Markkinoinnin ammattilainen – Oscar Software Oy, DL: ASAP

Oletko sinä puhelinta pelkäämätön diginatiivi, jolle sisältömarkkinointi ja liidien generointi on intohimon asia? Jos vastasit kyllä, me haluamme sinut meille!

Meille haetaan soittoniekkaa

Oscarin värikäs myynti- ja markkinointitiimi hukkuu töihin, ja kaipaamme vahvistukseksemme reipasotteista markkinoinnin ammattilaista. Päätehtäväsi on liidien generointi digitaalisin ja perinteisin työvälinein sekä myyjien asiakastapaamisten varaaminen ja järjestäminen.

Työ muodostuu monipuolisesta asiakasrajapinnan hoitamisesta ja uusasiakashankinnasta. Tehtävää voidaan muokata vahvuuksiesi mukaan. Arvokkaalla panoksellasi lisäät yrityksemme tunnettavuutta ja myyntiä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea yksin, mutta arvostamme toki laaja-alaista ymmärrystä myynnistä ja markkinoinnista sekä kokemusta markkinoinnin digitaalisista työvälineistä. Toivomme sinun olevan huumorintajuinen, joustava, utelias ja valmis oppimaan uutta.

Parhaaseen tulokseen pääsemiseen on varmasti useita keinoja, joten luovuus on sallittua.

Odotamme hakijalta

• luontevaa puhelintyöskentelyä

• monipuolisia asiakaspalvelutaitoja ja asioiden haltuunottoa

• keskustelevaa lähestymistapaa

• kuuntelemisen taitoa

• ymmärrystä b2b-ratkaisumyynnistä

• halukkuutta oppia uutta

• kykyä kestää myös "pakkeja"

• kykyä toimia yrityksen käyntikorttina ja tuottaa laadukkaita tapaamisia myyjillemme

• joustavaa otetta ja kysyä sietää muutoksia

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hae heti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan ja huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä, ja palveluksessamme työskentelee yli 110 liiketoiminnan ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.os­car.fi.

Julkaistu 21.9.2018
Takaisin ylös