Hallitus ja toimihenkilöt

Projekti
projekti(a)boomi.fi

Toimihenkilöt

Boomissa toimintaa ylläpitävät ja kehittävät yhdistyksen hallituksen lisäksi eri toimihenkilöt, joita valitaan tarpeen mukaan jotain erityistä projektia tai tehtävää varten. Toimihenkilön tehtävänkuvat ovat usein hallituksen jäsentä käytännönläheisempiä sekä johonkin tiettyyn osa-alueeseen rajattuja.

Toimihenkilönä pääset vaikuttamaan Boomin toimintaan juuri sillä osa-alueella, joka sinua itseäsi kiinnostaa. Toimihenkilöhausta ilmoitetaan ensisijaisesti boomarit-listan kautta, joten kiinnostuneiden kannattaa seurata tiedotusta.

Boomi ry:n toimihenkilöt vuonna 2019:

Vuosijuhlatoimikunta
Boomi juhlii jatkuvasti, mutta vuosijuhlat ovat loistokkuudessaan jokaisen vuoden kohokohta. Boomin vuosijuhlien järjestelyistä vastaa vuosijuhlatoimikunta. Vuonna 2019-20 vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajana toimii Krista Ehrnrooth.

vuosijuhlat(a)boomi.fi

Mentorointitoimihenkilö
Mentorointitoimihenkilö huolehtii Boomin mentorointiprojektista. Lisätietoa projektista täältä. Vuonna 2019 mentorointitoimihenkilönä toimii Laura Hautala.

mentorointi(a)boomi.fi

Matkatoimihenkilö
Matkatoimihenkilö vastaa Boomin ulkomaan matkoista, eli Ruotsin excusta ja Ulkomaan excusta. Vuonna 2019 matkatoimihenkilönä toimii Annika Aurela.

matkat(a)boomi.fi

Kv-toimihenkilö
Kv-toimihenkilö huolehtii kv-tutoroinnista, vaihtoon lähtevistä boomareista ja edistää kansainvälisyyttä Boomissa. Vuonna 2019 pestiä hoitaa Suvi Kallio.

international(a)boomi.fi

Liikuntatoimihenkilö
Liikuntatoimihenkilön tehtävä on ylläpitää ja edistää Boomi ry:n toiminnan liikunnallista puolta. Tämä tapahtuu lajikokeiluja järjestämällä, erilaisista liikuntamahdollisuuksista tiedottamalla sekä Boomin omia urheilutapahtumia koordinoimalla. Liikuntatoimihenkilön apuna toimii liikuntajaosto BoomSport. Vuonna 2019 Boomin liikkumisesta ja hyvinvoinnista vastaa Fanny Hietala.

liikunta(a)boomi.fi

Päätoimittaja
Päätoimittajan tehtävä on vastata järjestömme VapaaBoomari-lehden toimituksesta. Lisätietoa lehdestä löydät täältä. Vuonna 2019 lehteä päätoimittaa Essi Pullinen.

paatoimittaja(a)boomi.fi

VB-ryhmäpuheenjohtaja
VapaaBoomarit-edustajistoryhmän ryhmäpuheenjohtaja on yksi Boomin toimihenkilöistä. Vuonna 2019 ”ryhmyrin” pestiä hoitaa Matleena Inget.

vapaaboomarit(a)boomi.fi

Alumnitoimihenkilö
Alumnitoimihenkilön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa toimintaa Boomin alumneille sekä mahdollistaa boomareiden yhteydenluomista tähän tahoon. Alumnitoimihenkilönä toimii vuonna 2019 Olli Ruotsalainen.

alumni(a)boomi.fi

Häirintätukihenkilöt
Häirintätukihenkilöiden tehtävänä on toimia ensimmäisenä kohteena avun tarvitsijalle. Häirintätukihenkilöille voi laittaa viestiä, jos on kokenut häirintää tapahtumissa, luottamustehtävissään tai opiskeluissaan mistä tahansa suunnasta. Kaikki häirintätukihenkilöiden kanssa käyty keskustelu on luottamuksellista. Häirintätukihenkilöihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, facebookissa tai suoraan kasvotusten yliopistolla. Mikäli haluat osoittaa sähköpostisi vain toisella häirintätukihenkilöistä, osoita se selkeästi viestin otsikossa. Boomin häirintätukihenkilöinä toimivat Karita Liljeroos ja Eppu Kiiskilä.

hairinta(a)boomi.fi

Ympäristövastaava
Ympäristövastaavan vastuualueina on ainejärjestömme toiminnan ohjeistus ympäristöä vähemmän kuormittavaan suuntaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Vuonna 2019 ympäristövastaavana toimii Jami Joki.

Tasa-arvovastaava
Tasa-arvovastaavan tehtävä on pitää huolta tasa-arvon toteutumisesta ainejärjestön toiminnassa. Vuonna 2019 tasa-arvovastaavana toimii Christina Ahola.

Hallopedit
Hallopedit eli yliopiston hallinnon opiskelijaedustajat luetaan Boomin toimihenkilöiksi.