Myyntipäällikkö – Oscar Software Oy, DL: ASAP

Oletko sinä pitkäjänteinen myyntiosaaja (tai sellaiseksi haluava), jolta löytyy kokemusta tai kiinnostusta esimerkiksi taloushallinnosta, verkkoliiketoiminnasta, tukku- ja vähittäiskaupasta, huoltoliiketoiminnasta tai esimerkiksi teollisuussektorilta? Haluatko aidosti perehtyä asiakkaan moninaisiin tarpeisiin, tarjota ratkaisuja tämän ongelmiin ja auttaa heitä onnistumaan omassa liiketoiminnassaan? Kiinnostaako asiakkaan kilpailukykyä lisäävät palvelut, ja saavatko kattavat toiminnanohjausratkaisut sinut syttymään? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme tyyppi. Suomen nopeimmin kasvava liiketoiminta-alustatoimittaja hakee nälkäisiä

Myyntipäällikköjä

Oli erikoisalasi mikä hyvänsä aikaisemmin luetelluista, lue eteenpäin. Me etsimme useampaa ratkaisukeskeistä myyntitykkiä, jotka toimivat digitaalisella toimintakentällä sujuvasti kuin kala vedessä ja ymmärtävät liiketoiminnan lainalaisuudet. Sinulla on mahdollisesti kokemusta myynnistä ja ymmärrät alan erityisvaatimukset. Toivomme sinun olevan määrätietoinen ja sitkeä, sinulla on kykyä heittäytyä ja halua oppia uutta. Oscarin seuraavalla huippumyyjällä on mielellään kauppatieteellinen koulutus (tai opinnot ovat loppuvaiheessa). Ennen kaikkea haemme kuitenkin hyvää tyyppiä, jolla on pitkäjänteinen työote, hyvä paineensietokyky sekä palava halu menestyä ja voittaa kauppoja. Tietämys ERP-järjestelmistä katsotaan eduksi. Toimintakenttäsi on koko Suomi ja asiakkaasi sekä työkaverisi kirjavien hahmojen joukko vaativia asiantuntijoita. Hyvät ihmissuhde- ja ilmaisutaidot ovat työssäsi kultaakin kalliimpia. Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta ja uskot Oscarin värikkään myynti- ja markkinointitiimin olevan sinun paikkasi, laita oitis hakemuksesi tulemaan ja vakuuta meidän persoonallisella tyylilläsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, puh. 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veik­ko.pert­tu­li@os­car.fi. Tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja verkkopalveluita teollisuuden, tukkukaupan ja huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinto-, HR- ja IT-palveluja.  Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä, ja palveluksessamme työskentelee yli 110 liiketoiminnan ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät internetsivuiltamme osoitteesta www.os­car.fi.

Julkaistu 21.9.2018
Takaisin ylös