Business Controller – Attendo, DL: ASAP

Oletko rohkea, analyyttinen ja ulospäin suuntautunut taloushallinnon nuori ammattilainen, joka haluaa edetä urallaan johtotehtäviin? Rakastatko numeroita ja haluat päästä kehittämään niin itseäsi kuin yritystäkin niiden avulla? Tässä voi olla mahdollisuutesi! Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Attendolle Tampereen toimipisteeseen. Attendo toimii alansa johtavana yrityksenä nopeasti kasvavalla sosiaali -ja terveydenhuoltotoimialalla.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Tampereelle! Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Attendolle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

Työtehtävä

Pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät liiketoiminnan analysointia, kehityskohteiden löytämistä ja toimenpiteiden suunnittelua sekä talousasiantuntijana toimimista liiketoiminnan tukena. Työtehtäväsi tulevat sisältämään kuukausi- ja vuosisykliä seuraten monipuolisesti erilaisia business controllerin tehtäviä kuten kuukausiraportointia, ennustamista ja budjetointia. Työtehtävät sisältävät myös mahdollisuuden päästä osallistumaan liiketoiminta-alueensa strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen sekä työskentelemään ylimmän johdon kanssa. Tulet toimimaan hoivapalveluiden toimialalla ja työpisteenäsi tulee olemaan Tampereen toimisto. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kerryttää kokemusta Business Controllerin tehtävistä dynaamisessa ja nuorekkaassa työympäristössä kasvavalla toimialalla. Attendo tarjoaa myös työntekijöilleen aitoja etenemismahdollisuuksia kokemuksesi karttuessa!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta. Voit olla vastavalmistunut alan tuleva supertähti tai jo hieman kokemusta kartuttanut ammattilainen. Olet business mindsetillä varustettu rohkea, proaktiivinen ja oppimishaluinen persoona, joka tarttuu aina rohkeasti toimeen ja uskaltaa myös tuoda omia ajatuksiaan esille. Olet tuloshakuinen ja pyrit aktiivisesti kehittämään niin itseäsi kuin yritystä ja sen kilpailukykyä. Nautit numeroiden kanssa työskentelystä ja pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä ulospäinsuuntautuneen ja joustavan asenteen. Tämän lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä omaat hyvät taidot MS Office työkaluista, erityisesti Excelistä. Etsimällämme henkilöllä on:
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
 • Rohkea ja tuloshakuinen työote
 • Joustava ja ulospäinsuuntautunut asenne
 • Analyyttinen lähestymistapa ja ymmärrystä syy-seuraussuhteista numeroiden takana
 • Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
 • Hyvät taidot Ms Officen työkalujen parista
MITEN HAKU ETENEE?
 • 27.9. Haku aukeaa
 • 1.-12.10. Puhelin- ja henkilökohtaiset haastattelut Academic Workilla
 • 17.-18.10. Haastattelut Attendolla
 • 19.10. Kokopäiväinen case-päivä Attendolla
 • Päätös viikon 43 aikana
LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Attendo on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon ja hoivapalvelujen yritys. Yrityksen tavoitteena on ollut alusta asti kehittää ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia, laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja. Attendo Suomen liikevaihto 441 milj. € vuonna 2016 ja tällä hetkellä yritys työllistää Suomessa 7750 työntekijää.

Julkaistu 28.9.2018
Takaisin ylös