Global Mobility Coordinator Trainee – KPMG, DL: 1.1.

Global Mobility Coordinator Trainee Hei tulevaisuuden osaaja! TAVOITTEENA MENESTYS? Hae Global Mobility Coordinator Traineeksi Helsinkiin! Oletko… opintojesi loppusuoralla tai juuri valmistunut? Työskenteletkö mielelläsi vauhdikkaassa ympäristössä järjestelmällisesti ja tarkkuutta unohtamatta? Oletko ripeä, oma-aloitteinen ja innokas omaksumaan uutta tietoa? Huomioitko yksityiskohdat helposti, kokonaisuutta unohtamatta? Oletko palveluhenkinen tiimipelaaja, joka on tottunut toimimaan eri kulttuureista ja taustoista lähtöisin olevien ihmisten kanssa? Mikäli tunnistat ylläolevasta kuvauksesta itsesi, sovellut porukkaamme mainiosti! Sinun roolisi Etsimme nyt Helsinkiin kahta Global Mobility Coordinator Traineetä osaksi People Services-tiimiämme. Keskeinen tehtäväsi on avustaa asiantuntijoitamme päivittäisessä työssä ulkomaankomennuksiin liittyen. Haemme yhtä traineeta keskittymään erityisesti Suomeen tulevien relocation –ja työlupapalveluihin ja toista traineeta keskittymään globaaleihin asiakkuuksiin. Molemmissa tehtävissä työkenttä on hyvin monipuolinen. Asiakaskuntamme koostuu sekä suurista että pienistä suomalaisista ja globaaleista yrityksistä. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Tuki asiakkuudenhallinnassa (asiakkuudenhallintakäytännöt, muut back-office tehtävät)
  • Asiointi erilaisten viranomaisten (poliisi, maistraatti, KELA, lähetystöt, maahanmuuttovirasto, verotoimisto, jne.), pankkien tai muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • Asiakkuuksiin ja toimeksiantojen avauksiin liittyvät riskienhallintatehtävät, sopimusten luonnostelu ja kommunikaatio riskienhallintatiimimme kanssa
  • Asiakkaiden työlupapalveluiden koordinointi itsenäisesti osana asiakastiimejämme
  • Suomeen tulevien ulkomaalaisten relocation-palveluiden toteutus (asunnonetsintä, orientaatiopäivät, viranomaiskäynnit)
  • Tiivis yhteistyö maailmanlaajuisesti KPMG-toimistojen, alihankkijoiden ja alan muiden toimijoiden kanssa sekä asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa
  • Laskutusprosessin hallinnointi ja toteutus
  • Sopimus- ja hintaneuvotteluiden koordinointi
  • Muita tiimin avustavia tehtäviä kansainväliseen liikkuvuuteen liittyen
Arvostamme kokemusta ulkomailla asumisesta tai työskentelystä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta myös muu kielitaito on eduksi. Kielitaidon lisäksi käytät mutkattomasti yleisimpiä Office-ohjelmia. Tarjoamme Sinulle upean mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi huipputiimissämme. Pääset kokeneiden asiantuntijoiden rinnalla palvelemaan kansainvälisten asiakasyritystemme moninaistuvia tarpeita. Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme. Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. KPMG-talo sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisäksi tarjoamme myös erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut. Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (noin 8 kk). Työ on kokopäiväistä ja alkaa tammikuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Global Mobility Manager Jenny Blåfield-Rautanen. Tavoitat Jennyn parhaiten torstaina 20.12. tai perjantaina 21.12 klo 12-13, puh 020 760 3575. Kerro meille tarinasi! Täytä hakemuksesi www.kpmg.fi/rekry -sivujemme kautta viimeistään 1.1.2019. Hakulomakkeessa voit valita, oletko kiinnostunut relocation- ja työlupapalveluiden tehtävistä, globaalien asiakkuuksien tehtävistä tai molemmista traineemahdollisuuksistamme.

Julkaistu 16.12.2018
Takaisin ylös