Projektityöntekijä tilaus-toimitusketjun läpivientiin – FirstView Oy, DL: ASAP

Osa-aikainen projektityöntekijä tilaus-toimitusketjun läpivientiin FirstView Oy:lle Turkuun

FirstView Oy etsii osa-aikaista henkilöä hoitamaan infonäyttöjen tilaus-toimitusketjua. Tehtävä edellyttää hyviä koordinointitaitoja ja huolellisuutta.

Tässä tehtävässä vastaat FirstViewin tuotteiden toimitusketjusta ja sen onnistumisesta asiakkaan näkökulmasta. Tehtäviisi kuuluu tilauksen suorittaminen, tavaroiden vastaanotto ja ohjelmistojen asennus laitteisiin, tuotteiden paketointi ja toimitus oikeaan osoitteeseen. Pidät myös huolta siitä, että asentajat ovat tilattuna paikalle tuotteiden saapuessa asiakkaalle. Asiakaspalveluhenkisenä henkilönä kommunikoit asiakkaille toimituksen etenemisestä ja hoidat käytännön järjestelyt. Työtehtävät edellyttävät huolellisuutta, asiakaspalvelullista asennetta ja hyviä koordinointitaitoja. Työ on ensimmäiset puoli vuotta osa-aikaista, noin 22,5 tuntia viikossa. Puolen vuoden jälkeen on mahdollisuus työllistyä kokoaikaiseksi. Etsimällämme henkilöllä on:
  • Hyvät projektinhallintataidot
  • Asiakaspalveluhenkinen työasenne

Lue lisää ja hae täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/osaaikainen-projektityontekija-tilaustoimitusketjun-lapivientiin-firstview-oylle-turkuun/15019690.

Julkaistu 17.1.2019
Takaisin ylös