Tilintarkatustrainee – EY, DL: 11.11.

Oletko kiinnostunut tilintarkastuksesta ja haluat työskennellä aidosti globaalissa ympäristössä kera mahtavien kollegoiden? Haemme nyt traineita tilintarkastuspalveluihimme - hae tehtävää viimeistään 11.11. ja liity EY:n porukkaan! Kokoaikainen harjoittelu alkaa tammikuussa ja sen kesto on 3-4 kuukautta, mutta halutessasi myös aikaisempi aloitusajankohta on mahdollinen.
Tarjoamamme mahdollisuus
Etsimme tilintarkastustyöstä kiinnostuneita harjoittelijoita toimimaan erilaisissa tilintarkastustehtävissä osana EY:n ammattitaitoista työyhteisöä Helsingissä. Ensimmäisestä viikosta alkaen työskentelet monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa ja olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme vastuuhenkilöiden kanssa sekä pääset tutustumaan eri toimialoihin ja erikokoisiin yrityksiin sekä järjestöihin. Päivittäisessä työssäsi suoritat tilintarkastustehtäviä, osallistut asiakastapaamisiin, sekä pidät aktiivisesti yllä niin sisäisiä kuin ulkoisia sidosryhmäsuhteita. Työskentelet osana tiimiä, jossa sinulla on tukenasi kokeneempien asiantuntijoiden osaaminen.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö opiskelee esimerkiksi laskentatoimea yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa (vähintään puolet opinnoista suoritettuna). Aikaisempi työkokemus taloushallinnon tai tilintarkastuksen parissa katsotaan eduksi. Tärkeämpää meille on kuitenkin aito kiinnostus tilintarkastuksen tehtäviä kohtaan! Meille onkin tärkeää kuulla, miksi olet kiinnostunut tilintarkastuspalveluistamme ja minkälainen kollega olisit tiimiimme.
Arvostamme myös
 
  • Tarkkuutta, vastuunkantoa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Positiivista asennetta tarttua joustavasti erilaisiin tehtäviin, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä paineen alla
  • Analyyttisyyttä: Kiinnostus data- ja toimiala-analyysiin katsotaan eduksi
  • Hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua sovelluksia: erityisesti Excel-osaaminen katsotaan eduksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi
Mitä EY tarjoaa sinulle?
Meillä saat mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä konsulttitalossa mielenkiintoisten tehtävien parissa mukavassa ja nuorekkaassa tiimissämme. Kokeneempien osaajien tuki ja valmennus sekä lukuisat koulutukset ja erinomaiset mahdollisuudet uuden oppimiseen kehittävät osaamistasi. Moderni toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa.
Lue lisää EY Experience trainee-ohjelmastamme urasivuiltamme: www.ey.com/fi/careers Käythän myös lukemassa nykyisen EY:läisen Peter Palmroosin kokemuksia trainee-ohjelmastamme tilintarkastuspalveluissa: https://yrityselaman360blog.ey.com/2018/08/24/ura-eylla-tilintarkastustrainee-saa-taakseen-koko-tiimin-ja-talon-tuen/ Voit kysyä lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista rekrytointikoordinaattoriltamme Heta Häkkiseltä puh. 040 536 4426.
Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi urasivujemme kautta 11.11.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voit aloittaa. Laitathan myös hakemuksen liitteeksi opintosuoritusotteesi.
Lisätietoa EY:stä
 
EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, yritysjärjestelyiden ja liikejuridiikan asiantuntija sekä liikkeenjohdon konsultti. Meillä työskentelee huippuosaajia, joiden yhteistyöllä lunastamme lupauksemme ja rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa omalle henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteisöille, joissa toimimme. 

Julkaistu 28.10.2018
Takaisin ylös