Hallitusesittelyt 2023

Antti Alanen – Tilavastaava

Boomin nuorin hallituslainen on laskentatoimea pääaineenaan lukeva tilavastaava Antti. Tilavastaavan pestin tärkein tehtävä on asiakaspalvelu, järjestelmällisyys ja saatavilla oleminen. Tämä paljasjalkainen Tamperelainen on intohimoinen penkkiurheilija ja ruuanlaittaja. Vaikka bravuuria ei ruuanlaitosta löydy, niin tältä kaverilta onnistuu niin makaronilaatikko kuin hirven sisäfilee sienikeittokin. Bolan sohvien lisäksi Antin voi bongata metsästämästä ja kalastamasta. Antin unpopular opinion on se, että talvi on parempi kuin kesä. Hän pitää kylmästä, avannoista sekä lumesta ja talviurheilusta. Hänen ideaalinen iltansa sisältäisi hyviä kavereita ja karaokea, paikalla ei olisi mitään merkitystä. Hänen toteemieläimensä on hieman normaalista poikkeava, nimittäin Paavo Väyrynen. Tämä johtuu siitä, että Antin mukaan se kaveri ei ikinä luovuta.

Roosa Uusitalo – Viestintävastaava

Tämä monta lempinimeä omaava hömppäsarjojen katselija huolehtii tänä vuonna Boomin viestinnästä. Roosalle tärkeintä viestinnässä on boomarien pitäminen ajan tasalla, sillä Boomilla on paljon tapahtumia ja on tärkeää, että porukka tietää niistä. Hän saa pestissään käyttää luovuuttaan, mitä esimerkiksi opinnoissa ei aina saa. Roosan lempitapahtuma on sillikset, sillä ne ovat mukavia matalan kynnyksen tapahtumia ja sieltä pääsee aikaisin kotiin nukkumaan. Vapaa-ajalla hän suurkuluttaa ryhmäliikuntoja ja rakastaa laittaa ruokaa itselleen ja muille. Viime aikoina hän on fiilistellyt aasialaista ruokaa ja tällä hetkellä työn alla on täydellisen bao bun -reseptin metsästäminen. Roosan toteemieläin on pieni lintu, joka kivasti laulaa, eikä halua pahaa kellekään. Tämä kaikkien kaveri on myös kielipoliisi, joka ei voi sietää kirjoitusvirheitä ja ironista kyllä, tämä entinen päätoimittaja inhoaa painettuja lehtiä, koska niissä on tyhmää paperia.

Reea Simola – Projektivastaava 1

Suomen elinvoimaisimmasta kunnasta, aivan Tampereen kyljestä, on kotoisin Projekti 1:n pestiä luotsaava Reea Simola. Aurinkoinen Reea on neljännen vuoden laskentatoimen opiskelija ja yksi hallituksemme työmyyristä työorientoituneella asenteellaan. Asenne on siis kohdillaan ja kaikki avaimet sen suurimman ja kauneimman eli Hämeenkadun Appron järjestämistä varten! Tällä hetkellä Reea elää ja hengittää Approa ja yksi hänen lempimuistoistaan Boomissa onkin viime vuoden Appron tapahtumapäivä ja tapahtuman järkkääminen kokonaisuudessaan Royal Staffin riveissä. Appron lisäksi maininnan arvoisiksi muistoiksi Reea nostaa kaikkien rakastaman vujusilliksen ja tähän mennessä ensimmäisen vappunsa kokemisen viime keväänä. Vapaa-ajallaan Reea on hyvinvointiaktiviteettien, urheilun ja neulonnan parissa viihtyvä viherkasvien ystävä. Pikku paheena Reealla on pitkät kuumat suihkut, mutta onneksi hyvä sähkösoppari löytyy näillekin hinnoille. Mikäli siis tarvitset kaveria Pyynikin portaisiin tai apua viherkasvien hoitoon, ole yhteydessä Reeaan!

