HRD Specialist – Wihuri Oy Tekninen Kauppa, DL: 30.9.

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa etsii nyt HR-tiimiinsä HR Development Specialistia! Tässä keskeisessä roolissa vastaat itsenäisesti Teknisen Kaupan henkilöstön ammatillista kehittymistä tukevan osaamisen kokonaisuudesta ja siihen liittyvästä suunnittelu- ja kehitystyöstä. Kartoitat osaamisen nykytilaa tapaamalla yksiköiden esimiehiä, suunnittelet osaamisen kehittämiselle systemaattisia prosesseja sekä yhtenäistät sisäistä koulutuspoolia. Kehittämistyön lisäksi konsultoit esimiehiä uusien talenttien rekrytoinneissa.

 

Kyseessä on uusi rooli ja etsimme ennen kaikkea rohkeasti toimeen tarttuvaa ja itseohjautuvaa tekijää. Sinulla on aiempaa käytännön kokemusta osaamisen kehittämisestä tai vaihtoehtoisesti kokemusta osaamistarpeiden kartoituksesta ja talenttien etsimisestä rekrytoinnin kautta. Olet innostunut syventämään osaamistasi ja langat pysyvät käsissäsi isommissakin kokonaisuuksissa. Työ sisältää silloin tällöin matkustamista Suomessa Teknisen Kaupan toimipisteissä (noin 15 pv/vuosi).

 

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, jossa pääset haastamaan itseäsi ja tutustumaan kattavasti Teknisen Kaupan toimikenttään. Pääset ensimmäisestä päivästä lähtien vaikuttamaan omaan työhösi ja Teknisen Kaupan strategisten tavoitteiden saavuttamiseen osaamisen vahvistamisen ja onnistuneiden rekrytointien kautta. Tekemistäsi tukevat esimiehenäsi henkilöstöjohtaja sekä muu tiivis HR-tiimi.

 

Odotamme sinulta:

●       Kokemusta henkilöstön osaamisen kehittämisestä tai rekrytoinneista

●       Soveltuvaa kaupallista opintotaustaa (amk, yo)

●       Kykyä hallita kokonaisuuksia sekä kiinnostusta liiketoiminnan tukemiseen osaamisen johtamisen avulla

●       Toimeen tarttuvaa ja rohkeaa asennetta sekä itseohjautuvaa työotetta

●       Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

●       Matkustusvalmiutta Suomessa

 

Lisäksi katsomme eduksesi:

●       Osaamisen muutoksen läpiviennistä

●       Kokemuksen monialayrityksessä toimisesta

 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa tarjoaa sinulle:

●       Keskeisen roolin ja monipuolisen tehtävän suomalaisessa kansainvälisesti toimivassa   monialakonsernissa

●       Tilaisuuden luoda henkilöstön osaamisen kehittämisen prosesseja ja vaikuttaa Teknisen Kaupan menestykseen

●       Joustavan tehtävänkuvan - Pääset alusta asti rakentamaan päivittäisen tekemisen itsellesi sopivaksi

●       Mukavat kollegat, jotka sparraavat onnistumistasi

●       Monipuoliset henkilöstöedut

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään su 30.9. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-tekninen-kauppa-hrd-specialist-9-2018 .Kerrothan hakudokumenteissa palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

 

Tekniseen Kauppaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://www.tekninenkauppa.fi/.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager

Vilma Järvinen (050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

Julkaistu 21.9.2018
Takaisin ylös