New Students

Onneksi olkoon uusi SMURFFI!

Olet yksi niistä harvoista, jotka selvitytyivät pääsykoeurakasta voittajana. Sen lisäksi että olet kauppatieteiden ylioppilas eli kylteri, tulet myös tamperelaiseksi kylteriksi eli boomariksi ja saat viettää unohtumattoman vuoden boomarifuksina eli smurffina. Tervetuloa!

Yliopisto-opintojesi ohella tärkeä osa seuraavia vuosia tulee olemaan oma ainejärjestösi Boomi ry. Me Boomissa teemme yhdessä kaikkemme sen eteen, että saisimme viettää mahdollisimman antoisan opiskeluajan. Olet juuri astunut sisään Tampereen hienoimpaan ja yhteen Suomen aktiivisimmista opiskelijajärjestöistä. Tästä alkaa yksi elämäsi upeimmista ajanjaksoista!

Lue Mikä Boomi? -sivulta mistä ihmeestä tässä kaikessa oikein on kysymys. Smurffin muistilista kertoo mitä kaikkea sinun tulee ja mitä sinä voit tehdä opintojesi eteen ennen kuin opiskelut alkavat. Smurffiviikot -sivulta voit lukea mitä kaikkea opintojen ensimmäiset viikot tuovat tullessaan. Smurffin pääkopassa on jo tässä vaiheessa herännyt keskimäärin miljoona kysymystä, joten otathan rohkeasti yhteyttä kun jokin jää epäselväksi.

Back to top