Graduate Program (multiple positions) – Fujitsu, DL: 11.04.

Fujitsu Graduate Program on kaksivuotinen kehitysohjelma, jonka tavoitteena on tarjota sinulle paras mahdollinen tuki urasi alkuvaiheessa, jotta pystyt saavuttamaan täyden potentiaalisi työelämässä.

Mitä ohjelma tarjoaa?

Vakituisen työtehtävän ja siihen liittyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme ohjelmaan sisältyvän kaksivuotisen koulutusohjelman. Koulutusmoduulit kattavat keskeisiä työelämävalmiuksia kehittäviä aihealueita, kuten itsetietoisuutta ja -ohjautuvuutta, esimiestaitoja, johtajuutta sekä liike-elämän tuntemusta. Harjoitteluohjelmamme on osa Eurooppa-tasoista Graduate Programia, ja koulutusohjelma suoritetaan yhdessä muiden ohjelmaan osallistuvien maiden kanssa. Koulutusmoduulien sijaintimaat vaihtelevat lukuvuosittain, joten saat koulutusmatkojen myötä kattavan käsityksen kansanvälisestä liiketoiminnastamme ja ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua kansainvälisesti heti urasi alkumetreillä.

Keitä etsimme?

Graduate Program on suunnattu vastavalmistuneille sekä opintojen loppuvaiheessa oleville korkeakouluopiskelijoille. Edellytämme lisäksi voimassaolevaa työlupaa Suomessa. Näiden ehtojen lisäksi etsimme ennen kaikkea luovia, asiakaslähtöisiä ja kehittämishaluisia uransa alkuvaiheessa olevia nuoria, jotka ovat kiinnostuneita näkemään, mihin teknologian kehitys ja digitaalinen tulevaisuus meidät vie.

Graduate Program 2021

Haku on nyt käynnissä! Tsekkaa tarkemmat tehtäväkuvaukset ja lähetä hakemus jo tänään: Hakuaika vuoden 2021 Graduate-tehtäviin on auki 11.4. saakka. Tsemppiä rekrytointiprosessiin!

Julkaistu 7.4.2021
Takaisin ylös