Hallitus ja toimihenkilöt

Hallitus

2020

Santeri Seppälä
Puheenjohtaja
pj(a)boomi.fi
044 252 3504

Amanda Nurminen
Koulutuspolitiikka, vpj
kopo(a)boomi.fi
040 506 0555

Heli Mäki
Talous
talous(a)boomi.fi
044 384 4144

Essi Pullinen
Viestintä
tiedotus(a)boomi.fi
050 575 9470

Taru Moisiola
Tapahtumat
tapahtumat(a)boomi.fi
040 075 0427

Sanelma Uusitalo
Juhla
juhla(a)boomi.fi
040 823 1412

Benjamin Silvani
Tilat
tilat(a)boomi.fi
050 530 6683

Annika Aurela
Yrityssuhteet
yrityssuhteet(a)boomi.fi
045 138 2370

Joel Wargelin
Projekti
appro(a)boomi.fi
050 501 2209

Tuukka Tikkanen
Projekti
projekti(a)boomi.fi
050 460 3648

Toimihenkilöt

Boomissa toimintaa ylläpitävät ja kehittävät yhdistyksen hallituksen lisäksi eri toimihenkilöt, joita valitaan tarpeen mukaan jotain erityistä projektia tai tehtävää varten. Toimihenkilön tehtävänkuvat ovat usein hallituksen jäsentä käytännönläheisempiä sekä johonkin tiettyyn osa-alueeseen rajattuja.

Toimihenkilönä pääset vaikuttamaan Boomin toimintaan juuri sillä osa-alueella, joka sinua itseäsi kiinnostaa. Toimihenkilöt valitaan yleensä loppuvuodesta, ja hausta tiedotetaan Boomin viestintäkanavissa. Seuraa siis Boomin viestintää, niin pysyt perillä avoimista toimihenkilöpesteistä.

 

Boomi ry:n toimihenkilöt vuonna 2020:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuosijuhlatoimikunta
Boomi juhlii jatkuvasti, mutta vuosijuhlat ovat loistokkuudessaan jokaisen vuoden kohokohta. Boomin vuosijuhlien järjestelyistä vastaa vuosijuhlatoimikunta. Vuonna 2020-21 vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajana toimii Tuukka Tikkanen.

vuosijuhlat(a)boomi.fi

 

Mentorointitoimihenkilö
Mentorointitoimihenkilö huolehtii Boomin mentorointiprojektista. Lisätietoa projektista täältä. Vuonna 2020 mentorointitoimihenkilönä toimii Terhi Nikkilä.

mentorointi(a)boomi.fi

 

Matkatoimihenkilö
Matkatoimihenkilö vastaa Boomin ulkomaan matkoista, eli Ruotsin excusta ja Ulkomaan excusta. Vuonna 2020 matkatoimihenkilönä toimii Heidi Kärkkäinen.

matkat(a)boomi.fi

 

Kv-toimihenkilö
Kv-toimihenkilö huolehtii kv-tutoroinnista, vaihtoon lähtevistä boomareista ja edistää kansainvälisyyttä Boomissa. Vuonna 2020 pestiä hoitaa Merete Wasz.

international(a)boomi.fi

 

Liikuntatoimihenkilö
Liikuntatoimihenkilön tehtävä on ylläpitää ja edistää Boomi ry:n toiminnan liikunnallista puolta. Tämä tapahtuu lajikokeiluja järjestämällä, erilaisista liikuntamahdollisuuksista tiedottamalla sekä Boomin omia urheilutapahtumia koordinoimalla. Liikuntatoimihenkilön apuna toimii liikuntajaosto BoomSport. Vuonna 2020 Boomin liikkumisesta ja hyvinvoinnista vastaa Susanne Raukola.

liikunta(a)boomi.fi

 

Päätoimittaja
Päätoimittajan tehtävä on vastata järjestömme VapaaBoomari-lehden toimituksesta. Lisätietoa lehdestä löydät täältä. Vuonna 2020 lehteä päätoimittaa Pinja Lampinen.

paatoimittaja(a)boomi.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VB-ryhmäpuheenjohtaja
VapaaBoomarit-edustajistoryhmän ryhmäpuheenjohtaja on yksi Boomin toimihenkilöistä. Vuonna 2020 ”ryhmyrin” pestiä hoitaa Max Liikka.

vapaaboomarit(a)boomi.fi

 

Alumnitoimihenkilö
Alumnitoimihenkilön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa toimintaa Boomin alumneille sekä mahdollistaa boomareiden yhteydenluomista tähän tahoon. Alumnitoimihenkilönä toimii vuonna 2020 Olli Ruotsalainen.

alumni(a)boomi.fi

 

Maisteritoimihenkilö
Maisteritoimihenkilön tehtävänä on koordinoida erityisesti maisterivaiheen opiskelijoille suunnattuja tapahtumia. Vuonna 2020 maisteritoimihenkilön pestiä hoitaa Mia Mustonen.

 

Häirintätukihenkilöt
Häirintätukihenkilöiden tavoite on olla matalan kynnyksen tukihenkilönä. Häirintätukihenkilöille voi laittaa viestiä, jos koet stressiä tai huolta opinnoissasi tai opiskelijaelämässä. Voit olla myös yhteydessä mikäli koet kiusaamista, syrjintää tai häirintää tapahtumissa, luottamustehtävissä tai opiskeluissasi, mistä tahansa suunnasta. Kaikki häirintätukihenkilöiden kanssa käyty keskustelu on luottamuksellista. Häirintätukihenkilöihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, facebookissa, puhelimitse tai suoraan kasvotusten yliopistolla. Häirintätukihenkilöt ovat usein mukana bolailloissa.
Mikäli haluat osoittaa sähköpostisi vain toiselle häirintätukihenkilöistä, osoita se selkeästi viestin otsikossa.

Boomin häirintätukihenkilöinä toimivat Roosa Lappalainen ja Eppu Kiiskilä.

Häirintätukihenkilöiden sähköposti: hairinta(a)boomi.fi
Roosan puhelinnumero: 0408497197
Epun puhelinnumero: 0409639920

Ympäristövastaava
Ympäristövastaavan vastuualueina on ainejärjestömme toiminnan ohjeistus ympäristöä vähemmän kuormittavaan suuntaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Vuonna 2020 ympäristövastaavana toimii Benjamin Silvani.

Tasa-arvovastaava
Tasa-arvovastaavan tehtävä on pitää huolta tasa-arvon toteutumisesta ainejärjestön toiminnassa. Vuonna 2019 tasa-arvovastaavana toimii Annika Aurela.

Hallopedit
Hallopedit eli yliopiston hallinnon opiskelijaedustajat luetaan Boomin toimihenkilöiksi. Tiedekuntaneuvostossa kauppatieteiden opiskelijoita edustavat kaudella 2019-2020 Nelly Kivinen ja Tanja Väisänen.

 

Takaisin ylös