Account Manager – TalentAdore, DL: 18.11.

TalentAdore Ltd tuo inhimillisyyden takaisin rekrytointiin. Kehittämämme ratkaisu, Virtuaalinen rekrytointiassistentti (VRA), yhdistää rekrytointijärjestelmän (ATS), edistyneen kommunikaatioteknologian sekä älykkään automaation. Sen avulla työnantajat pystyvät kommunikoimaan työnhakijoiden kanssa yksilöllisesti koko rekrytointiprosessin ajan. Positiivinen hakijakokemus parantaa työnantajamielikuvaa, ja yritys parantaa mahdollisuuksiaan löytää sopivimmat työntekijät vaivattomammin. Samanaikaisesti kaikki työnhakijat hyötyvät tietämällä koko ajan, mikä heidän tilanteensa on rekrytointiprosessissa. Prosessin päätteeksi jokainen työnhakija, joka ei tule valituksi, saa myös täysin henkilökohtaisen palautteen. Palaute mahdollistaa hakijan kehittymisen kohti unelmiensa työpaikkaa.
TalentAdore on perustettu vuonna 2014 kahden yrittäjän Saku Valkaman ja Joni Latvalan toimesta. Kolmessa vuodessa olemme kasvaneet 11 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, joka tähtää nyt maailmanlaajuiseen menestykseen.
TalentAdore hakee nyt motivoitunutta ja potentiaalista tekijää viemään TalentAdoren tuotteen laajamittaisemmin sinne, missä siitä on hyötyä – asiakkaille. Rooliin on tarjolla lentävä lähtö, sillä asiakaskentässä TalentAdoren järjestelmästä ollaan jo valmiiksi kiinnostuneita. Tarjolla olisikin heti alkuun tuntuva määrä mielenkiintonsa ilmaisseita kontakteja, joista Account Managerin on määrä jalostaa pitkäaikaisia, tyytyväisiä asiakkaita. Alkuvaiheessa toimenkuvan fokus onkin ”lämpimien” liidien kontaktointi ja myyntiprosessin edistäminen niin pienten kuin isojenkin yritysten kanssa. Kartoittamatonta asiakaspotentiaalia löytyy kuitenkin erityisesti kansainvälisiltä markkinoilta, mutta myös Suomesta, joten henkilöltä odotetaan myös halua ja kyvykkyyttä proaktiivisempaankin asiakashankintaan. Yhtä kaikki, Account Manager tulee vastaamaan koko myyntiprosessin hoitamisesta pääasiallisena asiakasvastuullisena henkilönä. Puhelimitse tapahtuvan ensikontaktin jälkeen myyntiprosessin edistäminen tapahtuukin kasvokkain ensin demonstraation ja sitten mahdollisten jatkotapaamisten kautta jatkuen aina tarjousten tekemiseen ja kauppojen sinetöimiseen asti. Klousaamisen yhteydessä henkilö myös tarvittaessa avustaa järjestelmän käyttöönotossa IT-tiimiä. Tehtävään sisältyvästä itsenäisestä vastuusta huolimatta tiimityötä suosiva TalentAdore tarjoaa positioon erityisesti toimitusjohtajan, teknologiajohtajan ja markkinointipäällikön tuen.
Kaupallinen koulutus tai kokemus rekrytointialalta antavat varmasti hyvät eväät tehtävässä menestymiseen. Lisäksi aiempi myyntikokemus erityisesti yrityspuolelta toimii luonnollisesti hyvänä pohjana. Ennen kaikkea Account Managerilta odotetaankin valmiutta viedä pitkiäkin myyntiprosesseja maaliin, jolloin systemaattinen työote ja periksiantamattomuus nousevat arvoonsa. Koska tehtävässä on kyse ratkaisutyylisestä järjestelmämyynnistä, yhdistyvät haetussa henkilössä niin tekninen kiinnostus kuin kyvykkyys luoda ja ylläpitää tehokkaasti suhteita ja neuvotella eri organisaatiotasojen edustajien kanssa toimitusjohtajasta HR-johtajan kautta aina IT-johtoon, asiakastyytyväisyyttä vaalien. Toimintaympäristönä TalentAdore edustaa startup-maailmaa, joten tehtävään etsitty henkilö kestää epävarmuutta ja kykenee oma-aloitteiseen työnsä johtamiseen silloinkin, kun valmiita toimintatapoja ei vielä ole olemassa. Kolikon kääntöpuolena tehtävässä menestyminen takaa erittäin hyvät ansaintamahdollisuudet (pohjapalkka + provisiot) sekä mahdollisuuden myös omistaa yritystä.
Edellytämme:
 • Halua tehdä kokonaisvaltaista myyntiä
 • Kosketusta myyntityöhön ja sen arkeen
 • Kykyä viihtyä ja menestyä startup-henkisessä ympäristössä
 • Kiinnostusta järjestelmäratkaisuja kohtaan
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheisyyttä
 • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvan englannin kielen
Katsomme eduksi:
 • Aiemman B2B-myyntikokemuksen
 • Aikaisemman työkokemuksen rekrytointialalta tai HR:n puolelta
 • Korkeakoulutasoisen tutkinnon (AMK tai yliopisto)
 • Järjestelmällisen otteen työhön
 • Käyttökelpoisen ruotsin kielen taidon
Talentadore tarjoaa:
 • Mahdollisuuden päästä tekemään ison mittakaavan myyntiä lupaavista lähtökohdista – ja ansaitsemaan sen mukaisesti
 • Mahdollisuuden päästä mukaan kansainvälisille markkinoille tähtäävään vahvalla taustatuella varustettuun yritykseen
 • Mahdollisuuden edetä vaativampiin tehtäviin tai jopa ulkomaankomennukselle suotuisan kehityksen niin salliessa
 • Tiiviin ja lämminhenkisen työyhteisön, jossa tiimityö on arvossaan ja kaikki ovat osa ”samaa perhettä”
 • Hyvät etätyömahdollisuudet
Jos olet etsimämme Account Manager lähetä ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 18.11.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/talentadore-account-manager-11-2018. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi, sekä milloin voisit aloittaa työt!
Lue lisää TalentAdoresta osoitteessa: https://talentadore.com/fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälältä (otto.seppala[ät]atalent.fi, +358 44 0550 317).

Julkaistu 9.11.2018
Takaisin ylös