Palvelupäällikkö, DL: ASAP

Etsimme Palvelupäällikköä asiakasyrityksellemme, jonka palveluratkaisut luovat uusia tapoja tehdä työtä tulevaisuudessa. Etsimme sinua, jolla on jo kokemusta asiakkuuksien hoidosta tai B2B-asiakaspalvelusta, ja kaipaat vastuullisempaa ja monipuolisempaa roolia ja mahdollisuutta toimia isojen merkittävien asiakkuuksien parissa mielenkiintoisessa ja innovatiivisessa yrityksessä. Jos kiinnostuit, lähetä CV:si meille heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn hetimmiten.

Vastaat asiakasyrityksemme merkittävimpien asiakkaiden palveluiden sujuvuudesta ja osallistut päivittäiseen asiakastyöhön. Toimit asiakasyrityksen johdon, operatiivisen toiminnan ja yrityksen oman toiminnan välisen yhteistyön ja palvelunkehityksen koordinaattorina asiakkaan kaikissa tiedonhallinnan ja tulostamisen palveluissa. Vastaat asiakastyytyväisyydestä, asiakkaan palveluprosessin seurannasta, hallinnasta ja kehittämisestä, ja olet mukana asiakkaan myynti- ja käyttöönottoprojekteissa.

Kehität konsultatiivisella ja määrätietoisella otteella asiakkaan tulostuksen- ja tiedonhallinnan palvelujen tehokasta käyttöä. Seuraat asiakasliikevaihdon kehittymistä ja haet aktiivisesti toimenpiteitä asiakasliikevaihdon kasvattamiseksi sekä kannattavuuden parantamiseksi. Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen, itsenäisen ja haastavan roolin alan johtavien tuotteiden ja ratkaisujen parissa. Tehtävä antaa hyvän mahdollisuuden oppia uutta ja syventää ammatillista osaamistasi.

Lue lisää ja hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/palvelupaallikko-b2basiakkuuksien-hoito-espooseen/15016268.

Julkaistu 9.11.2018
Takaisin ylös