Middle Market Financial Services-trainee – EY, DL: ASAP

Haemme Middle Market Financial Services -yksikköömme sinua, osa-aikainen trainee, rakentamaan ja vahvistamaan konsultointipalveluiden konseptiamme alueellisesti Suomessa! Palvelumme tarjoaa nykyisille ja uusille asiakkaillemme kattavia konsultointipalveluita liittyen mm. yritysjärjestelyihin ja rahoituskonsultointiin.
Sinun roolisi on olla mukana toimeksiantojen toteutuksessa oman pätevyytesi mukaisesti, esimerkiksi yritysten arvonmäärityksissä ja erilaisissa talousmallinnuksissa. Toimenkuvaasi kuuluu myös olla tukena asiakashankinnassa.
Odotamme sinulta
Opiskelet kaupallista tai teknillistä alaa korkeakoulussa (esimerkiksi rahoitus, laskentatoimi, tuotantotalous tai muu vastaava) ja olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut. Toivomme, että pystyt tekemään joustavasti töitä osa-aikaisena tiimimme jäsenenä. Sinulla on hyvät analyyttiset taidot ja erinomaisten sosiaalisten taitojesi ansiosta olet hyvä tiimipelaaja ja verkostoituja.
Toimipaikkasi voi olla Tampereella tai Turussa. Työn luonne edellyttää matkustamista erityisesti Suomessa toimipaikkasi lähialueella, mutta tarpeen mukaan henkilö voi osallistua myös kaikkialla Suomessa oleviin projekteihin.
 
Mitä me tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle näköalapaikan globaalissa asiantuntijaorganisaatiossa mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien parissa! Osa-aikainen harjoittelu alkaa joulukuussa tai sopimuksen mukaan ja kestää 6 kuukautta.
Huolehdimme henkilökuntamme viihtyvyydestä ja toivomme heidän panostavan jatkuvaan työsuhteen kehittämiseen ja uraan EY:llä. Siksi asetamme etusijalle henkilöstömme työssä kehittymisen. Voimme tarjota sinulle hienoja kehittymismahdollisuuksia sekä mahdollisuuden hallita omaa uraasi kehityssuunnitelmasi mukaisesti. Kokeneempien osaajien tuki ja valmennus auttavat sinua kehittymään alan asiantuntijaksi!
EY on arvopohjaisesti johdettu yritys, jonka toiminnalle tunnusomaista on hyvä joukkuehenki, kunnioitus ja yksityisyys. Yhteiset arvomme, henkilökuntamme työlleen omistautumisen ja kompetenssin rinnalla, tuovat menestystä työmarkkinoilla. Toimintatapaamme soveltuu myös etätyöskentelymahdollisuus.
Voit lukea lisää EY:stä ja asiantuntijoidemme arjesta blogissamme: https://yrityselaman360blog.ey.com/ Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Janne Hakala, MFS Leader, puh. +358 40 501 8196 sekä Jussi Reijonen, Project Manager, puh. +358 40 706 1212
Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi urasivujemme kautta 20.11.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa. Laitathan myös hakemuksen liitteeksi opintosuoritusotteesi.
EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen ja yritysjärjestelyiden asiantuntija sekä liikkeenjohdon konsultti. Näkemyksemme ja korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Kasvatamme huippuosaajia, joiden yhteistyöllä lunastamme lupauksemme ja rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme. 

Julkaistu 9.11.2018
Takaisin ylös