SaaS Sales Representative – ReachMee, DL: 6.2.

Oletko kiinnostunut myynnistä ja rekrytoinnista? ReachMee tarjoaa markkinoiden johtavan ratkaisun työntekijöiden löytämiseen ja rekrytointiin, ja nyt he etsivät kasvavaan organisaatioonsa SaaS Sales Representativea!  Tässä on mahdollisuutesi kasvaa huippusparrauksessa kohti itsenäistä myynnin ammattilaista, joten lue lisää ja hae heti!

ReachMee tarjoaa markkinoiden johtavan ratkaisun työntekijöiden löytämiseen ja rekrytointiin. Erilaiset organisaatiot käyttävät päivittäin ratkaisujamme rekrytoinnin tehostamiseksi ja oikean henkilön löytämiseksi oikeaan tehtävään. Nykypäivän tekniikalla, rekrytointiprosessien syvällä ymmärtämisellä ja intohimolla ratkaista asiakkaidemme haasteet olemme ottaneet vahvan roolin Pohjoismaiden markkinoilla.
ReachMeella on yli 600 eri kokoista asiakasta, jotka toimivat sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla. Asiakkaita ovat mm. NCC, KPMG, Marimekko, Espresso House ja Viking Line. ReachMeellä on Tukholman pääkonttorin lisäksi toimistot Oslossa, Kiovassa ja Helsingissä.
Etsimme SaaS Sales Representativea liittymään osaksi Reachmeen Suomen maaorganisaatiota. Mahtava porukkamme työskentelee Helsingin ytimessä upouusissa tiloissa ja yhteinen intohimomme on kasvattaa asiakkaidemme rekrytointia ja Talent Acquisitionia seuraavalle tasolle ratkaisujemme avulla.
SSR:n roolissa olet vastuussa tuloksekkaasta myyntityöstä prospektoimalla, kontaktoimalla ja buukkaamalla palavereita. Tehtäväsi ei kuitenkaan ole vain sokeasti maksimoida kontaktien määrää, vaan me ReachMeella pyrimme laadukkaaseen myyntiin tekemällä pohjatyötä ja valmistautumalla tuottamaan asiakkaalle todellista arvoa. Luodessasi uusia asiakassuhteita pääset myös mukaan kaikkiin sopimiisi myyntipalavereihin oppimaan ja kehittämään itseäsi.

Omaat korkeakoulutaustan ja olet mahdollisesti jo toiminut B2C- tai B2B-sektorilla myynnillisissä tehtävissä. Kokemustaustaasi tärkeämpää on kuitenkin asenteesi, työskentelyotteesi ja kehittymishalusi. Tekemisessäsi näkyvät tavoitteellisuus, tiedonjano sekä halu kasvaa myyntityön ja toimialamme asiantuntijaksi. Saat vapauden käyttää luovuuttasi ja kompetenssejasi hyödyksesi päivittäisessä työssäsi ja haluamme tukea henkilökohtaista kasvuasi täysimittaisesti. Pääset varsin kiinnostavassa vaiheessa organisaatioomme mukaan, sillä tavoitteenamme on kasvaa yhä suuremmaksi ja oletkin keskeisessä roolissa tiimimme rakentumisessa. Meillä kehittymismahdollisuudet eivät ole tyhjiä lupauksia, vaan näemme sinut 9-12 kuukauden sisällä siirtymässä Business Development Managerin tehtävään kehittämään liiketoimintaamme tekemällä kovaa myyntitulosta ja tukemalla uusien työntekijöidemme ammatillista kasvua.


Tarjoamme sinulle:


 • Vapauden ja vaikuttamismahdollisuuden kehittää työtehtävääsi
 • Kasvualustan kohti itsenäisempää ja vastuullisempaa roolia
 • Työhön intohimolla suhtautuvat ja tukea tarjoavat kollegat
 • Startup -henkisen tiimin, jolla on kansainvälisen organisaation tuki taustalla
 • Turvallisen, mutta samalla tuloksellisuuden huomioivan palkkauksen
Hakijalta odotamme:
 • Koulutustaustaa esimerkiksi kaupallisten opintojen parista (yliopisto tai AMK)
 • Kokemusta myyntitehtävistä
 • Rohkeaa, uteliasta ja heittäytyvää asennetta
 • Innostusta myyntiä kohtaan ja halua kehittyä tehtävissäsi
 • Suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa
Lisäksi eduksi katsomme:
 • Tuntemuksen tai kiinnostuksen HR-alaa, rekrytointiprosessia ja rekrytoinnin työkaluja kohtaan
Mikäli kiinnostuit SSR:n tehtävästä, lähetä CV:si, viimeisin opintosuoritusotteesi ja hakemuskirjeesi viimeistään 6.2.2019 seuraavan linkin kautta:https://apply.atalent.fi/reachmee-saas-sales-representative-1-2019 .Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa. Tehtävään valittu työntekijä työllistyy suoraan ReachMeelle.
Käy tutustumassa ReachMeehen osoitteessa https://reachmee.com/fi/. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).
* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Julkaistu 26.1.2019
Takaisin ylös