Jaostot

Boomi ry:ssä toimintaa ylläpitävät ja kehittävät yhdistyksen hallituksen ja toimihenkilöiden lisäksi eri jaostot, joita kutsutaan myös vaihdellen staffeiksi tai tiimeiksi.

Jaostotyöskentelyn tarkoituksena on mahdollistaa jäsenistölle vaikuttamismahdollisuuksia Boomin toimintaan hauskalla ja osallistavalla tavalla. Melkein kaikissa jaostoissa voit osallistua tekemiseen niin vähän tai paljon kuin haluat – voit olla mukana ideoimassa ja toteuttamassa niin yksittäistä tapahtumaa kuin koko vuoden menoja.

Jaostoaktiivina pääset tekemään Boomista mieleistäsi paikkaa, vaikuttamaan tapahtumiin käytännössä sekä saamaan arvokasta kokemusta ryhmätyöskentelystä. Sinua muistetaan niin ikään Boomin palkitsemisjuhlilla sekä toimenkuvistasi riippuen työtodistuksella.

Vuoden 2019 jaostohaku on auki 10.-28.12.2018!

Kun olet löytänyt juuri sinua kiehtovan homman, hae mukaan lähettämällä jaoston vastuuhenkilölle sähköpostilla enintään A4-pituinen, vapaamuotoinen hakemuksesi 28.12.2018 mennessä. Jos haet useampaan kuin yhteen jaostoon, luettelethan hakemuksessa kaikki jaostot, joihin haet siinä järjestyksessä, mikä olisi sinulle mieluisin.

Rottakopla

Hae mukaan Rottakoplaan!

Nyt sinulla on tilaisuus olla vaikuttamassa Boomin tapahtumavuoteen ja nähdä miten Boomin legendaarisia tapahtumia järjestetään. Rottakoplan vastuulla on mm. Boomin vappuviikkojen, smurffisilliksen ja HB-etkojen, kaverisitsien ja pikkujoulujen suunnittelu sekä toteutus. Rottakoplassa voit myös tuoda esiin idean täysin uudesta tapahtumasta!

Hakemuksessa voit kertoa jotain itsestäsi ja halukkuudestasi toimia Rottakoplassa tapahtumia ideoiden ja toteuttaen. On hyvä mainita erikoistaidoista, tällaisia ovat esimerkiksi some-taidot, valokuvaustaidot, luovuus sekä villi ideointi, myyntitaidoistakaan ei ole haittaa.

Hakemus kertoo motivaatiostasi, mutta siitä ei kannata ottaa paineita. Kysy ihmeessä, jos jokin asia Rottakoplassa, hakemisessa tai tapahtumavuodessa mietityttää, juttelemaan saa tulla koska vaan tai ottaa yhteyttä sähköpostilla, Facebookissa tai puhelimella. Toivottavasti nähdään ensi vuonna tapahtumakalenterin äärellä!

Tapahtumavuotta 2019 palavasti odottaen,
Ensi vuoden tapahtumavastaavanne

Aino-Elina Alaperä
Tapahtumavastaava 2019
tapahtumat(a)boomi.fi


Royal Staff

Tässä Boomin jaostossa pääset kaivamaan sisältäsi taitoja, joita et edes tiennyt omaavasi. Pääset kurkistamaan maan parhaiden opiskelijatapahtumien, Särkän Märkän ja Hämeenkadun Appron kulisseihin, sekä mahdollistamaan ne omalla panoksellasi. Tässä staffissa opetellaan ja opitaan niitä taitoja, joita eivät luentosalit tarjoa. Lähde mukaan ideoimaan ja toteuttamaan alusta asti kansallisen tason tapahtumia, missä neuvottelu-, organisointi- ja johtamistaitosi kehittyvät varmasti. Vaikka vastuuta saa paljon, töitä tehdään tiiviisti yhdessä hyvällä hengellä ja porukka hitsaantuukin vuoden mittaan todella yhtenäiseksi. RoyalStaff myös palkitaan asianmukaisesti.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa voit kertoa itsestäsi, motivaatiostasi ja ideoistasi koskien Särkän Märkää ja Hämeenkadun Approa. Muistathan tuoda esille myös mahdolliset erityistaitosi. Jos olet esimerkiksi myyntitykki, some-taitaja tai suurella työmoraalilla varustettu yksilö, ilmaise se hakemuksessasi.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä koskien hakemista, tule ihmeessä nykäisemään hihasta! RoyalStaff sekä projektit, Krista ja Aleksi, tarjoavat mielellään vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin!

