Palveluneuvoja – L&T, DL: 24.2.

Palveluneuvoja Tampere (kesätyö) Jätehuolto ja kierrätys
Haluatko olla mukana L&T:n asiakaslähtöisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä? Meillä asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä; tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle tekemään entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita.

  Haemme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaistiimiimme Tampereelle energisiä ja positiivisen asenteen omaavia

    PALVELUNEUVOJIA KESÄTÖIHIN LASKUTUSASIAKASPALVELUUN

  vastaamaan asiakkaidemme päivittäisestä laskutuksesta ja asiakasneuvonnasta sekä puhelimitse että sähköisesti. Työ on hektistä, joten odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä.

  Haemme yhteistyökykyistä ja reipasta tyyppiä, joka pystyy tekemään työtä itsenäisesti ja tiimissä. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta on tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai taloushallinnon opinnot ovat hyvä perusta. Eduksi lasketaan myös sujuva ruotsin kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

  Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Työskentelemme arkisin (ma-pe) työvuorojen mukaisesti klo 7-17 välillä.

  Haemme useampaa palveluneuvojaa määräaikaiseen kesäsijaisuuteen (4.5.-31.8.2020), joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan).

  Tule tapaamaan meitä torstaina 20.2.2020 klo 14-16 välisenä aikana, osoitteeseen Uurastajankatu 3, 33710 Tampere. Järjestämme “drop in” - periaatteella Sinulle mahdollisuuden erottautua joukosta. Otathan mukaasi max. A4-kokoisen kuvallisen hakemuksen tai esittelyn itsestäsi. Lähetäthän silti myös hakemuksesi sähköisesti rekrytointikanavassamme.

  Haku on auki 24.2.2020 saakka.

Hae työpaikkaa! 

Julkaistu 25.1.2020
Takaisin ylös