Tekninen projektipäällikkö – Deloitte, DL: 28.03.

What impact will you make? Every day, your work will make an impact that matters, while you thrive in a dynamic culture of inclusion, collaboration and high performance. We do not just aspire to make solutions. We wish to create an impact that makes a positive and crucial difference for the people around us, our clients and our society. Deloitte is where you’ll find unlimited opportunities to succeed and realize your full potential.


Tekninen projektipäällikkö

Oletko kiinnostunut työskentelemään ja rakentamaan uraasi yhdessä maailman arvostetuimmassa asiantuntijaorganisaatiossa? Haluaisitko päästä hyödyntämään teknologia- ja johtamisosaamistasi laajoissa transformaatiohankkeissa ja tietojärjestelmäprojekteissa? Etsimme nyt Deloittelle teknologia- ja projektiosaajaa toimimaan johdon konsulttina ja viemään teknologiaratkaisuja käytäntöön.

Toimimme globaalien asiakasyritystemme sekä julkisen sektorin toimijoiden tukena digitaalisessa murroksessa tiiviissä yhteistyössä muiden palvelualueidemme sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme kanssa. Projektimme voivat liittyä esimerkiksi uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon, laajan teknologiatransformaatiohankkeen projektitoimiston pystyttämiseen ja vetämiseen tai asiakkaan järjestelmäkehityksen prosessien kehittämiseen. Voit tutustua tarkemmin teknologiakonsultointimme tekemiseen ja projekteihin täällä sekä tutustua SAP transformaatiohankkeisiin erityisesti erikoistuneen Priyankan uratarinaan tästä.

Tässä roolissa toimeksiantosi liittyvät asiakkaidemme laajojen transformaatiohankkeiden tai yksittäisten tietojärjestelmäprojektin läpivientiin tai läpiviennin johtamiseen.
Lisäksi tehtävissäsi:
 • haluat ottaa vastuullesi projektin tai sen osa-alueen vetämisen laadukkaasti
 • haluat ohjata asiantuntijoita ja mahdollistaa koko tiimin menestymisen
 • haluat edelleen kehittää itseäsi projektiammattilaisena asiakasprojektien kautta
 • toimit projekteissa yhteistyössä sekä asiakkaan että toimittajien kanssa autat asiakkaitamme menestymään hyödyntämällä teknologian ja digitaalisuuden tarjoamia uusia liiketoimintamahdollisuuksia
 • työskentelet monialaisissa projektitiimeissä, mm. yhdessä alansa huippujen strategia-, analytiikka- ja tietoturvaosaajien kanssa.
 • vastuullesi voi kuulua osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen myös esimerkiksi projektikoordinaatioon ja raportointiin, käyttöönottojen suunnitteluun, integraatioiden määrittelyyn ja tuotantoon vientiin, testauksen suunnitteluun tai infra-arkkitehtuurin kehittämiseen liittyviä tehtäviä
Pääset osaksi dynaamista kulttuuriamme, jossa tehdään töitä yhdessä pyrkien aina parhaaseen laatuun ja lopputulokseen. Pyrimme aktiivisesti kasvattamaan omaa osaamistamme ja lupaamme sinullekin mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti sekä selkeän urapolun toiveitasi kuunnellen.

Menestyäksesi tässä roolissa näemme, että sinulla tulisi olla:
 • relevantti koulutustausta, esimerkiksi DI, FM, KTM
 • vähintään noin 3 – 4 vuotta työkokemusta esimerkiksi konsultoinnista, sovelluskehityksestä, järjestelmien käyttöönotoista, järjestelmien määrittelystä ja -testauksesta tai integraatioista
 • kokemusta toimimisesta laajoissa järjestelmähankkeissa
 • näyttöjä toimimisesta vastuullisissa asiantuntija- tai tiiminvetotehtävissä IT-projekteissa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • kokemus pilvipalveluista, ketteristä menetelmistä, integraatioista tai tietoliikenteestä katsotaan eduksi
Odotamme sinulta halukkuutta hypätä mukaan vastuullisiin rooleihin erilaisiin teknologiaprojekteihin ja päästä edelleen kasvattamaan osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Hae meille rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään sunnuntaina 28.3.2021. Muistathan lisätä palkkatoiveesi osaksi hakemustasi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä roolista tai Deloittesta, voit olla yhteydessä Timo Hänniseen (+358407364304). Tavoitat hänet parhaiten 12.3.2021 klo. 14.00 – 15.00 tai 19.3.2021 kello 14.00 – 15.00. Rekrytointiprosessiimme liittyvät kysymykset voit lähettää rekrytointitiimillemme: rekry@deloitte.fi.

Voit tutustua arkeemme Deloittella seuraamalla @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.


Julkaistu 11.3.2021
Takaisin ylös