Manager of Contracts and Customer Data – Amadeus Finland Oy, DL: ASAP

Oletko kiinnostunut asiakassopimusten ylläpidosta ja hallinnasta sekä omaat näistä jo jonkin verran kokemusta? Etsitkö urallesi seuraavaa askelta ja tilaisuutta päästä oppimaan ja kehittymään jatkuvasti lisää? Etsimme nyt Manageria, Contracts and Customer Data. Jos omaat kaupallisen korkeakoulutaustan, toimeen tarttuvan ja yritteliään luonteen ja toiminnastasi löytyy joustavuutta sekä kehittämishenkisyyttä, niin tämä voi olla täydellinen match sinulle! Haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Kuvaus

Academic Work etsii Vantaalle kokoaikaista Manageria, Contracts and Customer Data! Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

Työtehtävä

Tässä työtehtävässä vastaat Amadeus Finland Oy:n asiakas- ja toimittajasopimusten ylläpidosta sekä sopimusmuutoksista. Pääset osallistumaan yhtiön edustussopimusten päivityksiin ja ylläpitoon. Vastuullasi on lisäksi CRM-järjestelmien ylläpito ja kehitys, tilaus- ja laskutusprosessin hallinta sekä asiakastietojen analysointi. Raportoit tehtävässäsi Head of Business Controlille. Sinut perehdytetään hyvin uuteen työhösi. Tämä on loistava tilaisuus päästä ketterään sekä muuntautumiskykyiseen työympäristöön matkailualan keskiöön! Amadeus Finland Oy:llä on vahva kehittämisasenne ja monipuoliseen työnkuvaan sinun on itse mahdollisuus vaikuttaa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on kehittymishaluinen, rohkea ja kykenee pitämään montakin lankaa käsissään yhtä aikaa! Toivomme aikaisempaa kokemusta sopimusten ja asiakastietojen hallinnasta sekä tietojärjestelmien parissa työskentelystä. Etsimme ammattilaista, joka on valmis kasvamaan, ottamaan vastuuta sekä oppimaan. Työympäristö edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Kaupallinen korkeakoulutausta (esimerksiksi juridiikan tai laskentatoimen tradenomi tai KTM)
  • Aikaisempaa kokemusta sopimusten ja asiakastietojen hallinnasta sekä ymmärrystä tietojärjestelmistä
  • Laskentatoimen osaamista
  • Tarkka ja analyyttinen työote
  • Sitoutunut ja kehittymishaluinen asenne
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Amadeus Finland Oy toimii matkailun teknologiayhtiön Amadeus IT Groupin edustajana Suomessa vastaten matkatoimistojärjestelmien tuesta, käyttöönotosta ja koulutuksesta sekä paikallisten matkatoimistojen Amadeus-sopimuksista. Amadeuksella on jo 30 vuoden ajan ollut vahva ja vakaa asema matkailualan keskeisenä toimijana Suomessa. Amadeus Finland on osa Finnair-konsernia.

Julkaistu 9.11.2018
Takaisin ylös