Analyytikko – Point Capital, DL: 07.02.

Point Capital on vuonna 2012 perustettu riippumaton yritys- ja rahoitusjärjestelyjen suunnittelija ja toteuttaja. Yritys tarjoaa ratkaisuja kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityskaupoissa, pääomajärjestelyissä, rakennejärjestelyissä sekä strategisessa neuvonannossa. Yritykseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.pointcapital.fi.

 

Point Capital etsii nyt osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin. Analyytikkona tehtäviisi kuuluvat mm. taloudellinen mallintaminen Excelillä, tiedon keruu ja jalostaminen, analyysien tekeminen, markkinatutkimus, tarjous- ja projektimateriaalien laatiminen, yhteydenpito eri tahoihin sekä tehtävät toimiston päivittäisten asioiden hoidossa. Tulet myös osallistumaan asiakkaiden tukemiseen yrityskauppaan tai liiketoiminnan kehittämiseen liittyvän rahoitusjärjestelyn ratkaisemisessa. Analyytikon roolissa pääset osallistumaan yritys- ja rahoitusjärjestelyjen prosesseihin kokonaisvaltaisesti sekä vaikuttamaan työsi kautta projektien onnistumiseen osallistumalla esimerkiksi järjestelyjen rahoitusrakenteen ja kohteen taloudelliseen analyysiin. Työntekijänä odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, määrätietoinen ja aikaansaava.

 

Hakijalta odotetaan: 

  • Relevantteja opintoja (esim. KTM/DI, rahoitus/tuotantotalous) ja hyvää opintomenestystä

  • Erinomaisia Excel- ja PowerPoint-taitoja

  • Analyyttisyyttä, tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

  • Kiinnostusta rahoitusmarkkinoita kohtaan

  • Vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista

  • Halukkuutta sitoutua vähintään vuodeksi osa-aikatyöhön, sekä joustavuutta työmäärän vaihdellessa projektien mukaan

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työnkuvaa tukeva analyyttinen työkokemus

  • Mahdollisuus sitoutua osa-aikatyöhön vuotta pidemmäksi aikaa

 

Tarjoamme sinulle: 

  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta jo opintojen aikana

Kiinnostuitko? Lähetä lyhyt hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi pdf-muodossa viimeistään 7.2.2021. Kerrothan hakemuksessasi myös 1) milloin pystyt aloittamaan, 2) mihin asti olet valmis sitoutumaan osa-aikaiseen työskentelyyn ja 3) milloin suunnittelet lähteväsi vaihtoon, jos vaihto-opinnot ovat vielä tulossa.

 

Tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Jenni Tontti  (0407508821, jenni.tontti[at]atalent.fi). Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijäksi Point Capitalille.

 

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish. *

Hae paikkaa!/Apply!

Julkaistu 26.1.2021
Takaisin ylös