Business Controller – Academic Work, DL: ASAP

Etsimme nyt analyyttistä sekä oppimishaluista Business Controlleria kokoaikaiseen työtehtävään Helsinkiin! Onko sinulla kaupallisen alan korkeakoulutus sekä Hyperion-järjestelmä hallussa? Oletko kerryttänyt jo hieman kokemusta konsernilaskennasta ja omaksut uusia asioita nopeasti? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Helsinkiin! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät johdon raportoinnin tukemiseen. Tulet työskentelemään osana kolmen hengen tiimiä konsernilaskennan sekä data-analytiikan parissa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu myös muita taloushallinnon tehtäviä. Pääasiallinen työkalusi tulee olemaan Hyperion-järjestelmä sekä Excel, joten näiden osaaminen on tehtävässä menestymisen kannalta keskeistä. Tehtävä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään mielenkiintoiseen rooliin kansainvälisessä isossa yrityksessä. Lisäksi pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta konsernilaskennasta.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallisen alan korkeakoulutus (AMK tai yliopisto). Sinulla tulisi olla myös kertynyt hieman aikaisempaa työkokemusta konsernilaskennasta esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin osaaminen Hyperion-järjestelmästä. Työntekijänä olet nopea oppimaan ja omaat analyyttisen sekä liiketoimintalähtöisen ajattelutavan. Olet joustava tiimipelaaja, joka kuitenkin kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työntekoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulutus (esim. rahoitus tai laskenta)
  • Osaaminen Hyperion-järjestelmästä
  • Hyvät Office-taidot, erityisesti Excel
  • Aikaisempaa kokemusta konsernilaskennasta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Aloitus: Tammikuun aikana Työmäärä: Kokoaika Kesto: 21.6.2019 asti Paikka: Helsinki Palkka: Sopimuksen mukaan Julkaisupäivämäärä: 9.1.2019 Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Asiakasyrityksemme on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiteollisuusratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin.

Julkaistu 11.1.2019
Takaisin ylös