Markkinointikoordinaattori – Stora Enso, DL: ASAP

Oletko organisointikykyinen tekijä, jolla on kiinnostusta kansainvälisiä tehtäviä sekä tekniikan alaa kohtaan? Etsimme nyt Stora Ensolle osa-aikaista markkinointikoordinaattoria Helsingin Kanavarantaan. Tehtävä on esimerkiksi loppuvaiheen kaupallisen alan opiskelijalle erinomainen mahdollisuus kartuttaa osaamista ja kokemusta arvostetussa yrityksessä. Heräsikö kiinnostuksesi? Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista markkinointikoordinaattoria Helsinkiin! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Stora Ensolla.

Työtehtävä

Tässä roolissa tulet toimimaan osana noin 7 henkilön myyntitiimiä Intelligent Packaging-osastolla. Monipuolinen tehtävä sisältää sekä markkinoinnin koordinointitehtäviä että myynnin tukitehtäviä. Pääsääntöiset tehtävästi liittyvät erilaisten kansainvälisten markkinointitapahtumien ja messujen organisointiin sekä koordinointiin. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi ja kokemustasi arvostetussa yrityksessä. Tehtävä on alkuun 6 kuukauden määräaikaisuus, jonka aikana on mahdollisuus keskustella jatkosta.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on esimerkiksi kaupallisen alan loppuvaiheen opiskelija, joka on kiinnostunut työskentelemään tekniikan alalla. Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tämän lisäksi työskentelet myös tehokkaasti itsenäisesti sekä kykenet hoitamaan useampia tehtäviä samanaikaisesti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
  • Aitoa kiinnostusta työskennellä tekniikan alalla ja kansainvälisissä tehtävissä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Kyky hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti
  • Proaktiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon
Katsomme suureksi eduksesi rekrytointiprosessissa, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Stora Enso on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiteollisuusratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Työllistämme noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa.

Julkaistu 22.12.2018
Takaisin ylös