Global Mobility Coordinator – KPMG, DL: 1.1.

Koetko jokaisen päivän mahdollisuudeksi kehittyä ja mennä eteenpäin? Nautitko, kun löydät monimutkaisuudesta selkeitä ratkaisuja? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Voit olla yksi meistä. KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1200 ja toimimme 22 eri paikkakunnalla. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut. Haemme nyt Helsinkiin Global Mobility Coordinatoria People Services -tiimimme teknologiaprojektiin Tulet työskentelemään osana People Services -palveluidemme Relocation & Immigration -tiimiä, jossa toimit teknologiaprojektimme projektikoordinaattorina. Lisäksi työssäsi avustat asiantuntijoitamme muussa päivittäisessä työssä ulkomaankomennuksiin liittyen. Asiakaskuntamme koostuu sekä suurista että pienistä suomalaisista ja globaaleista yrityksistä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Teknologiaprojektin sisällöntuotanto sekä päivitysprosessin koordinointi
  • Teknisen kehityksen koordinointi yhteistyössä muun projektitiimin kanssa
  • Hallinnolliset tehtävät, mm. asiakkuuksien avauksiin liittyvät riskienhallintatehtävät, sopimusten luonnostelut, laskutus
  • Tiivis yhteistyö maailmanlaajuisesti KPMG-toimistojen, alan muiden toimijoiden kanssa sekä asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa
  • Muita tiimin avustavia tehtäviä kansainväliseen liikkuvuuteen liittyen, mm. relocation- ja työlupapalvelut, jossa toimit tukena asiantuntijoillemme palveluprosesseissa ja avustat Suomeen tulevia tai ulkomaille muuttavia työntekijöitä työlupaprosessissa ja uuteen maahan asettautumisessa.
Odotamme sinulta soveltuvaa loppututkintoa (esim. alempi korkeakoulututkinto) sekä työkokemusta koordinointitehtävistä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen teknologiaprojekteista tai teknologiapainotteisen opiskelutaustan. Tehtävässä vaaditaan täsmällisyyttä, hyvää organisaatiokykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on myös loistavat koordinointitaidot, olet työskentelyssäsi nopea ja järjestelmällinen sekä kannat vastuun asioiden loppuunsaattamisesta. Olet palveluhenkinen, asenteesi on positiivinen ja nautit nopeasti muuttuvista tilanteista. Työskennellessäsi havaitset tarvittavat yksityiskohdat helposti, kokonaisuutta unohtamatta. Työ edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, mutta myös muu kielitaito on eduksi. Kielitaidon lisäksi käytät mutkattomasti yleisimpiä Office-ohjelmia. Olet myös tottunut toimimaan eri kulttuureista ja taustoista lähtöisin olevien ihmisten kanssa. Tarjoamme Sinulle upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi huipputiimissämme. Pääset kokeneiden asiantuntijoiden rinnalla palvelemaan kansainvälisten asiakasyritystemme moninaistuvia tarpeita. Tule rakentamaan asiakkaidemme ja yhtiömme tulevaisuutta! KPMG-talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi tarjoamme myös erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut. Tehtävä on määräaikainen 12 kk ja kokopäiväinen, ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Global Mobility Manager Anna Liewendahl. Soittoaika torstaina 27.12. klo 10-11 ja perjantaina 28.12. klo 13-14, puh. +358 20 760 3465. Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemuksesi www.kpmg.fi/rekry -sivujemme kautta viimeistään 1.1.2019. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten toimithan nopeasti!

Julkaistu 16.12.2018
Takaisin ylös