Ostologistikko – SOK, DL: ASAP

Tahdotko työskennellä nopeatempoisessa työssä hyvässä porukassa? Etsitkö tehtävää, jossa jokainen päivä on erilainen? Etsimme ostologistikkoa vastaamaan varastotäydennyksestä SOK:n logistiikan tiimiin! Lue lisää ja hae heti!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista ostologistikkoa SOK:lle Helsinkiin! Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina SOK:lla.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä työskentelet osana parinkymmenen hengen logistiikan tiimiä. Työssäsi huolehdit päivittäistavaran ostotilauksista keskusvarastoon päivittäisten saldoraporttien perusteella. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu tilauspäätösten tekeminen, toimitusvarmuuden seuranta sekä mahdollisten ongelmatilanteiden selvittäminen tavarantoimittajien ja varaston välillä. Työsi on itsenäistä ja aloittaessasi saat perehdytyksen tehtäviisi. Työtehtäviisi kuuluu:
  • Päivittäistavaran varastotäydennys ja saldoista huolehtiminen
  • Mahdollisten ongelmatilanteiden selvitystä tavarantoimittajien ja varaston välillä
  • Toimitusvarmuuden seurantaa
  • Yhteydenpitoa sidosryhmiin
Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä nopeatempoisessa ja vaihtelevassa työssä ostologistiikan parissa!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus tai aiempaa kokemusta varaston ostotäydennyksestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää numerotarkkuutta sekä hyviä Excel-taitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä tehdä itsenäisiä ja harkittuja päätöksiä myös paineen alla. Työssäsi hoidat yhteydenpitoa suomeksi ja englanniksi, minkä vuoksi tehtävään on vaatimuksena sujuva suomen ja englannin kielen taito. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus
  • Aiempaa työkokemusta
  • Paineensietokykyä ja valmius tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Tarkka ja huolellinen työote
  • Hyvät ja Excel-taidot
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsotaan, jos sinulla on logistiikkaan tai ostomyyntiin liittyviä opintoja tai kokemusta ostotäydentämisestä. Myös kansainvälisen tavaraliikenteen tuntemus katsotaan eduksi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta on suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 600 toimipaikkaa. S-ryhmän muodostavat osuuskaupat ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) tytäryhtiöineen. S-ryhmä tarjoaa marketkaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan, liikennemyymälä- ja polttonestekaupan, matkailu- ja ravitsemiskaupan sekä rautakaupan palveluita. Lisäksi autokaupan ja maatalouskaupan toimipaikkoja löytyy joidenkin osuuskauppojen alueelta. S-Pankki puolestaan tarjoaa kaikille asiakasomistajille kattavat pankkipalvelut. S-ryhmän toiminnan tarkoituksena on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ja etuja asiakasomistajille kannattavasti.  

Julkaistu 13.10.2018
Takaisin ylös