Hallitus ja toimihenkilöt

Projekti
projekti(a)boomi.fi

Toimihenkilöt

Boomissa toimintaa ylläpitävät ja kehittävät yhdistyksen hallituksen lisäksi eri toimihenkilöt, joita valitaan tarpeen mukaan jotain erityistä projektia tai tehtävää varten. Toimihenkilön tehtävänkuvat ovat usein hallituksen jäsentä käytännönläheisempiä sekä johonkin tiettyyn osa-alueeseen rajattuja.

Toimihenkilönä pääset vaikuttamaan Boomin toimintaan juuri sillä osa-alueella, joka sinua itseäsi kiinnostaa. Toimihenkilöhausta ilmoitetaan ensisijaisesti boomarit-listan kautta, joten kiinnostuneiden kannattaa seurata tiedotusta.

Boomi ry:n toimihenkilöt vuonna 2018:

Vuosijuhlatoimikunta
Boomi juhlii jatkuvasti, mutta vuosijuhlat ovat loistokkuudessaan jokaisen vuoden kohokohta. Boomin vuosijuhlien järjestelyistä vastaa vuosijuhlatoimikunta.

Vuonna 2018-19 vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajana toimii Sanna Meriläinen.

vuosijuhlat(a)boomi.fi

Historiikkitoimihenkilö
Historiikkitoimihenkilö vastaa Boomi ry:n 50 v. historiikin kirjoittamisesta toimiessaan hankkeen projektipäällikkönä.

Projektista vastaa Antti Poikolainen.

historiikki(a)boomi.fi

Kv-toimihenkilö
Kv-toimihenkilö huolehtii kv-tutoroinnista, vaihtoon lähtevistä boomareista ja edistää kansainvälisyyttä Boomissa. Vuonna 2018 pestiä hoitaa Elise Sivonen.

international(a)boomi.fi.

Mentorointitoimihenkilö

Mentorointitoimihenkilö huolehtii Boomin mentorointiprojektista. Lisätietoa projektista täältä. Vuonna 2018 mentorointitoimihenkilönä toimii Laura Hautala.

mentorointi(a)boomi.fi

Liikuntatoimihenkilö
Liikuntatoimihenkilön tehtävä on ylläpitää ja edistää Boomi ry:n toiminnan liikunnallista puolta. Tämä tapahtuu lajikokeiluja järjestämällä, erilaisista liikuntamahdollisuuksista tiedottamalla sekä Boomin omia urheilutapahtumia koordinoimalla. Liikuntatoimihenkilön apuna toimii liikuntajaosto BoomSport. Vuonna 2018 Boomin liikkumisesta ja hyvinvoinnista vastaa Anna-Sofia Toivakka.

liikunta(a)boomi.fi

Päätoimittaja
Päätoimittajan tehtävä on vastata järjestömme VapaaBoomari-lehden toimituksesta. Lisätietoa lehdestä löydät täältä. Vuonna 2018 lehteä päätoimittaa Irina Kirvesmäki.

paatoimittaja(a)boomi.fi

VB-ryhmäpuheenjohtaja
VapaaBoomarit-edustajistoryhmän ryhmäpuheenjohtaja on yksi Boomin toimihenkilöistä. Vuonna 2018 ”ryhmyrin” pestiä hoitaa Janne Vikman.

vapaaboomarit(a)boomi.fi

Alumnitoimihenkilö
Alumnitoimihenkilön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa toimintaa Boomin alumneille sekä mahdollistaa boomareiden yhteydenluomista tähän tahoon. Alumnitoimihenkilönä toimii vuonna 2018 Karoliina Keskinen.

alumni(a)boomi.fi.

Ympäristövastaava
Ympäristövastaavan vastuualueina on ainejärjestömme toiminnan ohjeistus ympäristöä vähemmän kuormittavaan suuntaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Boomin ympäristövastaava kuuluu Tamyn ympäristöjaostoon. Boomi ry:n ympäristövastaava vuonna 2018 on Sebastian Yli-Suomu.

tilat(a)boomi.fi.

Tasa-arvovastaava
Tasa-arvovastaavan tehtävä on pitää huolta tasa-arvon toteutumisesta ainejärjestön toiminnassa. Boomi ry:n tasa-arvovastaava vuonna 2018 Sonja Korpela.

yrityssuhteet(a)boomi.fi.

Hallopedit
Hallopedit eli yliopiston hallinnon opiskelijaedustajat luetaan Boomin toimihenkilöiksi.