Krista Ehrnrooth
Projektivastaava 2019
projekti(a)boomi.fi
Aleksi Virtanen
Projektivastaava 2019
appro(a)boomi.fi


Kopotiimi

Ensi vuodesta on tulossa todella mielenkiintoinen kopovuosi muun muassa Tampere3:n ja valintakoeuudistuksen myötä. Kopotiimissä pääset yhdessä kopon ja mentorointitoimihenkilön kanssa järjestämään kopoiltoja, organisoimaan abi-infoja, olemaan mukana mentorointiprojektissa ja osallistumaan kopoaiheisiin tapahtumiin. Jos olet miettinyt hakemista esimerkiksi ylioppilaskunnan edustajistoon tai harkinnut Boomin, Johdon tai ainekerhojen vastuutehtäviä, antaa kopotiimi sinulle hyvän mahdollisuuden tutustua yliopistolla vaikuttamiseen ja koulutuspolitiikan ajankohtaisiin kysymyksiin. Aikaisempaa kokemusta et tässä jaostossa tarvitse, sillä pelkkä mielenkiinto aiheeseen riittää.

Nelly Kivinen
Koulutuspoliittinen vastaava 2019
kopo(a)boomi.fi


Taloustiimi

Taloustiimi tarjoaa loistavan mahdollisuuden sinulle, joka haluat päästä aktiiviseksi osaksi Boomin taloudenhoitoa. Jaostossa pääset hoitamaan Boomin laskutuspuolta sekä juoksevaa kirjanpitoa. Vuosi taloustiimissä onkin erinomainen paikka saada käytännön kokemusta kirjanpito- ja laskutusohjelmistoista, joita arvostetaan myös työelämässä. Aiempaa kokemusta talousohjelmistojen käytöstä ei vaadita.

Ohjelmistojen käytön lisäksi tiimin työnkuvaan kuuluu kassojen pohjien laskemista esimerkiksi Haalaribileisiin, sekä myös muuta hauskaa tarpeen mukaan. Hommat eivät kuitenkaan ole Bolan toimistosta yksin pönöttämistä, vaan hommia tehdään yleensä pienemmällä porukalla pilke silmäkulmassa samalla hauskaa pitäen.

Taloustiimissä työskentely jaksottuu melko tasaisesti tulevalle vuodelle. Kuitenkin kiireisinä aikoina, kuten Särkän Märkän ja Hämeenkadun Appron aikoihin hommia on luonnollisesti enemmän, mutta esimerkiksi kesäksi työmäärä vähenee. Hommia tehdään joustavasti pari tuntia kerralla, ja hommat pyritään ajoittamaan tiimin aikatauluihin sopivasti.

Taloustiimin jäsenenä pääset siis oppimaan paljon ohjelmistoista ja muusta ainejärjestömme taloudenhoidosta, sekä ohessa saat mahtavia uusia kavereita. Mikäli hakeminen kiinnostaa vähääkään, niin pistä ihmeessä koodia tai tule nykäisemään meikää hihasta.

Santeri Seppälä
Boomin talousvastaava 2019
talous(a)boomi.fi


Mediatiimi

Jos rakastat vangita hetkiä elämästäsi kameran linssin ja Snapchat-filttereiden läpi, koet että sinulla on visuaalista silmää tai pursuat intoa ja ideoita Photoshopin äärellä, tämä jaosto on tehty juuri sinulle! Olet sitten jack-of-all-trades, jolla on hallussa kaikki someviidakosta InDesignin saloihin tai erityisesti valokuvaukseen erikoistunut spesialisti, hae mediatiimiiin!

