Jaostot

Boomi ry:ssä toimintaa ylläpitävät ja kehittävät yhdistyksen hallituksen ja toimihenkilöiden lisäksi eri jaostot, joita kutsutaan myös vaihdellen staffeiksi tai tiimeiksi.

Jaostotyöskentelyn tarkoituksena on mahdollistaa jäsenistölle vaikuttamismahdollisuuksia Boomin toimintaan hauskalla ja osallistavalla tavalla. Melkein kaikissa jaostoissa voit osallistua tekemiseen niin vähän tai paljon kuin haluat – voit olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa niin yksittäistä tapahtumaa kuin koko vuoden menoja.

Jaostoaktiivina pääset tekemään Boomista mieleistäsi paikkaa, vaikuttamaan tapahtumiin käytännössä sekä saamaan arvokasta kokemusta ryhmätyöskentelystä. Sinua muistetaan niin ikään Boomin palkitsemisjuhlilla sekä toimenkuvistasi riippuen työtodistuksella.

Vuoden 2020 jaostohaku on auki 3.-15.12.2019!

Kun olet löytänyt juuri sinua kiehtovan homman, hae mukaan lähettämällä jaoston vastuuhenkilölle sähköpostilla enintään A4-pituinen, vapaamuotoinen hakemuksesi 15.12.2019 mennessä. Jos haet useampaan kuin yhteen jaostoon, luettelethan hakemuksessa kaikki jaostot, joihin haet siinä järjestyksessä, mikä olisi sinulle mieluisin. Jos haluat päästä vain yhteen jaostoon, mutta olet hakenut useampaan jaostoon, mainitse se hakemuksessa.

Rottakopla

Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä ja miten Boomissa tehdään ensi vuonna. Rottakoplassa pääset järjestämään legendaarisiksi muodostuneita tapahtumia kuten vappusitsejä, smurffisillistä sekä pikkujouluja, mutta myös halutessasi luomaan täysin uusia tapahtumakonsepteja.

Tapahtumajaostossa pääset tekemään monipuolisesti juuri sitä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Tässä jaostossa voit hyödyntää taitojasi tapahtuman organisoinnista aina valokuvaukseen asti. Järjestämme kaikki tapahtumat alusta alkaen itse ja siksi kaikissa tapahtumissa onkin mahdollista käyttää luovuutta ja toteuttaa kaikki villeimmätkin ideat

Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla on joitakin erityistaitoja (esim. some, valokuvaus, suunnittelutaidot) tai sinulla on jokin täysin uusi tapahtumaidea Boomille. Rottakoplassa on kuitenkin tilaa kaikenlaisille tekijöille, joten sinun ei tarvitse olla tehnyt mitään vastaavaa ennen tätä, pelkkä motivaatio ja into tehdä asioita riittää!

Taru Moisiola
Tapahtumavastaava 2020
Tapahtumat(a)boomi.fi

Royal Staff

Tässä Boomin jaostossa pääset kaivamaan sisältäsi taitoja, joita et edes tiennyt omaavasi. Pääset kurkistamaan maan parhaiden opiskelijatapahtumien, Särkän Märkän ja Hämeenkadun Appron kulisseihin, sekä mahdollistamaan ne omalla panoksellasi. Tässä staffissa opetellaan ja opitaan niitä taitoja, joita eivät luentosalit tarjoa. Lähde mukaan ideoimaan ja toteuttamaan alusta asti kansallisen tason tapahtumia, missä neuvottelu-, organisointi- ja johtamistaitosi kehittyvät varmasti. Vaikka vastuuta saa paljon, töitä tehdään tiiviisti yhdessä hyvällä hengellä ja porukka hitsaantuukin vuoden mittaan todella yhtenäiseksi. RoyalStaff myös palkitaan asianmukaisesti.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa voit kertoa itsestäsi, motivaatiostasi ja ideoistasi koskien Särkän Märkää ja Hämeenkadun Approa. Muistathan tuoda esille myös mahdolliset erityistaitosi. Jos olet esimerkiksi myyntitykki, some-taitaja tai suurella työmoraalilla varustettu yksilö, ilmaise se hakemuksessasi.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä koskien hakemista, tule ihmeessä nykäisemään hihasta! RoyalStaff sekä projektit, Joel ja Tuukka, tarjoavat mielellään vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin!

