Business Controller – Oy Matkahuolto AB, DL: ASAP

Oletko analyyttinen, oma-aloitteinen ja tarkka taloushallinnon ammattilainen, jolta löytyy kokemusta Business Controllerin tehtävistä? Haluatko päästä kehittämään aktiivisesti ja innovatiivisesti niin omia työtehtäviä kuin yritystä ja sen kilpailukykyä? Academic Work etsii nyt kokoaikaista Business Controlleria Matkahuolto Oy:lle Helsinkiin. Hae tehtävää nyt, jos innostut haasteista ja haluat monipuolisiin sekä vastuullisiin tehtäviin!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Business Controlleria Helsinkiin! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Oy Matkahuolto AB:lla.

Työtehtävä

Pääsääntöiset työtehtäväsi sisältävät liiketoiminnan analysointia, kehityskohteiden löytämistä ja toimenpiteiden suunnittelua sekä talousasiantuntijana toimimista liiketoiminnan tukena. Toimenkuvaasi kuuluu pakettipalveluiden liiketoiminnan kehittäminen ja pääset tekemään monipuolisesti erilaisia Business Controllerin tehtäviä kuten raportointia, ennustamista ja budjetointia. Raportoit tuotannosta, myynnistä ja yleisesti liiketoiminnasta suoraan johtoryhmälle ja voit jatkossa osallistua myös mahdollisesti KPI-raportointiin. Työtehtäviisi kuuluu:
 • Pakettipalveluiden liiketoiminnan kehityskaari
 • Myynnin ja tuotannon raportointi
 • Budjetointi
 • Osallistuminen ennustamiseen
 • Omien työtehtävien sekä prosessien kehittäminen
Kyseinen Business Controllerin positio on uusi rooli yrityksessä, joten pääset vaikuttamaan vahvasti työtehtävien ja prosessien kehittämiseen. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat vastuulliseen ja innovatiiviseen positioon, jossa saat monipuolisesti tuoda omia kehitysideoitasi esiin!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä vähintään kahden vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy innovatiivisuutta ja pyrit jatkuvasti kehittämään niin itseäsi kuin yritystä ja sen kilpailukykyä. Tuot rohkeasti esille omia kehitysideoitasi ja innostut vastuun saamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tarkkaa, oma-aloitteista ja analyyttista työotetta. Tämän lisäksi sinulla on MS Office-ohjelmat hyvin hallussa ja varsinkin Excel-osaaminen on erinomaisella tasolla. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Etsimällämme henkilöllä on:
 • Soveltuva koulutustausta (KTM tai AMK)
 • Vähintään 2 vuotta aiempaa kokemusta
 • Hyvät IT-taidot (MS Office) ja erinomainen Excel-osaaminen
 • Tarkka, oma-aloitteinen ja analyyttinen työote
 • Innovatiivinen ja itsevarma asenne työhön
 • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on erityisesti aiempaa kokemusta tuotannon raportoinnista, johtoryhmälle raportoinnista sekä tuloslaskelmat ovat sinulle hyvin tuttuja. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Oy Matkahuolto AB on 1933 perustettu yksityinen linja-autoliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, jonka omistaa Linja-autoliitto osastoineen. Yhtiön pääliiketoiminta-alat ovat matka- ja pakettipalvelut sekä kioskipalvelut. Liikevaihto 79 miljoonaa euroa.

Julkaistu 9.11.2018
Takaisin ylös