Sales Coordinator – Botlabs, DL: 19.11.

Botlabs on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät tietoturvaan, ohjelmistorobotiikkaan, testiautomaatioon, DevOpsiin ja ohjelmistokehitykseen. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja ihmisten työnteon helpottamiseksi ja automatisoimiseksi, siitä juontaa juurensa myös sloganimme ”Humanize Your Workflow”.

Botlabsilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja sitoutuminen yhteiseen tekemiseen. Meillä on viihtyisät työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Botlabs etsii nyt tavoitteellista Sales Coordinatoria tukemaan myyntiä ja bookkausta. Toimit tiiviissä yhteistyössä operatiivisen johtajan ja Account Managerimme kanssa. Vastaat myynnin tuen tehtävistä: pääpaino työssäsi on tapaamisten bookkaamisessa potentiaalisille asiakkaillemme kylmien soittojen sekä lämpimien liidien kautta, mutta pääset myös halutessasi avustamaan tarjousten laatimisessa sekä myyntimateriaalien työstämisessä. Tulet myös toimimaan buukkaajana Ruutikangas Oy:n puolelle, missä myyt puhelimitse osakkeita ja mainoksia pääasiassa yritysasiakkaille provisiopalkalla. Ruutikankaalla pääset myös harjoittelemaan prospektointitaitojasi. Toimitusjohtaja on sama sekä Botlabsilla että Ruutikankaalla ja työnkuvasi painotus sekä aikataulutus ovat keskusteltavissa.

Tehtävässä saat hyvän pohjan tulevalle myyntiurallesi ja pääset kehittämään myynti- ja neuvottelutaitojasi käytännössä. Tulet oppimaan valtavasti mm. asiakas- ja myyntityöstä sekä saat erittäin laaja-alaisen katsauksen asiakasyritystemme erilaisiin liiketoimintaympäristöihin.

Tämä on erinomainen tilaisuus esimerkiksi uran alkuvaiheen henkilölle, joka haluaa päästä työskentelemään myynnin parissa. Työtä voi tehdä täysin etänä ja osa-aikaisesti, joten työtunnit on sovitettavissa hyvin muun elämäsi oheen. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin henkilöä, joka voisi työskennellä useampana päivänä viikossa sekä tarvittaessa myös täyttä työviikkoa. Tehtävässä on myös hyvät mahdollisuudet edetä osaamisesi karttuessa ja kiinnostuksesi mukaan esim. asiakkuuksien hallinnan ja myynnin kehittämisen tehtäviin. Sales Coordinatorilta odotamme ennen kaikkea kovaa draivia, sinnikkyyttä ja oppimishaluista asennetta. Emme odota sinun olevan valmis paketti, vaan etsimme potentiaalia.

Hakijalta odotetaan:


 • Tulosorientoitunutta ja tavoitteellista asennetta
 • Kykyä työskennellä tiiviisti asiakasrajapinnassa ja keskustella myös johtotason henkilöiden kanssa
 • Uskallusta heittäytyä rohkeasti uusiin tilanteisiin
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja ottaa omistajuutta omasta työstä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen että englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus myynnin tai asiakaspalvelun parista
 • Kiinnostus prospektointiin ja oman osaamisen laajentamiseen esim. asiakkuudenhallintaan ja myynnin kehittämiseen

Tarjoamme sinulle:

 • Kannustavan palkkamallin. Botlabsilla työskentelet kilpailukykyisellä tuntipalkalla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus isoihin lisäansioihin Ruutikankaan puolella, missä sinulle maksetaan provisiota tulokseesi pohjautuen: osakkeita on myytävänä 2,5 miljoonan euron edestä ja provisiosi on 30% myynnistä, minkä lisäksi saat provisiota myös tekemästäsi mainosmyynnistä.

 • Nuorekkaan ja matalahierarkkisen työympäristön, missä henkilöstön vaihtuvuus on pieni
 • Mahdollisuuden urakehitykseen yrityksen sisällä oman kiinnostuksesi mukaisesti esimerkiksi myynnin kehittämisen tai asiakkuuksien hallinnan suuntaan
 • Mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön taustasi mukaisesti ja osaamisesi karttuessa
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja liikuntaetu, kattavat työterveyspalvelut hammashuolto mukaanlukien sekä modernit työvälineet
 • Kattavan perehdytyksen, joustavat työajat sekä mahdollisuuden työskennellä täysin etänä sijannista riippumatta

Haluaisitko päästä näyttämään potentiaalisi? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si  PDF-muodossa viimeistään 19.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/botlabs-oy-sales-coordinator-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Botlabsista voit lukea lisää osoitteessa: https://botlabs.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Botlabsin palvelukseen.

Julkaistu 6.11.2020
Takaisin ylös