Kehityspäällikkö – OP Ryhmä, DL: ASAP

Etsimme kehitystyöstä ja rahaliikenteestä kiinnostunutta kehityspäällikköä asiakasyrityksellemme OP-Palveluille Helsinkiin. Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset laskutuksen ja rahaliikenteen järjestelmiin liittyvät kehittämis- ja asiantuntijatehtävät. Etsimämme henkilö voi olla uransa alkuvaiheessa oleva kaupallisen tai teknisen alan osaaja, jolla on halua ratkoa ongelmia, pureutua yksityiskohtiin ja työskennellä osana tiimiä erilaisten järjestelmäkehityshankkeiden parissa. Tarjolla on mielenkiintoinen näköalapaikka suureen organisaatioon, jossa tulet toimimaan vakuuttamisen alueella ja tekemään yhteistyötä useiden eri yksikköjen kanssa OP:n sisällä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa pian, etenemme haussa nopealla aikataululla!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Kehityspäällikköä Helsinkiin! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina OP-Palveluilla.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiantuntijatehtävissä laskutuksen ja rahaliikenteen järjestelmien parissa. Ratkot pitkäjänteisesti rahajärjestelmiin, laskutukseen, kirjanpitoon tai maksamiseen liittyviä ongelmia. Sinulla on vahva tahto oppia ja omaksua iso kokonaisuus ja kehittyä sen saralla asiantuntijaksi. Työskentelet vankan asiantuntijan rinnalla, jolta otat proaktiivisesti vastuullesi tehtäviä sitä mukaa kun pääset sisälle toimintakenttään. Teet yhteistyötä laajasti useiden eri yksikköjen kanssa OP:n sisällä ja tarjoat oman kenttäsi asiantuntijuutta. Osallistut erikokoisiin kehityshankkeisiin. Työtehtäviisi kuuluu:
  • Laskutuksen ja rahaliikenteen järjestelmiin liittyvät kehittämis- ja asiantuntijatehtävät.
  • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa organisaation sisällä
  • Pitkäjänteinen ongelmanratkaisu ja tiimityö
Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta mielenkiintoisella toimialalla ja tehtävässä on mahdollisuus kehittyä vakituiseksi asiantuntijaksi tiimiin. Etsimme henkilöä, joka haluaa sitoutua tiimiin pitkällä aikavälillä. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä sopivan henkilön mukaan.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Sinulta löytyy myös jo jonkin verran aiempaa työkokemusta esimerkiksi opintojen ohelta. Olet järjestelmällinen ja tarkka ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta olet myös omatoiminen, ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Opit nopeasti ja olet valmis ottamaan haltuun suuria kokonaisuuksia. Sinulla on liiketoimintaymmärrystä ja navigoit sujuvasti eri IT-järjestelmien parissa. Et myöskään vierasta teknisiä asioita ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ideaalihakijallamme on kyky huomioida eri sidosryhmien tarpeet ja olet aidosti kiinnostunut kehitystyöstä. Hae tehtävään, jos sinulla on:
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus
  • Jotain aiempaa työkokemusta
  • Järjestelmällinen ja tarkka työote
  • Kiinnostusta kehitystyöhön ja hyvät IT-taidot
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus taloushallinnon tehtävien parista tai pankkialalta. Myös työkokemus suurista organisaatiosta on hyödyksi. Valitulle henkilölle tullaan tekemään huumausainetesti, luottotietojen tarkistus sekä tarvittaessa turvallisuusselvitys. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Muuta tietoa

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhuoltopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP Ryhmän tavoitteena on muuttua asteittain puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen. OPn strategiassa korostuu asiakaskokemuksen kehittäminen palveluita ja toimintoja digitalisoimalla. Liiketoimintojen laajentaminen on aloitettu terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnasta.

Julkaistu 21.9.2018
Takaisin ylös