Projektityöntekijä master data -projektiin, DL: ASAP

Haluatko toimia kansainvälisessä bio- ja metsäteollisuuden innovaatiovetoisessa ja kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille? Etsimme tarkkaa henkilöä, joka nauttii datan pyörittämisestä ja oppii pikaisesti uudet järjestelmät ja työkalut. Tunnistitko itsesi? Hae tehtävää vielä tänään, sillä aloitus on jo marraskuun aikana.

Kuvaus

​Academic Work etsii neljää kokoaikaista projektityöntekijää Tampereelle. Mikäli sinulla on opinnot hieman kesken niin joustoa työaikoihin löytyy tarvittaessa. ​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä osallistut datan laadun parantamiseen liittyvään projektiin, jonka asiakkaana on hyvämaineinen bio- ja metsäteollisuuden yritys. Tehtäväsi on käydä läpi asiakkaamme master dataa ja etsiä siitä virheitä. Virheiden löydyttyä analysoit datan, teet virheraportin sekä tarvittavat korjaukset. Vastuullasi onkin projektiin liittyvä dokumentointi, arkistointi ja tiedon rekisteröinti Exceliä apuna käyttäen. Tehtävässä saat tueksesi pienen 3-hengen Master Data Management -tiimin.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi taloushallinnon tai asiakaspalvelun parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvät kommunikaatiotaidot sekä suomeksi että englanniksi, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun tiimin kanssa. Viihdyt tässä työssä, mikäli olet tarkka ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Tämän lisäksi edellytämme Excelin sujuvaa käyttöä. Eduksi katsotaan:
  • opinnot kauppatieteistä, tietotekniikasta tai metsätaloudesta
  • SAP-osaaminen
  • muu kielitaito, esimerkiksi saksa
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä! LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi   Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Asiakkaamme on suuri suomalainen yritys, joka rakentaa kestävää ja innovaatiovetoista liiketoimintaa bio- ja metsäteollisuusalalla.

Julkaistu 9.11.2018
Takaisin ylös