Hallitus ja toimihenkilöt

Projekti
projekti(a)boomi.fi

Toimihenkilöt

Boomissa toimintaa ylläpitävät ja kehittävät yhdistyksen hallituksen lisäksi eri toimihenkilöt, joita valitaan tarpeen mukaan jotain erityistä projektia tai tehtävää varten. Toimihenkilön tehtävänkuvat ovat usein hallituksen jäsentä käytännönläheisempiä sekä johonkin tiettyyn osa-alueeseen rajattuja.

Toimihenkilönä pääset vaikuttamaan Boomin toimintaan juuri sillä osa-alueella, joka sinua itseäsi kiinnostaa. Toimihenkilöt valitaan yleensä loppuvuodesta, ja hausta tiedotetaan Boomin viestintäkanavissa. Seuraa siis Boomin viestintää, niin pysyt perillä avoimista toimihenkilöpesteistä.

Boomi ry:n toimihenkilöt vuonna 2020:

Vuosijuhlatoimikunta
Boomi juhlii jatkuvasti, mutta vuosijuhlat ovat loistokkuudessaan jokaisen vuoden kohokohta. Boomin vuosijuhlien järjestelyistä vastaa vuosijuhlatoimikunta. Vuonna 2019-20 vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtajana toimii Krista Ehrnrooth.

vuosijuhlat(a)boomi.fi

Mentorointitoimihenkilö
Mentorointitoimihenkilö huolehtii Boomin mentorointiprojektista. Lisätietoa projektista täältä. Vuonna 2020 mentorointitoimihenkilönä toimii Terhi Nikkilä.

mentorointi(a)boomi.fi

Matkatoimihenkilö
Matkatoimihenkilö vastaa Boomin ulkomaan matkoista, eli Ruotsin excusta ja Ulkomaan excusta. Vuonna 2020 matkatoimihenkilönä toimii Heidi Kärkkäinen.

matkat(a)boomi.fi

Kv-toimihenkilö
Kv-toimihenkilö huolehtii kv-tutoroinnista, vaihtoon lähtevistä boomareista ja edistää kansainvälisyyttä Boomissa. Vuonna 2020 pestiä hoitaa Merete Wasz.

international(a)boomi.fi

Liikuntatoimihenkilö
Liikuntatoimihenkilön tehtävä on ylläpitää ja edistää Boomi ry:n toiminnan liikunnallista puolta. Tämä tapahtuu lajikokeiluja järjestämällä, erilaisista liikuntamahdollisuuksista tiedottamalla sekä Boomin omia urheilutapahtumia koordinoimalla. Liikuntatoimihenkilön apuna toimii liikuntajaosto BoomSport. Vuonna 2020 Boomin liikkumisesta ja hyvinvoinnista vastaa Susanne Raukola.

liikunta(a)boomi.fi

Päätoimittaja
Päätoimittajan tehtävä on vastata järjestömme VapaaBoomari-lehden toimituksesta. Lisätietoa lehdestä löydät täältä. Vuonna 2020 lehteä päätoimittaa Pinja Lampinen.

paatoimittaja(a)boomi.fi

VB-ryhmäpuheenjohtaja
VapaaBoomarit-edustajistoryhmän ryhmäpuheenjohtaja on yksi Boomin toimihenkilöistä. Vuonna 2020 ”ryhmyrin” pestiä hoitaa Matleena Inget.

vapaaboomarit(a)boomi.fi

Alumnitoimihenkilö
Alumnitoimihenkilön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa toimintaa Boomin alumneille sekä mahdollistaa boomareiden yhteydenluomista tähän tahoon. Alumnitoimihenkilönä toimii vuonna 2020 Olli Ruotsalainen.

alumni(a)boomi.fi

Maisteritoimihenkilö
Maisteritoimihenkilön tehtävänä on koordinoida erityisesti maisterivaiheen opiskelijoille suunnattuja tapahtumia. Vuonna 2020 maisteritoimihenkilön pestiä hoitaa Mia Mustonen.

Häirintätukihenkilöt
Häirintätukihenkilöiden tavoite on olla matalan kynnyksen tukihenkilönä. Häirintätukihenkilöille voi laittaa viestiä, jos koet stressiä tai huolta opinnoissasi tai opiskelijaelämässä. Voit olla myös yhteydessä mikäli koet kiusaamista, syrjintää tai häirintää tapahtumissa, luottamustehtävissä tai opiskeluissasi, mistä tahansa suunnasta. Kaikki häirintätukihenkilöiden kanssa käyty keskustelu on luottamuksellista. Häirintätukihenkilöihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, facebookissa, puhelimitse tai suoraan kasvotusten yliopistolla. Häirintätukihenkilöt ovat usein mukana bolailloissa.
Mikäli haluat osoittaa sähköpostisi vain toiselle häirintätukihenkilöistä, osoita se selkeästi viestin otsikossa.

Boomin häirintätukihenkilöinä toimivat Roosa Lappalainen ja Eppu Kiiskilä.

Häirintätukihenkilöiden sähköposti: hairinta(a)boomi.fi
Roosan puhelinnumero: 0408497197
Epun puhelinnumero: 0409639920

Ympäristövastaava
Ympäristövastaavan vastuualueina on ainejärjestömme toiminnan ohjeistus ympäristöä vähemmän kuormittavaan suuntaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Vuonna 2020 ympäristövastaavana toimii Benjamin Silvani.

Tasa-arvovastaava
Tasa-arvovastaavan tehtävä on pitää huolta tasa-arvon toteutumisesta ainejärjestön toiminnassa. Vuonna 2019 tasa-arvovastaavana toimii Annika Aurela.

Hallopedit
Hallopedit eli yliopiston hallinnon opiskelijaedustajat luetaan Boomin toimihenkilöiksi. Tiedekuntaneuvostossa kauppatieteiden opiskelijoita edustavat kaudella 2019-2020 Nelly Kivinen ja Tanja Väisänen.