Talousassistentti, DL: ASAP

TALOUSASSISTENTTEJA avustaviin määräaikaisiin tehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan (mahdollisimman pian) ja jatkuvat kokoaikaisena vähintään loppuvuoden, mahdollisesti tammikuun 2021 loppuun.

Tulet työskentelemään asiakkaallamme osto- ja myyntireskontran tehtävissä osana isompaa tiimiä ja saat tarvittavan perehdytyksen tehtävään. Roolisi sisältää rutiiniluontoisia, avustavia reskontran tehtäviä ja kollegojen tukemista reskontran tehtävissä.

Toivomme, että sinulla on taustallasi taloushallinnon opintoja ja/tai jotakin kokemusta taloushallinnon avustavista tehtävistä, kuten myynti- tai ostoreskontran hoidosta tai laskutuksesta. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen ja hoidat rutiininomaisetkin tehtävät ripeästi mutta tarkkuudella.

Saat mahdollisuuden työskennellä projektiluontoisessa työssä, hyvämaineisessa ja kansainvälisessä asiakasyrityksessämme, sekä mahdollisuuden kartuttaa taloushallinnon käytännön kokemustasi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi saman tien osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112.

Julkaistu 25.10.2020
Takaisin ylös