Tilintarkistusassistentti – NeonAudit, DL: 16.11.

NeonAudit on nuori ja kasvava tilintarkastusyhteisö. Monipuoliset palvelut sisältävät tilintarkastuspalveluiden lisäksi myös vero- ja lakipalvelut, yritysjärjestelypalvelut sekä neuvontapalvelut. Tiimi koostuu tällä hetkellä viidestä osaajasta, ja nyt joukkoon etsitään lisää käsipareja. NeonAuditille asiakastyytyväisyys ja asiakkaiden menestys ovat ensisijaista ja palvelut räätälöidään aina tarpeiden mukaan. Lisätietoja yrityksestä löydät täältä: https://neonaudit.fi.

NeonAuditin tiimin kasvaessa etsimme nyt kahta motivoitunutta ja kehittymishaluista tilintarkastusassistenttia määräaikaisiin työsuhteisiin. Tilintarkastusassistenttina pääset tutustumaan PK-yrityksien tilintarkastusprosessin vaiheisiin alusta loppuun asti. Osaamisen kasvaessa pääset avustamaan myös asiakkaidemme vero- ja yritysjärjestelytehtävissä. Oppimistasi tukevat kokeneet ammattilaiset, joiden tuella saat lisää vastuuta oman osaamisesi karttuessa.

Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kerryttää oman alan työkokemusta tilintarkastuksen parissa. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti n. 1-2 päivää viikossa, mutta arvostamme joustavuuttasi työskennellä tarvittaessa myös enemmän. Omiin työskentelyaikoihin pystyy kuitenkin itse vaikuttamaan, ja näin ollen niiden sovittaminen opintojen oheen käy vaivattomasti.

Odotamme sinulta vähintään opintojen kautta opittua teoreettista ymmärrystä tilintarkastuksesta. Lisäksi toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen tekijä, jolta löytyy kykyä tarkkaan työskentelyyn. Työ tapahtuu aluksi toimistolla, mutta osaamisesi kehittyessä työtä voi tehdä myös osittain etänä. Työsuhde tulee sijoittumaan ajalle tammikuu – toukokuu, joten toivomme sinun sitoutuvan tehtävään vähintään kevään loppuun asti. Tehtävässä on myös mahdollisuus keskustella jatkosta syksyllä 2021.

Hakijalta odotamme:


  • Relevanttia opintotaustaa esimerkiksi laskentatoimen parista
  • Vähintään opintojen kautta kertynyttä ymmärrystä tilintarkastukseen liittyen
  • Hyvää Excel- ja PowerPoint-osaamista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä oppimaan PK-yritysten tilintarkastusprosesseista osaavien asiantuntijoiden johdolla ja kerryttää merkittävää oman alan työkokemusta
  • Työyhteisön, jossa viihdytään ja tehdään tiimityötä sekä mahdollisuuden keskustella jatkosta syksyllä 2021


Kiinnostuitko? Lähetä CV:si, hakemuksesi ja opintosuoritusotteesi pdf-muodossa 16.11. mennessä täällä: https://apply.atalent.fi/neonaudit-tilintarkistusassistentti-2-paikkaa-11-2020. Halutessasi lisätietoa tehtävästä tai hakuprosessista, ota yhteyttä aTalentin Recruitment Manageriin Laura Seppään (040 557 93 89, laura.seppa[at]atalent.fi). Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijänä NeonAuditille.

Julkaistu 6.11.2020
Takaisin ylös