Account Manager – Barabra, DL: ASAP

Oletko ennakkoluuloton, joustava sekä nälkäinen myyntiorientoitunut henkilö, ja etsit töitä nuorekkaassa organisaatiossa digimarkkinointialalla? Osaatko luoda drivea muihin, ja olet mukavuusalueellasi kun pääset tekemään B2B-myyntiä verkkosivustojen ja digimyynnin parissa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Barabralle aktiivista ja nälkäistä Account Manageria tekemään tuloksellista digimarkkinamyyntiä. Tutustu tarkemmin työnkuvaan alta, ja hae tehtävää jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Account Manageria Helsinkiin! Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Barabralle, osaksi HEKU-ryhmää. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

Työtehtävät

Account Managerina pääset tekemään itsenäistä myyntityötä digitaalisen markkinoinnin toimialalla. Sovit itsellesi asiakastapaamisia, käyt asiakastapaamisissa, sekä pyrit aktiivisella työotteella lisäämään B2B-myyntiä digimyynnin ja verkkosivustojen sekä verkko-osaamisen myynnin parissa. Työsi painopiste on uusiasiakashankinnassa. Tulet toimimaan osana digimyynnin nuorekasta tiimiä, johon kuuluu sinun lisäksesi 6 kollegaa. Rooliisi kuuluu myös asiakkuuksien aktiivista työstämistä. Työtehtäviäsi ovat:
  • Digitaalisen markkinoinnin sekä verkkosivustomyynnin B2B-myynti
  • Asiakkuuksien hankinta
  • Yhteydenpito asiakkuuksiin sekä asiakkuuksien aktiivinen työstäminen
Tehtävä sopii, mikäli sinulla on intohimoa ja nälkää myyntiä kohtaan. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään digitaalisen markkinoinnin nuorekkaalla toimialalla. Asiakasyrityksemme on mielenkiintoisella toimialalla ja tekee yhteistyötä isojen brändien kanssa. Tässä tehtävässä pääset näyttämään kyntesi myynnin parissa, sekä myös vaikuttamaan digitaalisen markkinoinnin myynnin kehitykseen. Pohjapalkan lisäksi maksettava kannustava provisiopalkkaus motivoi sinua työssäsi.

Etsimämme henkilö on

Etsimämme henkilö on jo hieman myyntityökokemusta kerryttänyt soveltuvan koulutuksen (kuten markkinointipuolen tradenomi) omaava. Aiempaa työkokemusta B2B-myynnistä ei kuitenkaan vaadita, vaan pääasia on se, että omaat aidon mielenkiinnon sekä intohimon digimyyntiä kohtaan. Tunnet lisäksi digimarkkinoinnin sekä verkkosivustomyynnin käsitteistön. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Soveltuva koulutus, kuten markkinointipuolen tradenomin tutkinto
  • Ennakkoluuloton ja myyntiorientoitunut asenne
  • Intohimoa ja nälkää tehdä menestyksekästä myyntityötä
  • Halu kehittyä työssäsi!
  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
Haemme Account Manageriksi henkilöä, joka on luonteeltaan aktiivinen, osaa luoda positiivista drivea kollegoihin, sekä toimii omatoimisesti työssään. Tulet saamaan perehdytyksen työtehtäviisi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Aloitus: Mahdollisimman pian Työmäärä: Kokoaika Kesto: Vakituinen Paikka: Merimiehenkatu 36C, Helsinki Palkka: Sopimuksen mukaan (kiinteä pohjapalkka + provisio) Julkaisupäivämäärä: 10.9.2018 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Barabra on yritys, joka palvelee yrityksiä ja brändejä, jotka haluavat näkyä, kuulua ja tuntua digitaalisessa arjessa. Barabra yhdistää luovan ajattelun ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärryksen vankkaan tekniseen osaamiseensa. Barabra on osa Heku-ryhmää. Heku-ryhmä on markkinointiviestinnän suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut yhtiöryhmä, jossa työskentelee 70 mainonnan ja markkinoinnin ammattilaista.

Julkaistu 21.9.2018
Takaisin ylös