Nico Rissanen – Projektivastaava A

Boomin tapahtumassa ihmismassan keskeltä voi bongata 203 senttisen hymypojan. Kyseessä on Boomin oma ilopilleri, laskentatoimea opiskeleva toisen vuoden boomari ja tämän vuoden Projekti A:n pestiä pitävä Nico Rissanen. Hauskanpidon yhteydessä Nico voi innostua niinkin paljon, ettei nousevan äänenvoimakkuuden vuoksi hyvä meno jää muillekaan epäselväksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Nico kuuleekin myös kahta lempinimeään, joita ovat Niksi tai smurffeiltaan peräisin oleva Niksu. Projekti A:n pesti ei kuitenkaan ole ensimmäinen meriitti Nicon vyöllä, sillä palkintokaapista löytyy myös ihailtu, puhuttu ja haluttu Boomin golfseuran mestaruus syksyltä 2022. Golf onkin yksi Nicon mieluisista kesäharrastuksista. Golfkenttien lisäksi Nicon voi bongata myös pinkeistä paidoista tunnistettavan FC-Rulliksen riveistä tai penkkiurheilun parista. Hämeenlinnasta kotoisin olevan Nicon sydän sykkii yhä oranssina rinnassa ja jääkiekon katselun lisäksi futis ja muut kesälajit ovat Nicon mieleen.

Akseli Lepistö – Yrityssuhdevastaava

Tänä vuonna Boomin suhteita yritysmaailmaan hoitaa neljännen vuoden boomari Akseli Lepistö. Kaveripiireissä yleisesti pelkällä sukunimellään tunnettu vantaalainen pitää huolen siitä, että pyörät pyörivät yrityssuhdeakselilla, no pun intended. Hallituspestinsä lisäksi Akseli on vaikuttanut Boomissa useilla saroilla, erityisesti Nesu-hommissa. Nesu-Conference onkin tämän Nesu-Boomin entisen puheenjohtajan lempitapahtuma. Vapaa-aikansa Akseli käyttää tuhlaten rahansa kaikkeen jonninjoutavaan. Matkailuun ei Nesu-sitsejä lukuun ottamatta kuitenkaan seteleitä kulu, sillä Akselin mukaan “Pisan kaltevan tornin näkee Googlestakin.” Myöskään kuntosalilla painojen nostelu ei kuulu yrityssuhdevastaavan lempiharrastuksiin. Tästä syystä laiskiainen onkin Lepistön toteemieläin, mutta ei suinkaan laiskuuden vuoksi, vaan siksi että laiskiaisilla on nisäkkäistä lähes matalin lihasmassa. Salimakeilun sijaan musiikki on tämän humoristisen sekä äänekkään “Lepen” elämän suuri intohimo.

Vilma Ehrström – Talousvastaava

Etelä-Pohjanmaan Isostakyröstä Boomiin saapui vuonna 2020 määrätietoinen tuleva vuoden -23 talousvastaava Vilma Ehrström. Yli 50-kertaa väkirikkaampaan kaupunkiin muuttaminen jännitti aluksi, mutta Manse on sittemmin ottanut tämän pienen kylän tytön omakseen. Vilma huolehtii hallitusvuotensa aikana siitä, että laskut tulevat ajallaan maksetuksi eikä Boomin talous ota takapakkia. Kolmatta vuottaan lopettelevan yritysjuridiikan ja vero-oikeuden pääaineopiskelijan lempipuuhaa on lentopallon pelaaminen, mutta videopelit, erityisesti Sly Cooper eivät herätä Vilmassa lämpöisiä tunteita. Tapahtumasektorilla Vilma nauttii sivistyneistä vuosijuhlista, joiden vastapainoksi sopivat täydellisesti sillikset. Silliksille Vilmalla on vain yksi kriteeri: niiden tulee olla Boomin järjestämät. Hallituspestin tuomat kiireet ovat saaneet Vilman arvostamaan rentoutumista aivan uudella tavalla, ja Vilmalle täydellinen ilta olisikin oman kodin rauhassa, yksin tai hyvässä seurassa.

