Häirintä

Boomin häirintätukihenkilöt

Häirintätukihenkilöiden tavoite on olla matalan kynnyksen tukihenkilönä. Häirintätukihenkilöille voi laittaa viestiä, jos koet stressiä tai huolta opinnoissasi tai opiskelijaelämässä. Voit olla myös yhteydessä, mikäli koet kiusaamista, syrjintää tai häirintää tapahtumissa, luottamustehtävissä tai opiskeluissasi, mistä tahansa suunnasta. Kaikki häirintätukihenkilöiden kanssa käyty keskustelu on luottamuksellista.

Jokainen yhteydenotto hoidetaan meihin yhteydessä olleen ehdoilla. Ilmoittamisesta ei halutessasi seuraa jatkotoimenpiteitä, mutta toivomme toki, että pystymme auttamaan asianosaista/osaisia.  Häirintätukihenkilöihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, ilmoituslomakkeella, facebookissa, puhelimitse tai suoraan kasvotusten yliopistolla. Häirintätukihenkilöt ovat usein mukana bolailloissa. Ilmoituslomakkeen kautta on myös mahdollista laittaa viestiä myös anonyymisti. Mikäli haluat osoittaa viestisi ainoastaan toiselle häirintätukihenkilöistä tuo se selkeästi esille aihekentässä.

Häirintätukihenkilöt ovat puolueettomia ja tilanteet, joissa on mukana useampi henkilö, hoidetaan jokaista osapuolta kuunnellen.

 

Peetu Nurmi

Moikka! Olen Peetu, kolmannen vuoden Boomari. Pääaineena minulla on yritysjuridiikka,

 jonka ohella luen vero-oikeutta, laskentatoimea ja rahoitusta. Juureni löytyvät Etelä-Pohjanmaalta, Seinäjoelta. Boomin yhteisö on tehnyt itseeni erittäin positiivisen vaikutuksen ja luonut vahvan yhteenkuuluvuuden

 tunteen. Haluan pyrkiä häirintätukihenkilönä edesauttamaan sitä, että jokainen Boomin jäsen voisi tuntea samoin.

Yhteyttä minuun voi ottaa, minkä tahansa viestintävälineen avulla tai nyppäämällä hihasta ihan kasvotustenkin. Älä siis epäröi lähestyä, mikäli yhtään tunnet sellaista tarvetta.

Roosa Lappalainen

Moikka! Olen Roosa ja opiskelen nyt kolmatta vuottani kauppatieteitä Tampereella, pääaineena luen markkinointia. Alun perin olen kotoisin Oulusta, mutta kotiutunut erinomaisesti Tampereelle. Tähän vaikutti vahvasti Boomin yhteisöllisyys ja sieltä löytyneet ystävät, jotka saivat olon kotoisaksi. Häirintätukihenkilönä toimiessani haluan varmistaa, että kaikki Boomarit kokevat olonsa hyväksytyiksi ja kukaan ei joutuisi kokemaan syrjintää tai häirintää.

Laita rohkeasti viestiä tai tule vetäisemään hihasta, jos jokin vaivaa tai mietityttää, autan aina mielelläni!

 

Voitte ottaa meihin yhteyttä eri somessa, sähköpostitse, kasvotusten tai anonyymisti häirintäilmoituslomakkeella hairinta@boomi.fi

 

 

TREYn häirintäyhdyshenkilöt

Mikäli koet, että haluat täysin ulkopuolisen häirintätukihenkilön, suosittelemme olemaan yhteydessä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin. TREYn häirintäyhdyshenkilöinä toimii TREYn palkattuja asiantuntijoita, joilla on syvällisempi perehdytys häirintäyhdyshenkilöiden tehtäviin. TREYn häirintäyhdyshenkilöille voit laittaa viestiä osoitteisiin hairinta@trey.fi tai vaihtoehtoisesti suoraan toiselle häirintäyhdyshenkilölle osoitteeseen hairintamies@trey.fi tai hairintanainen@trey.fi.

Lisätietoja TREYn häirintäyhdyshenkilöistä löydät tämän TREYn sivuilta:
https://trey.fi/edunvalvonta/sosiaalipolitiikka/apua-hairintaan-syrjintaan-ja-kiusaamiseen 

Takaisin ylös