Osa-aikainen markkinointiassistentti – Roche Diagnostics Oy, DL: ASAP

Etsitkö osa-aikaista markkinoinnin tehtävää, jossa pääsisit kasvattamaan osaamistasi markkinoinnin työtehtävien parissa ja oppimaan uutta? Me etsimme asiakkaallemme Roche Diagnostics Oy:lle osa-aikaista markkinointiassistenttia toimimaan tiimin tukena markkinointiviestinnän tehtävissä. Mikäli kaipaat osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojesi ohelle, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän ilmoituksesi pikaisesti, sillä etenemme prosessissa heti potentiaalisten henkilöiden haettua paikkaa.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Markkinointiassistenttia Espooseen. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Roche Diagnostics Oy:lla.

Työtehtävä

Tehtävänäsi on toimia markkinointitiimin tukena markkinointiviestintään liittyvissä tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. globaalien markkinointimateriaalien lokalisaatio Suomeen organisaatioon ja suomen kielelle, käännöstyötä sekä yhteyshenkilönä toimiminen markkinointikumppanien suuntaan. Tehtävä sopii sinulle, jolla on jo jotain kokemusta markkinoinnin tehtävistä esimerkiksi opintojen tai aikaisempien työtehtävien kautta. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä. Pääset näkemään kansainvälisen yrityksen markkinointia ja saat olla mukana jalkauttamassa markkinointimateriaaleja Suomen organisaatioon.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme opiskelee markkinointia esimerkiksi ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Odotamme hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä joko opintojen tai työtehtävien kautta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön, sillä työskentelet osana globaalia markkinointitiimiä ja tehtäviisi kuuluu mm. markkinointimateriaalien kääntäminen englannista suomeksi. Työskentelytavoiltasi olet luotettava ja täsmällinen. Osaat proaktiivisesti tarttua työtehtäviin ja pidät sovituista deadlineista kiinni.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian
Työmäärä: osa-aikainen 10-15 h per viikko
Kesto: kesäkuun loppuun
Paikka: Espoo, Klovnipellontie
Palkka: sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä:4.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa


Roche Diagnostics Oy on osa kansainvälistä F.Hoffmann La Roche –konsernia, joka on noin 50 miljardin Sveitsin frangin liikevaihdollaan yksi suurimmista terveydenhoitoalan yrityksistä maailmassa. Diagnostiikan alalla Roche on markkinajohtaja maailmassa ja Suomessa.


Julkaistu 8.2.2019
Takaisin ylös