Taloushallinnon trainee – EY, DL: 8.11.

Haluatko työskennellä taloushallinnon näköalapaikalla nuorekkaassa ja dynaamisessa ympäristössä? Global Compliance and Reporting -tiimissä tarjoamme asiakkaillemme taloushallinnon ja raportoinnin ulkoistuspalveluita. Tiimimme kasvaessa haemme lisää vahvistusta – lue lisää ja hae nyt tai viimeistään 8.11.2020!

 
Tarjoamamme mahdollisuus
 
Etsimme haasteista innostuvia taloushallinnon osaajia asiakastoimeksiantoihimme tukemaan heitä kokonaisvaltaisesti kirjanpidossa ja raportoinnissa. Osallistut myös erilaisiin kehityshankkeisiin, erityisesti prosessien tehostamiseen ja teknologian hyödyntämiseen.  
 
Odotamme sinulta
 
Olet opiskellut laskentatoimea joko ammattikorkeakoulussa tai yliopistotasolla (opintoja vähintään 120 opintopistettä).
 
Arvostamme myös
  • Vahvaa asiakaspalveluasennetta ja jatkuvaa oppimishalua
  • Positiivista, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta muuttuvia tilanteita kohtaan
  • Pelotonta suhtautumista teknologiaan ja kykyä haastaa olemassa olevia toimintatapoja
  • Hyvää suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä IT-taitoja: erityisesti Excel-osaaminen sekä kokemus erilaisista taloushallinnonjärjestelmistä katsotaan eduksi
 
Tarjoamme sinulle
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden kanssa. Pääset haastamaan omaa osaamistasi osana dynaamista tiimiämme ja kehittymään urallasi esimiesten tukemana. Moderni pääkonttorimme sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa. Näin poikkeusaikoina myös etätyö on mahdollista ja tarjoamme siihen joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät työvälineet.
 
Tehtävä on määräaikainen ja voi olla joko osa- tai kokoaikainen, eli työn voi hyvin yhdistää opintojen kanssa. Aloitus tehtävässä on tammikuussa 2021, mutta on sovittavissa henkilön tilanteen mukaan.
 
EY:n globaalin yrityskulttuurin ja toiminnan kulmakivenä on moninaisuuden ja suvaitsevaisuuden arvostaminen. Monimuotoisten tiimien on osoitettu edistävän kekseliäisyyttä sekä tuottavan uusia tapoja ongelmanratkaisuun. Näin toimimalla varmistamme, että erilaisuutta arvostetaan, jotta lahjakkaat yksilöt taustastaan riippumatta voivat nousta huipulle. Kuuntelemalla ja arvostamalla jokaisen mielipidettä, houkuttelemme ja säilytämme tiimeissämme parhaat osaajat ja takaamme asiakkaillemme parhaat ratkaisut.
 
Hae paikkaa lähettämällä meille CV:si. Etenemme hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten haethan mahdollisimman pian! Jos tulet valituksi jatkoon, saat kutsun ensimmäiseen vaiheeseen, joka sisältää lyhyet videohaastattelut sekä pelilliset kykytestit (palveluntarjoajana HireVue). Hakuaika päättyy 8.11.2020 ja hakeminen tapahtuu urasivujemme kautta.  Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Manager Eija Hukka, (etunimi.sukunimi@fi.ey.com) p. 040 501 3989.  Tutustu eri verotiimien arkeen traineen silmin: https://yrityselaman360blog.ey.com/2019/08/22/what-do-tax-trainees-do/
 
Lisätietoa EY:stä
 
EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, yritysjärjestelyiden ja liikejuridiikan asiantuntija sekä liikkeenjohdon konsultti. Meillä työskentelee huippuosaajia, joiden yhteistyöllä lunastamme lupauksemme ja rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa omalle henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteisöille, joissa toimimme.

Julkaistu 25.10.2020
Takaisin ylös