Tuukka Tikkanen
Projektivastaava 2020
projekti(a)boomi.fi

Joel Wargelin
Projektivastaava 2020
appro(a)boomi.fi


Kopotiimi

Kopotiimin tehtävänä on tuoda koulutuspolitiikan ajankohtaisia teemoja lähemmäs boomin jäseniä. Tässä jaostossa pääset yhdessä kopon ja mentorointitoimihenkilön kanssa järjestämään kopotapahtumia ja kehittämään Boomin edunvalvontaviestintää. Samalla pääset oppimaan lisää yliopiston toiminnasta sekä opintoasioista. Jos haluaisit päästä vaikuttamaan koulutukseen, antaa kopotiimi sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua yliopistolla vaikuttamiseen ja koulutuspolitiikan ajankohtaisiin kysymyksiin. Aikaisempaa kopokokemusta et tässä jaostossa tarvitse, sillä pelkkä mielenkiinto aiheeseen riittää.

Amanda Nurminen
Koulutuspoliittinen vastaava 2020
kopo(a)boomi.fi


Taloustiimi

Taloustiimi tarjoaa loistavan mahdollisuuden sinulle, joka haluat päästä aktiiviseksi osaksi Boomin taloudenhoitoa. Jaostossa pääset hoitamaan Boomin laskutuspuolta sekä juoksevaa kirjanpitoa. Vuosi taloustiimissä onkin erinomainen paikka saada käytännön kokemusta kirjanpito- ja laskutusohjelmistoista, joita arvostetaan myös työelämässä. Aiempaa kokemusta talousohjelmistojen käytöstä ei vaadita.

Ohjelmistojen käytön lisäksi tiimin työnkuvaan kuuluu kassojen pohjien laskemista sekä myös muuta hauskaa tarpeen mukaan. Hommat eivät kuitenkaan ole Bolan toimistosta yksin pönöttämistä, vaan hommia tehdään yleensä pienemmällä porukalla pilke silmäkulmassa samalla hauskaa pitäen.

Taloustiimissä työskentely jaksottuu melko tasaisesti tulevalle vuodelle. Kuitenkin kiireisinä aikoina, kuten Särkän Märkän ja Hämeenkadun Appron aikoihin hommia on luonnollisesti enemmän, mutta esimerkiksi kesäksi työmäärä vähenee. Hommia tehdään joustavasti pari tuntia kerralla, ja hommat pyritään ajoittamaan tiimin aikatauluihin sopivasti.

Taloustiimin jäsenenä pääset siis oppimaan paljon ohjelmistoista ja muusta ainejärjestömme taloudenhoidosta, sekä ohessa saat mahtavia uusia kavereita. Mikäli hakeminen kiinnostaa vähääkään, niin pistä ihmeessä koodia tai tule nykäisemään meikää hihasta.

Heli Mäki
Boomin talousvastaava 2020
talous(a)boomi.fi


Mediatiimi

Jos rakastat vangita hetkiä elämästäsi kameran linssin ja Snapchat-filttereiden läpi, koet että sinulla on visuaalista silmää tai pursuat intoa ja ideoita Photoshopin äärellä, tämä jaosto on tehty juuri sinulle! Olet sitten jack-of-all-trades, jolla on hallussa kaikki someviidakosta InDesignin saloihin tai erityisesti valokuvaukseen erikoistunut spesialisti, hae mediatiimiiin!

Tässä tiimissä pääset kehittämään jatkuvasti digitalisoituvassa maailmassa tarvittavia, korvaamattomia kykyjä usealla eri alustalla ja ohjelmistolla. Hakemuksessa voit tuoda esille aiemman kokemuksesi graafisen osaamisen, sosiaalisen median, tai valokuvauksen saralta, mutta tärkeintä on innokkuus ja motivaatio kehittää itseäsi ja tuoda esille esteettistä silmääsi. Ensi vuodelle lähdetään hakemaan yhä interaktiivisempaa Boomia eri kanaviimme, joten erityisesti kova tekemisen meininki on eduksi. Adoben ohjelmistojen ihmeelliseen maailmaan on tarjolla koulutusta niin InDesignin kuin Photoshopinkin osalta.

