Analyytikko – Helmet Capital, DL: 15.11.

Helmet Capital on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva pääomasijoitusalan yritys. Teemme suoria enemmistösijoituksia suomalaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Sijoittajaverkostomme koostuu yksityishenkilöistä, perheyrityksistä ja institutionaalisista sijoittajista. Olemme toimineet pääomasijoitusmarkkinassa vuodesta 1998 lähtien. Tällä hetkellä salkussamme on 14 yhtiötä, mm. Mitta Oy, Turvakolmio Group Oy ja Smaragdus Group Oy.

Pääomasijoitusalan lisäksi tiimillämme on laaja kokemus suomalaisen teollisuuden johtotehtävistä, liikkeenjohdon konsultoinnista ja investointipankkitoiminnasta. Lue lisää yrityksestä täältä: https://www.helmetcapital.fi/

Helmet Capital etsii analyytikkoa uuteen vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvasi on monipuolinen ja työtehtäviisi kuuluvat mm. itsenäinen yritysten analysointi, raportointi sekä myynti- ja ostomateriaalien laatiminen yhdessä sijoitusjohtajien kanssa. Olet yhteydessä sijoittajiin ja osallistut yritystapaamisiin. Sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan hallituksen kokouksiin avustavassa roolissa ja taustastasi ja osaamisestasi riippuen voit saada myös enemmän vastuuta.

Työssäsi pääset olemaan hyvin käytännönläheisesti mukana sijoituksissa, markkinoiden tutkimisessa ja yritysostosuunnitelmissa. Helmet Capitalin tiimi koostuu yhdestätoista pääomasijoituksen ammattilaisesta sekä viidestä neuvonantajasta. Voit tutustua tarkemmin tiimin jäseniin täällä.

Tehtävässä menestyt, jos hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. Lisäksi ymmärrät teollisuusyritysten liiketoiminnan lainalaisuuksia ja tiedät, miten markkinat vaikuttavat sijoitusyhtiöihin. Numeroiden lisäksi ymmärrät liiketoimintaa ja sinulta löytyy myös kriittistä ajattelutapaa. Tärkeää on, että työskentelet analyyttisesti ja laadukkaasti raporttien ja analyysien parissa sekä omaat hyvät taidot tekstin tuottamiseen.

Hakijalta odotamme:


  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi tuotantotaloudesta tai kaupalliselta alalta
  • Aikaisempaa relevanttia työkokemusta esimerkiksi konsultoinnista
  • Hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä avointa, joustavaa asennetta
  • MS Office -osaamista erityisesti Excelistä ja PowerPointista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • Tiiviin tiimin, joka tekee paljon yhteistyötä ja tukee tarvittaessa – pääset siis oppimaan alan parhailta ammattilaisilta
  • Hyvät urakehitysmahdollisuudet oman kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi sijoitusjohtajaksi
  • Roolin, jossa pääset itsenäisesti johtamaan omaa työtäsi
Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi pdf- muodossa viimeistään 15.11.2020 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/helmet-capital-oy-ab-analyytikko-10-2020. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (0405579389, laura.seppa[at]atalent.fi]. Puhelimitse tavoitat parhaiten perjantaina 6.11 klo 11.00-12.00 ja keskiviikkona 11.11 klo 15.30-17.00. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme Helmet Capital Oy Ab.

Julkaistu 2.11.2020
Takaisin ylös