Account Manager – aTalent Recruiting, DL: 11.2.

aTalent Recruiting on korkeakoulutettujen ammattilaisten työllistämiseen ja urakehitykseen keskittynyt rekrytointi- ja konsultointiyritys. Olemme kasvaneet 15 vuodessa ainejärjestöjen visionäärisestä aloituksesta yli 70 hengen yritykseksi. Meillä on luontainen kilpailuetu kohderyhmämme tuntemisessa ja tavoittamisessa. Olemme Aalto-yliopiston aine- ja alumnijärjestöjen omistuksessa eli olemme läsnä siellä, missä kohderyhmämmekin on.  Todellisena kasvuyrityksenä tavoittelemme tänäkin vuonna noin 40% kasvua. Voimakas kasvu ja markkinoiden laadukkain palvelu vaativat kovatasoisen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meillä viihdytään ja oma työ koetaan haastavaksi ja merkitykselliseksi!

Kovan kasvun keskellä etsimme myyntitiimiimme Account Managereita konsultatiivisen myynnin ja asiakkuushallinnan tehtäviin! aTalentin Account Managerina vastaat uusasiakashankinnasta, olemassa olevien asiakkuuksien hoidosta sekä asiakkaiden konsultoinnista ja sparrauksesta. Pääset ideoimaan ja toteuttamaan asiakkaillemme rekrytointi- ja Employer Branding –ratkaisuja ja osaamisesi karttuessa pääset mukaan kehittämään meidän palveluitamme sekä myyntiprosessin eri vaiheita.

Työnkuva kattaa koko myyntiprosessin alusta loppuun: prospektoit asiakkaita, bookkaat tapaamisia, tapaat asiakkaita aktiivisesti sekä varmistat, että asiakkaille tehdyt lupaukset täytetään. Me luotamme työntekijöihimme ja uskomme heidän potentiaaliinsa, ja Account Managerina astutkin heti vastuulliseen rooliin ja pääset todella haastamaan itsesi ja osaamisesi. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä annamme sinulle eväät kehittyä alasi huipuksi tukemalla ja auttamalla sinua sekä palkitsemalla menestyksestä erittäin hyvillä provisioilla.

Työ aTalentilla on konsultatiivista myyntiä, joten toivomme sinun olevan skarppi, rohkea ja heittäytymiskykyinen. Lisäksi luot innokkaasti yhteyksiä eri toimialojen yrityksiin ja ammattilaisiin. Myyjiämme yhdistää kyky kuunnella, halu ymmärtää asiakasta ja tahto tehdä tulosta unohtamatta kuitenkaan messevää meininkiä ja hauskuutta!

Edellytämme:
 • Kokemusta myyntityöstä ja aitoa halua menestyä sekä kehittyä B2B-myynnin ammattilaiseksi
 • Liiketoimintaymmärrystä, periksiantamatonta ja tavoitteellista asennetta sekä sosiaalista pelisilmää
 • Valmennettavuutta ja motivaatiota jatkuvasti kehittää omia työtapoja
 • Kiinnostusta rekrytointialaan sekä valmiutta ja halua mennä mukavuusalueen ulkopuolelle
 • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä korkeakouluopintoja
Tarjoamme:
 • Innostuneen ja rennon työympäristön huikeilla työkavereilla: Meillä tehdää asioita yhdessä myös työnajan ulkopuolella mm. aamutreenien, koodikerhon, ruokakerhon jne. merkeissä
 • Matalan hierarkian ja luottamuksen työntekijöihimme: meillä ei mikromanageerata tai hengitetä niskaan. aTalentin Team Leadien tehtävä on poistaa esteet sinun menestymisesi tieltä, ja he ovat tukemassa sinua kun tarvitset apua ja tsemppiä!
 • Loistavat etätyömahdollisuudet: töitä tehdään tehokkaasti ja siellä missä se sinulle parhaiten sopii (huomioithan kuitenkin, että suuri osa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla, joten 100% etätyö ei ole mahdollista)
 • Merkityksellisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä konkreettisesti vaikuttamaan nuorten ammattilaisten työllistymiseen ja asiakasyritystemme menestykseen oikeiden rekrytointien kautta
 • Kasvuympäristön, jossa pääset jättämään oman kädenjälkesi ja vaikuttamaan aTalentin toimintaan ja palveluidemme kehitykseen
 • Kattavan ja jatkuvan koulutuksen: perehdytämme sinut tehtävään, yritykseen, toimialaan ja tuemme sinun kehittymistä roolissa niin henkilökohtaisilla kuin koko tiimin koulutuksilla
 • Kannustavan palkkamallin
 • Kattohuoneiston keskellä Kamppia merinäköalalla

Lisää aTalentista voit lukea täältä: www.atalent.fi. Tehtävistä ja hakuprosessista saat lisää tietoa Account Manager, Team Lead Anton Veijolalta  (+358 50 505 1951, anton.veijola[ät]atalent.fi).
Hakuaikataulumme on seuraavanlainen:
28.1 - 11.2  Haku auki
12-19.2. Ensimmäisen kierroksen haastattelut
21-25.2 Toisen kierroksen case-haastattelut
22-27.2. Soveltuvuusarvioinnit verkossa ja niiden läpikäynti aTalentin kanssa
viim. 1.3   Valinnat

Entä minkälaista on työskentely aTalentilla? Kurkkaa meininkiimme Instagramissa (@aTalentRecruiting) ja lue lisää Twitteristä (@aTalentR) tai LinkedInistä (aTalent Recruiting) tai kysy suoraan työntekijöiltämme. Koko henkilöstömme yhteystiedot löydät sivuiltamme.
Mikäli haluat mukaan kehittämään voimakkaasti kasvavaa ja innovatiivisesti ajattelevaa yritystä, lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 11.2.2019 täällä:https://apply.atalent.fi/atalent-recruiting-account-manager-1-2019

Julkaistu 2.2.2019
Takaisin ylös