Kesätyöntekijä – OP, DL: 3.2.

OP:n kesätyöhaku on jälleen auki – hae mukaan jo tänään!  Tarjoamme jälleen ensi kesänä sadoille nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana ja kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.
Tule ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme kesää, tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia kesätyötehtäviä opintojen eri vaiheissa oleville opiskelijoille maanlaajuisesti.

Kesätyöntekijä
Tulet työskentelemään tärkeänä osana työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta sekä kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi mukaan.

 
  • Myynti, asiakaspalvelu ja taustatehtävät
  • Varallisuudenhoito
  • Markets
  • Lakiasiat
  • Taloushallinto
  • Kehittäminen ja Teknologiat
  • Muut kesätyötehtävät


  Pystyt kohdistamaan hakemuksesi juuri sinua kiinnostaviin kesätyörooleihin hakemuksen lähetyksen yhteydessä. Tarkennathan lisäksi hakemuskirjeessäsi, millaisista tehtävistä olet erityisesti kiinnostunut ja miten osaamisesi, opintosi sekä mahdollisesti aikaisempi työkokemuksesi tukevat sinua tehtävässä onnistumisessa.
Lisätietoa tarjoamistamme kesätyömahdollisuuksista ja avoimet tehtävät löydät täältä. Kesätyöntekijöidemme työskentelyajankohdat ajoittuvat tyypillisesti touko-syyskuun väliselle ajalle.

Menestyksen avaimet
Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja haluat aktiivisesti oppia uutta ja kehittää osaamistasi. Me mahdollistamme kehittymisesi perehdytyksen ja tuen avulla.
Tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian, asiakkaidemme ja henkilöstömme, parissa päivittäin. Tämän vuoksi edellytämme sinulta positiivista ja tavoitteellista asennetta sekä halua tarjota loistavaa asiakaspalvelua.
  Monta hyvää syytä hakea!
Saat tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta, osaamista ja työelämätaitoja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana, jotka sparraavat ja antavat sinulle palautetta arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

  Tästä eteenpäin
Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 3.2.2019 mennessä oheisen ”Hae nyt”-painikkeen kautta. Valitsethan hakemuksesi lähetyksen yhteydessä profiilillesi ”Näkyvyys kaikissa OP:n rekrytoinneissa”-vaihtoehdon. Mikäli olet kiinnostunut useamman paikkakunnan kesätyötehtävistä, haethan tehtäviä erikseen. Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin henkilöihin helmi-maaliskuun aikana ja viimeistään maaliskuun loppuun mennessä hakijoihin, jotka eivät tällä kertaa tulleet valituksi jatkoon.
Jos mielessäsi on kysymyksiä meillä työskentelyyn tai kesätyötarjontaamme liittyen, niin rekrytiimimme antaa sinulle mielellään lisätietoja puhelimitse 010 252 4627 (arkisin klo 8.30 – 15.30 / valinta 5) tai sähköpostitse rekry.hr-palvelut@op.fi.
Tarkastamme valituilta kesätyöntekijöiltä alan normaalin käytännön mukaisesti luottotiedot ja suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.
Katso lisää hauista paikkakuntakohtaisesti:
PK -seutu  Tampere Oulu

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Julkaistu 20.1.2019
Takaisin ylös