Myynnin tuki – Atlas Copco Kompressorit Oy, DL: ASAP

Oletko työtä pelkäämätön ja sanavalmis opiskelija, joka etsii osa-aikaisia töitä opintojen ohelle? Etsimme nyt asiakkaallemme Atlas Copco Kompressorit Oy:lle työntekijää myynnin tukeen. Jos haluat saada arvokasta työkokemusta kansainvälisessä yrityksessä ja olet valmis heittäytymään uusien haasteiden pariin, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Lue lisää, ja hae heti, sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Myynnin tuen henkilöä Vantaalle! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Atlas Copco Kompressorit Oy:lla.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä toimit myynnin tuen roolissa ja tehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin tukitehtävät. Pääasiassa työtehtäväsi keskittyvät olemassa olevien ja potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointiin puhelimitse. Tiedustelen asiakkaiden kiinnostusta ja sovit heille asiakastapaamisia myyjien kanssa. Työ on osa-aikainen, 5-20 h/viikko, ja tarkempi tuntimäärä määräytyy myöhemmässä vaiheessa valitun henkilön toiveiden mukaan. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nuorelle osaajalle kehittää osaamistaan osaavassa, kansainvälisessä yrityksessä. Olemme työllistäneet Atlas Copcolle useampia konsultteja, jotka ovat viihtyneet töissään hyvin. Pääset näyttämään kyvykkyytesi ja mahdollisesti myöhemmin myös jatkamaan yrityksessä haastavimmissa tehtävissä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on kaupallisen tai teknillisen alan opiskelija, mutta emme kuitenkaan tee valintoja pelkästään opintotaustan perusteella. Sinulla on jo jotain aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi asiakaspalvelusta tai myynnistä ja olet kiinnostunut kehittymään asiakastyössä. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on innokas asenne työntekoon sekä kyky työskennellä itsenäisesti. Omaat asiakaslähtöisen työskentelytavan ja sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan toiveita. Työssä pääset soittamaan myös kylmäsoittoja, joten et pelkää tarttua puhelimeen ja nautit eri ihmisten kanssa kommunikoinnista. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Aikaisempaa työkokemusta, esimerkiksi kesätöistä
  • Oma-aloitteinen ja ahkera työskentelytyyli
  • Hyvät kommunikointitaidot
  • Hyvä suomenkielen taito
  • Reipas can do-asenne
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä puhelimitse. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työmäärä: Osa-aikainen 5-20 tuntia/viikko, tarkempi tuntimäärä määritetään henkilön toiveiden mukaan
Kesto: 31.5.2019 asti
Paikka: Vantaa
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 12.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Suomessa toimii kolme Atlas Copco –yhtiötä, jotka vastaavat kompressoreiden, generaattoreiden, louhinta- ja rakennustekniikkakaluston, teollisuustyökalujen ja kokoonpanojärjestelmien myynnistä ja huollosta.

Oy Atlas Copco Kompressorit Ab:n tuotevalikoimaan kuuluvat öljyvapaat ja öljyvoidellut kiinteät kompressorit, kaasu- ja prosessikompressorit, typpigeneraattorit, puhaltimet, kuivaimet, suodattimet, paineilmalaitteet, ohjaus- ja valvontalaitteet sekä kattavat huoltopalvelut.Julkaistu 26.1.2019
Takaisin ylös