Human Capital Consultant – Deloitte, DL: 21.03.

What impact will you make? Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a dynamic culture of inclusion, collaboration and high performance. We do not just aspire to make solutions. We wish to create an impact that makes a positive and crucial difference for the people around us, our clients and our society. Deloitte is where you’ll find unlimited opportunities to succeed and realize your full potential.Consultant, Human Capital

Human Capital -konsultointimme työskentelee alansa johtavien yritysten ja organisaatioiden tukena esimerkiksi HR-toiminnon uudistamisessa, työntekijäkokemuksen kehittämisessä tai kulttuurimuutosten toteuttamisessa. Pääsemme tukemaan asiakkaitamme merkittävissä muutostilanteissa, kuten strategisissa hankkeissa, yritysfuusioissa ja järjestelmähankkeissa henkilöstöjohtamisen näkökulmasta.

Human Capital -konsultointimme tunnetaan alansa johtajana, joka tuottaa merkittävän ja pitkäkestoisen lisäarvon asiakkailleen. Työssämme hyödynnämme uusinta tutkimusta, analytiikkaa, teknologiaa ja kattavaa toimialaosaamistamme. Työskentelemme usein yhdessä Deloitten muiden palvelualueiden asiantuntijoiden, kuten strategia-, tietoturva- ja yritysjärjestelyammattilaisten kanssa. Voit lukea tarkemmin meistä ja esimerkiksi vuosittain tekemästämme Human Capital Trends -tutkimuksesta nettisivuiltamme.

Osana tiimiämme pääset kehittymään konsultoinnin ammattilaiseksi ja oppimaan nopeasti HR-työstä nähdessäsi erilaisia organisaatioita ja muutostilanteita, ja työskennellessäsi alan parhaiden osaajien kanssa. Olet mukana asiakastyössä ja päivittäisiin tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi projektiin liittyvä työpajojen valmistelu ja järjestäminen, dokumentointi ja analyysien tuottaminen sekä tuotosten esittely asiakkaalle. Osaamisesi kasvaessa saat lisää vastuuta ja kehittymisessäsi sinua tukee oma coachisi.

Mitä odotamme sinulta

Emme oleta sinun olevan valmis konsultti, mutta näemme, että sinulla tulisi olla:
  • Hyvät analyyttiset taidot: Pystyt tarkastelemaan laajoja kokonaisuuksia, ymmärtämään asioiden välisiä yhteyksiä ja jäsentelemään monimutkaisia asioita havainnollisesti.
  • Vahvat vuorovaikutustaidot ja halukkuus tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa: Tulet työskentelemään vaihtelevissa projektitiimeissä eri asiakkaiden ja Deloitten eri palvelualueiden asiantuntijoiden kanssa.
  • Luonteva esiintymistyyli: Pystyt ilmaisemaan asiat selkeästi ja vakuuttavastikin. Pystyt myös tarvittaessa reagoimaan kuulijoiden kysymyksiin ja kommentteihin.
  • Noin 2-3 vuotta kokemusta HR-työstä tai konsultoinnista ja vahva kiinnostus organisaatioiden kehittämiseen. Innostut ajatuksesta päästä ideoimaan uraauurtavia ratkaisuja. Työkokemuksen lisäksi oletamme sinun suorittaneen ylemmän korkeakoulututkinnon.
  • Kykyä itsensä johtamiseen ja oman työn hallintaan: Meille on tärkeää, että tuotamme asiakkaillemme huippulaatua ja pidämme samalla huolta hyvinvoinnistamme. Kyky priorisoida ja suunnitella omaa työskentelyä ovat merkittäviä taitoja arjessamme.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito: Työssäsi tulet tuottamaan materiaaleja ja kommunikoimaan suullisesti molemmilla kielillä.
  • Hyvät Powerpoint-taidot: Kykenet kiteyttämään monimutkaiset asiat helposti ymmärrettävään muotoon.
Arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta esimerkiksi valmistavan teollisuuden, finanssialan tai julkisen sektorin HR-työstä, tai aiempaa konsultointikokemusta. Lisäksi osaaminen jollain seuraavista alueista, esim. palvelumuotoilun menetelmät, HR-järjestelmäosaaminen, HR-analytiikka, muutosjohtaminen, on eduksesi.

Kiinnostuitko?
Hae meille rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 21.3.2021. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä roolista tai Deloittesta, voit olla yhteydessä Linda Nummeliniin (+358406745320). Tavoitat hänet 5.3. klo 9-10 tai 9.3. klo 10-11. Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimillemme: rekry@deloitte.fi. Voit tutustua arkeemme Deloittella seuraamalla @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.
Hae paikkaa!/Apply!

Julkaistu 11.3.2021
Takaisin ylös