Investointilaskelmoija – Jealha Oy, DL: ASAP

Etsimme Jealha Oy:lle Helsinkiin kaupallisen alan korkeakouluopiskelijaa työskentelemään investointien jälkilaskelmien pariin. Jos hallitset laskentatoimen ja investointilaskennan perusteet, ja haluat kerryttää arvokasta kokemusta alalta, lue lisää ja hae paikkaa heti!

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Investointilaskelmoijaa Helsinkiin! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Jealha Oy:llä.

Työtehtävä

Pääsääntöiset työtehtäväsi ovat investointien jälkilaskentaa. Määrität sijoituskohteiden tavoitetuotto-odotuksia kirjanpidosta haettavan tiedon pohjalta. Työskentelet yhdessä yrityksen perustajan sekä tilitoimiston kanssa. Työtehtävät eivät ole rutiininomaista numeroiden pyörittelyä, vaan pääset kehittymään analyyttisissä loogista päättelykykyä vaativissa tehtävissä. Työpaikka tarjoaa mahdollisuuden edetä jatkossa myös tekemään investointien ennakkolaskentaa.

Etsimämme henkilö on

Etsimämme henkilö on kaupallisen alan korkeakouluopiskelija. Sinulla on koulutuksen puolelta ymmärrystä laskentatoimesta ja investointilaskennasta, ja hallitset esimerkiksi pääoman tuottoasteen laskemisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää erittäin tarkkaa ja huolellista työotetta, sekä hyviä Excel-taitoja. Sinulla on aito innostus ja halu tehdä loogista päättelykykyä vaativia tehtäviä investointien parissa. Puhut lisäksi sujuvasti suomea. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Kaupallinen korkeakoulutausta (Yliopisto/AMK)
  • Laskentatoimen ja investointilaskennan ymmärrystä
  • Tarkka ja huolellinen työote
  • Hyvät Excel-taidot
  • Sujuva suomen kieli
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Jealha Oy on eteläsuomalainen yksityisessä omistuksessa oleva sijoitusyhtiö, jonka sijoitukset painottuvat asunto- ja kiinteistösijoittamiseen. Yrityksen omistamat kiinteistöt sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta se omistaa kiinteistöjä myös esimerkiksi Jyväskylästä. Jealha Oy:n kiinteistösijoittaminen alkoi 2000-luvun alusta ja se onkin ansioitunut sijoittajana, rakennuttajana sekä kiinteistöjen jalostajana siitä lähtien. Uudiskohteiden rakennuttajana yhtiö on toiminut vuodesta 2011 ja kokemuksia on kertynyt useista kohteista ympäri Etelä-Suomea.

Julkaistu 21.9.2018
Takaisin ylös