Jos olet vielä ihan kysymysmerkkinä, mutta mielenkiintosi heräsi, tule koputtelemaan olkapäähän tai ota some haltuun.

Essi Pullinen
Viestintävastaava 2020
tiedotus(a)boomi.fi


Brändijaosto

Miltä näyttää, kuulostaa ja tuntuu tulevaisuuden Boomi?

Brändijaostossa pääset rakentamaan Boomin ulkoista brändiä sekä vaikuttamaan olennaisesti siihen, mitä me boomarit ajattelemme Boomista. Olet pääkallopaikalla päättämässä niin brändin visuaalisista kuin verbaalisistakin elementeistä.

Tässä jaostossa pääset hiomaan ja hyödyntämään luovaa näkemystäsi, kun brändijaosto lähtee kehittelemään yhdistyksen nettisivuja. Tänä vuonna on tarkoitus luoda selkeämmät linjat brändijaoston toimintaan ja tässä myös sinulla, tulevalla brändijaostolaisella, on suuri rooli.

Koska jokaisella yrityksellä on brändi, tarjoaa myös tämä jaosto sitä peräänkuulutettua kivikovaa osaamista tulevaisuutta varten. Opit toimimaan tiimissä ja luomaan ideoistasi konkreettisia onnistumisia. Rakennetaan Boomia yhdessä,

Essi Pullinen
Viestintävastaava 2020
tiedotus(a)boomi.fi


Klubijaosto

Klubijaostossa pääset touhuamaan tilojen tuomien haasteiden parissa. Pääset myös käyttämään omia vahvuusalueitasi tilojen kehittämisessä. Jaostolaiset tulevat keskittymään vuoden aikana siihen, miten tiloista saadaan edustavammat ja siistimmät. Tärkeäksi tehtäväksi jaostolaisille tulee edellä mainitun lisäksi vuokraustoiminnassa avustaminen.

Vastuuta tullaan siis jakamaan niin hankintojen tekemisessä kuin pienissä kunnostustöissäkin. Kuitenkaan kokemus raksahommista ei ole välttämätöntä ja vuoden aikana hommista selviää myös asenteella ja halulla oppia.

Jaostoon haetaan nyt tekijöitä. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, mikäli työskentely Boomin upeiden tilojen parissa kiinnostaa.

Benjamin Silvani
Tilavastaava 2020
tilat(a)boomi.fi


Yrityssuhdejaosto

Heippa! Oletko kiinnostunut viettämään vuoden 2020 motivoituneena yritysuhdejaostolaisena?

Liity mukaan timanttiseen tiimiin, joka sukeltaa ainejärjestömme sykkivään sinisydämeen – yrityssuhteiden ihmeelliseen maailmaan! Yrppäjaostossa pääset osallistumaan monipuoliseen työntekoon yrityssuhteiden laajalla leikkikentällä. Vuoden aikana huolletaan yhdessä yrityssuhteita, hankitaan uusia kumppaneita sekä lisätään Boomin tunnettuutta elinkeinoelämässä. Jaostossa pääset toteuttamaan arvokkaita työelämän taitoja. Hiotaan yhdessä myyntitaitosi minttiin sekä päästään parantamaan neuvottelu- sekä sopparintekotaitojasi. Uusia ideoita yrityssuhdekentällä ei koskaan ole liikaa, ja yhdessä voidaankin niitä lähteä toteuttamaan!

Jaostossa pääset tekemään juuri sinua kiinnostavia asioita! Yrityssuhteissa riittää monenlaista tekemistä ja pääset toteuttamaan itseäsi. Yhdessä tätä kuitenkin tehdään ja vuoden aikana järjestetään hienoja asiatapahtumia kuten Asiaviikko, excuja sekä rekrymessut. Jaostossa pääset myös etupenkkipaikalta tapaamaan yritysten edustajia, vaikuttamaan jäsenetuihimme ja toimimaan tiimissä.

