Marketing Manager – Safera, DL: ASAP

Safera etsii Marketing Manageria vähentämään tulipalojen määrää maailmassa. Kyllä, luit oikein. Todella monta tulipaloa olisi nimittäin vältettävissä, mikäli yhä laajempi yleisö tietäisi liesivahti Saferasta. Safera on jo kansainvälisesti toimiva yritys, mutta kaipaa tiiminsä nyt kunnianhimolla ja draivilla varustettua särmää Marketing Manageria tekemään digiloikan ja nostamaan myyntilukuja. Tämä vallankumouksellinen Smart Home -teknologia tulee pelastamaan sitä enemmän ihmishenkiä mitä rohkeamman ja innovatiivisemman markkinointikoordinaattorin me löydämme! Mikäli uskot, että sinulla voisi olla muutama niksi hyppysissä erityisesti digitaalisen markkinoinnin tehostamiseksi ja ajatus innostavan yrityksen kanssa toimimisesta innostaa myös sinua, tämä saattaa olla paikkasi.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Marketing Manageria Espooseen. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Safera Oy:ssä.

Työtehtävä

Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä IoT-vallankumouksen kelkkaan! Tässä tehtävässä tulet toimimaan dynaamisella otteella ja hyvin kokonaisvaltaisesti markkinoinnin saralla. Perehdyt Smart Kitchen -pöhinään ja tutkit, missä Saferan pitäisi näkyä ja millä tavoin. Toimenkuvaasi sisältyy uusien tuotteiden lanseerausta, sisällöntuotantoa sekä Saferan aseman vahvistamista Smart Home -turvateknologioiden huippuosaajana. Otat huomioon niin B2B kuin B2C -kentänkin. Tämä tarkoittaa kaikenlaisia markkinointitoimenpiteitä messuosallistumisista digimarkkinointiin, mitä sitten koetkin parhaiten toimivammaksi. Vaikka oletkin yrityksen ensimmäinen Marketing Manager, on tukenasi Saferan koko muu tiimi. Juuri sinä voit olla tarvitsemamme avainhenkilö Saferan maailmanvalloituksen kynnyksellä!

Etsimämme henkilö on

Jos olet hands-on tyyppi, joka tykkää tarttua haasteisiin saman tien, saatat olla etsimämme henkilö. Sinulla on plakkarissa myös tehtävään sopiva korkeakoulututkinto tai työn kautta osaamista markkinoinnista. Etsimme henkilöä, jolla on draivia ja kunnianhimoa lähteä liidaamaan Saferan markkinointia, sekä rohkeutta tuoda omat näkemykset esiin tilanteessa kuin tilanteessa. Jos näiden lisäksi myös luovit sujuvasti sosiaalisissa tilanteissa ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, saattaa tämä olla unelmaduunisi. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemusta markkinoinnin parista
  • Draivia, kunnianhimoa ja oma-aloitteisuutta
  • Hyvät sosiaaliset taidot ja halua tuoda omat mielipiteet esille
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Safera on älykkään liesivahtiteknologian ja ennaltaehkäisevän paloturvallisuuden kansainvälinen edelläkävijä. Tavoitteenamme on, ettei yksikään ihminen enää menettäisi henkeään liesipalon seurauksena. Safera aistii asioita, joita me ihmiset emme pysty huomaamaan.

Julkaistu 19.10.2018
Takaisin ylös