Tässä tiimissä pääset kehittämään jatkuvasti digitalisoituvassa maailmassa tarvittavia, korvaamattomia kykyjä usealla eri alustalla ja ohjelmistolla. Hakemuksessa voit tuoda esille aiemman kokemuksesi graafisen osaamisen, sosiaalisen median, tai valokuvauksen saralta, mutta tärkeintä on innokkuus ja motivaatio kehittää itseäsi ja tuoda esille esteettistä silmääsi. Ensi vuodelle lähdetään hakemaan yhä interaktiivisempaa Boomia eri kanaviimme, joten erityisesti kova tekemisen meininki on eduksi. Adoben ohjelmistojen ihmeelliseen maailmaan on tarjolla koulutusta niin InDesignin kuin Photoshopinkin osalta.

Jos olet vielä ihan kysymysmerkkinä, mutta mielenkiintosi heräsi, tule koputtelemaan olkapäähän tai ota some haltuun.

Nella Leppä
Tiedotusvastaava 2019
tiedotus(a)boomi.fi


Brändijaosto

Miltä näyttää, kuulostaa ja tuntuu tulevaisuuden Boomi?

Brändijaostossa pääset rakentamaan Boomin ulkoista brändiä sekä vaikuttamaan olennaisesti siihen, mitä me boomarit ajattelemme Boomista. Olet pääkallopaikalla päättämässä niin brändin visuaalisista kuin verbaalisistakin elementeistä.

Tässä jaostossa pääset hiomaan ja hyödyntämään luovaa näkemystäsi, kun brändijaosto lähtee kehittelemään yhdistyksen nettisivuja. Brändijaosto tulee myös esimerkiksi aktiivisesti tuottamaan videomateriaalia Boomin Instagramiin sekä kehittämään Boomin tilojen markkinointia. Tänä vuonna on tarkoitus luoda selkeämmät linjat brändijaoston toimintaan ja tässä myös sinulla, tulevalla brändijaostolaisella, on suuri rooli.

Koska jokaisella yrityksellä on brändi, tarjoaa myös tämä jaosto sitä peräänkuulutettua kivikovaa osaamista tulevaisuutta varten. Opit toimimaan tiimissä ja luomaan ideoistasi konkreettisia onnistumisia. Rakennetaan Boomia yhdessä,

Nella Leppä
Tiedotusvastaava 2019
tiedotus(a)boomi.fi


Klubijaosto

Klubijaostossa pääset touhuamaan tilojen tuomien haasteiden parissa. Pääset myös käyttämään omia vahvuusalueitasi tilojen kehittämisessä. Jaostolaiset tulevat keskittymään vuoden aikana siihen, miten tiloista saadaan edustavammat ja siistimmät. Tärkeäksi tehtäväksi jaostolaisille tulee edellä mainitun lisäksi vuokraustoiminnassa avustaminen.

Vastuuta tullaan siis jakamaan niin hankintojen tekemisessä kuin pienissä kunnostustöissäkin. Kuitenkaan kokemus raksahommista ei ole välttämätöntä ja vuoden aikana hommista selviää myös asenteella ja halulla oppia.

Jaostoon haetaan nyt tekijöitä. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan, mikäli työskentely Boomin upeiden tilojen parissa kiinnostaa.

Jami Joki
Tilavastaava 2019
tilat(a)boomi.fi


Yrityssuhdejaosto

Hoi! Oletko sinä etsimäni sanavalmis ja motivoitunut yrityssuhdejaostolainen vuodelle 2019?

Liity mukaan timanttiseen tiimiin, joka sukeltaa ainejärjestömme sykkivään sinisydämeen – yrityssuhteiden ihmeelliseen maailmaan! Yrppäjaostossa pääset osallistumaan monipuoliseen työntekoon yrityssuhteiden laajalla leikkikentällä. Vuoden aikana huolletaan yhdessä yrityssuhteita, hankitaan uusia kumppaneita sekä lisätään Boomin tunnettuutta elinkeinoelämässä. Jaostossa pääset toteuttamaan arvokkaita työelämän taitoja. Hiotaan yhdessä myyntitaitosi minttiin sekä päästään parantamaan neuvottelu- sekä sopparintekotaitojasi. Uusia ideoita yrityssuhdekentällä ei koskaan ole liikaa, ja yhdessä voidaankin niitä lähteä toteuttamaan!