Hakemuksestasi toivon paistavan läpi aitoa kiinnostusta jaostossa toimimiseen, uuden oppimiseen sekä tiimityöskentelyssä kehittymiseen. Mielellään kuulen hakemuksessani myös omista vahvuuksistasi ja odotuksista tulevaa vuotta kohtaan! Tule ihmeessä kysymään, jos joku asia jäi epäselväksi tai haluat muuten vaan höpötellä.

Ensi vuotta innolla jo odottaen,

Annika Aurela
Yrityssuhdevastaava 2020
yrityssuhteet(a)boomi.fiBoomSport

Onko hyvinvoinnin edistäminen lähellä sydäntäsi? Haluatko jakaa liikunnan iloa muille? Hae mukaan BoomSportiin! Jaoston tarkoitus on edistää Boomin jäsenten kokonaisvaltaista hyvinvointia järjestämällä liikuntamahdollisuuksia, jakamalla tietoa ja luomalla hyvää yhteishenkeä.

Boomin liikunnallisimmassa jaostossa pääset mukaan ideoimaan, järjestämään ja toteuttamaan esim. kuukausittaisia lajikokeiluja, viikoittaisia sähly- ja lentopallovuoroja sekä yksittäisiä urheilu- ja hyvinvointitapahtumia, kuten SporttiApproa, vaelluksia tai liikuntapäiviä. Näiden lisäksi jaostolaisten kädet ovat vapaat omien ideoiden toteutukselle!

Jokainen jaostolainen pääsee järjestämään ainakin yhden lajikokeilun ja osallistumaan yhteistyökumppaneiden kontaktoimiseen. Jaostolaisten tehtäviin kuuluu tapahtumien organisoinnin lisäksi myös BoomSportin somekanavien päivittäminen ja kehittäminen. Mahdollisuuksia jaostotoiminnassa on lukemattomasti ja vastuuta jaostolainen saa halutessaan enemmän omien kiinnostustensa mukaan. BoomSportilla on vielä laajat mahdollisuudet kehittyä, ja tulevana vuonna pyritäänkin vaikuttamaan enemmän jäsenten päivittäiseen hyvinvointiin.

Jaostoon pääsemisen edellytyksenä ei ole laaja urheilutausta tai saadut meriitit, vaan aito innostus ja kiinnostus tapahtumien järjestämiseen. Tule siis mukaan kehittämään Boomia kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Susanne Raukola
Boomin liikuntatoimihenkilö 2020
liikunta(a)boomi.fiToimitus

Pysyykö sana hallussa ja sykkiikö sydämesi VapaaBoomarin tahtiin? Pursuatko uusia juttuideoita ja ovatko valokuvaustaitosi ammattilaistasoa? Tai mikä tärkeintä; oletko nopea oppimaan ja täynnä intoa?

Jos jokin tai useampi edellä olevista kuvauksista täsmäsi sinuun, hae toimitukseen! Toimituksessa saat nähdä aitiopaikalta, kuinka kruununjalokivemme VapaaBoomari valmistuu ideoiden tasolta aina printtiversioksi asti. Tässä mediaseksikkäässä jaostossa pääset ideoimaan, kirjoittamaan, valokuvaamaan ja somettamaan sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa hyvällä porukalla!

Oman halukkuutesi puitteissa, on sinulla myös mahdollista saada isompi vastuualue hoidettavaksesi jaostovuoden ajaksi. Voit esimerkiksi olla vastuussa VapaaBoomarin Instagramin sisällöntuottamisesta vuonna 2020. Tai jos sinulla on jo nyt mielessäsi jokin kultaakin kalliimpi idea, jota haluat päästä toteuttamaan toimituksessa, kerro se minulle!

VapaaBoomaria 1/2020 jo miettien,

VapaaBoomarin päätoimittaja 2020
paatoimittaja(a)boomi.fi

Takaisin ylös