Häirintä

Boomin häirintätukihenkilöt

Häirintätukihenkilöiden tavoite on olla matalan kynnyksen tukihenkilönä. Häirintätukihenkilöille voi laittaa viestiä, jos koet stressiä tai huolta opinnoissasi tai opiskelijaelämässä. Voit olla myös yhteydessä, mikäli koet kiusaamista, syrjintää tai häirintää tapahtumissa, luottamustehtävissä tai opiskeluissasi, mistä tahansa suunnasta. Kaikki häirintätukihenkilöiden kanssa käyty keskustelu on luottamuksellista.

Jokainen yhteydenotto hoidetaan meihin yhteydessä olleen ehdoilla. Ilmoittamisesta ei halutessasi seuraa jatkotoimenpiteitä, mutta toivomme toki, että pystymme auttamaan asianosaista/osaisia.  Häirintätukihenkilöihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, ilmoituslomakkeella, facebookissa, puhelimitse tai suoraan kasvotusten yliopistolla. Häirintätukihenkilöt ovat usein mukana bolailloissa. Ilmoituslomakkeen kautta on myös mahdollista laittaa viestiä myös anonyymisti. Mikäli haluat osoittaa viestisi ainoastaan toiselle häirintätukihenkilöistä tuo se selkeästi esille aihekentässä.

Häirintätukihenkilöt ovat puolueettomia ja tilanteet, joissa on mukana useampi henkilö, hoidetaan jokaista osapuolta kuunnellen.

 

Eppu Kiiskilä

Moi! Olen Eppu, paljasjalkainen tamperelainen ja neljännen vuoden Boomari. Pääaineenani luen laskentatoimea ja siinä sivussa rahoitusta ja taloustiedettä. Vapaa-aikani käytän pääsääntöisesti urheillen sekä kavereiden kanssa hengaillen. Mielestäni on tärkeää, että yliopistossa on avoin ja positiivinen tunnelma ja että kaikilla on tervetullut ja kotoisa fiilis.

Minuun voi ottaa yhteyttä oli asia mikä tahansa, joten jos jokin asia mietityttää, tule ihmeessä juttelemaan!

Roosa Lappalainen

Moikka! Olen Roosa ja opiskelen nyt kolmatta vuottani kauppatieteitä Tampereella, pääaineena luen markkinointia. Alun perin olen kotoisin Oulusta, mutta kotiutunut erinomaisesti Tampereelle. Tähän vaikutti vahvasti Boomin yhteisöllisyys ja sieltä löytyneet ystävät, jotka saivat olon kotoisaksi. Häirintätukihenkilönä toimiessani haluan varmistaa, että kaikki Boomarit kokevat olonsa hyväksytyiksi ja kukaan ei joutuisi kokemaan syrjintää tai häirintää.

Laita rohkeasti viestiä tai tule vetäisemään hihasta, jos jokin vaivaa tai mietityttää, autan aina mielelläni!

Voitte ottaa meihin yhteyttä eri somessa, sähköpostitse, kasvotusten tai anonyymisti häirintäilmoituslomakkeella
hairinta@boomi.fi
Häirintäilmoituslomake
Roosan puhelinnumero: 0408497197
Epun puhelinnumero: 0409639920

 

 

TREYn häirintäyhdyshenkilöt

Mikäli koet, että haluat täysin ulkopuolisen häirintätukihenkilön, suosittelemme olemaan yhteydessä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin. TREYn häirintäyhdyshenkilöinä toimii TREYn palkattuja asiantuntijoita, joilla on syvällisempi perehdytys häirintäyhdyshenkilöiden tehtäviin. TREYn häirintäyhdyshenkilöille voit laittaa viestiä osoitteisiin hairinta@trey.fi tai vaihtoehtoisesti suoraan toiselle häirintäyhdyshenkilölle osoitteeseen hairintamies@trey.fi tai hairintanainen@trey.fi.

Lisätietoja TREYn häirintäyhdyshenkilöistä löydät tämän TREYn sivuilta:
https://trey.fi/edunvalvonta/sosiaalipolitiikka/apua-hairintaan-syrjintaan-ja-kiusaamiseen 

Takaisin ylös