Jaostossa saat oman mieluisan vastuualueen, jota pääset kehittämään läpi vuoden! Yhdessä tätä kuitenkin tehdään ja toteutetaankin vuoden aikana hienoja asiatapahtumia kuten Asiaviikko, excuja sekä rekrymessut. Jaostossa pääset myös etupenkkipaikalta tapaamaan yritysten edustajia, vaikuttamaan jäsenetuihimme ja toimimaan tiimissä.

Hakemuksestasi toivon paistavan läpi aitoa kiinnostusta jaostossa toimimiseen, uuden oppimiseen sekä tiimityöskentelyssä kehittymiseen. Mielellään kuulen hakemuksessani myös omista vahvuuksistasi ja odotuksista tulevaa vuotta kohtaan! Tule ihmeessä kysymään jos joku asia jäi epäselväksi tai haluat muuten vaan höpötellä.

Ensi vuotta innolla jo odottaen,

Christina Ahola
Yrityssuhdevastaava 2019
yrityssuhteet(a)boomi.fi


BoomSport

Ovatko hyvinvointi ja liikunta lähellä sydäntäsi? Hae mukaan BoomSporttiin! Jaosto tarjoaa Boomin jäsenille mahdollisuuden kokeilla uusia urheilulajeja rennolla asenteella sekä osallistua tervehenkisiin alkoholittomiin tapahtumiin.

Boomin liikunnallisimmassa jaostossa pääset mukaan ideoimaan, järjestämään ja toteuttamaan kuukausittaisia lajikokeiluja, viikottaista säbävuoroa sekä yksittäisiä urheilu- ja hyvinvointitapahtumia, kuten SporttiApproa ja StudentRunia.

Jokainen jaostolainen pääsee järjestämään ainakin yhden lajikokeilun ja osallistumaan yhteistyökumppaneiden kontaktoimiseen. Jaostolaisten tehtäviin kuuluu tapahtumien organisoinnin lisäksi myös BoomSportin eri somekanavien päivittäminen. Mahdollisuuksia jaostotoiminnassa on lukemattomasti ja vastuuta jaostolainen saa halutessaan myös enemmän ja omien kiinnostusten kohteidensa mukaan. Vasta vuonna 2016 perustetussa jaostossa on potentiaalia kehittyä ja BoomSport pyrkiikin tulevana vuonna lisäämään tarjontaansa uusia tapahtumakonsepteja.

Jaostoon hakemisen edellytyksenä ei ole laaja urheilutausta, vaan innostus ja kiinnostus tapahtumien järjestämiseen ja hyvinvointiin! Tule mukaan tekemään Boomista sporttisempi ainejärjestö!

Boomin liikuntatoimihenkilö
liikunta(a)boomi.fi


Toimitus

Pysyykö sana hallussa ja sykkiikö sydämesi VapaaBoomarin tahtiin? Pursuatko uusia juttuideoita ja ovatko valokuvaustaitosi ammattilaistasoa? Tai mikä tärkeintä; oletko nopea oppimaan ja täynnä intoa?

Jos jokin tai useampi edellä olevista kuvauksista täsmäsi sinuun, hae toimitukseen! Toimituksessa saat nähdä aitiopaikalta, kuinka kruununjalokivemme VapaaBoomari valmistuu ideoiden tasolta aina printtiversioksi asti. Tässä mediaseksikkäässä jaostossa pääset ideoimaan, kirjoittamaan, valokuvaamaan ja somettamaan sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa hyvällä porukalla!

Oman halukkuutesi puitteissa, on sinulla myös mahdollista saada isompi vastuualue hoidettavaksesi jaostovuoden ajaksi. Voit esimerkiksi olla vastuussa VapaaBoomarin Instagramin sisällöntuottamisesta vuonna 2019. Tai jos sinulla on jo nyt mielessäsi jokin kultaakin kalliimpi idea, jota haluat päästä toteuttamaan toimituksessa, kerro se minulle!

VapaaBoomaria 1/2019 jo miettien,

VapaaBoomarin päätoimittaja
paatoimittaja(a)boomi.fi

Takaisin ylös