Aino Lehto – Tapahtumavastaava

Kolmannen vuoden boomari Aino Lehto toimii tänä vuonna tapahtumavastaavana eli pitää huolen siitä, että jokainen boomari viihtyy Boomin tapahtumien parissa. Tärkeintä tapahtumavastaavana on suunnitella vuoden ympäri monipuolisia tapahtumia huomioiden kaikenlaiset boomarit. Tapahtumavastaava johtaa RottaKopla-jaostoa ja toimii yhteistyössä heidän kanssa toteuttaen muun muassa vapun ja smurffiviikot. Aino on Espoosta kotoisin ja saa espoolaisuudestaan välillä kuullakin ystäviltään. Ainolla on hyvin perinteinen espoolainen harrastus, nimittäin golf, jonka parissa hän tykkää välillä viettää aikaa. Ainon löytää vapaa-ajalla myös salilta, lenkkeilemästä tai joukkuevoimistelun parista. Ainolla arki keskittyy Boomiin ja sen toiminnalle. Hänelle hallitustehtävät ovat mieleistä tekemistä, sillä hän pääsee tekemään tärkeitä tehtäviä hyvien ystävien kanssa. Pieni ja vihainen, niin kuin Ainon hallituspaidassa lukee, kuvailee hyvin hänen luonnettaan. Ainolle on tärkeää, että asiat tulee hoidettua ja ne myös tulee tehtyä kunnolla. Ainolla on hyvä tekemisen meininki ja välillä vähän liiankin hyvä, sillä hän mielellään auttaa muita ja ottaa tarvittaessa vastuuta muiden tehtävistä.

Wenla Kivinen – Juhlavastaava

Energinen ja iloinen, Boomin todellinen Duracell-pupu, Wenla Kivinen toimii tämän vuoden juhlavastaavana. Toisen vuoden boomarin Wenlan vastuulla on järjestää vuoden parhaimmat bileet, kuten poikkitieteelliset Haalaribileet ja Boomin perinteiset Kesäbileet. Juhlavastaavan tärkein tehtävä on ylläpitää positiivisia kävijäkokemuksia ja varmistaa, että jokaiset bileet ovat menemisen arvoisia. Wenla on kotoisin Hämeenlinnasta ja hänelle Tampereelle muuttaminen oli luonnollinen jatke. Hänessä hämeenlinnalaisuus näkyy rakkaudestaan Hämeenlinnan jääkiekon liigajoukkuetta HPK:ta kohtaan, minkä parissa hän on myös useamman vuoden tanssinut cheerleaderina. Wenlalle liikunta on muutenkin lähellä sydäntä, mikä näkyy hänellä monipuolisen liikunnan harrastamisena. Hän etenkin rakastaa salilla käymistä. Juhlavastaavana Wenla tykkää itsekin juhlia, nimittäin hänen suosikkitapahtuma Boomissa on vujusillis. Sillis on Wenlalle mieluinen tapahtuma, kun saa pitää kunnolla hauskaa ja heittäytyä hölmöksi keskellä kirkasta päivää.

Markus Alajoki – Koulutuspoliittinen vastaava

Boomin koulutuspoliittinen vastaava eli kopo on Markus Alajoki. Tämä toisen vuoden opiskelija harrastaa laajasti kaikkea urheilua hiihdosta golfiin. Varsinkin luonnon keskellä harrastettavat lajit ovat Markuksen suosikkeja. Siksi Suomen Lappi onkin hänelle tärkeä henkireikä, josta hän suunnittelee joskus hankkivansa oman mökin. Sastamalasta kotoisin oleva Markus haki kopon rooliin, sillä siinä tehtävässä hän pystyy auttamaan parhaiten Boomia ja boomareita. Markus kannustaakin kysymään häneltä apua hyvin matalalla kynnyksellä. Vaikka tarvitsisit kätilöä lehmälle, kannattaa häneen ottaa yhteyttä. Markus nimittäin on osaava sellainen.

Reetta Kiiveri – Puheenjohtaja

Imatran kosken kupeesta Tammerkosken ääreen muuttanut Reetta Kiiveri toimii Boomin hallituksen puheenjohtajana. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu muun muuassa hallituksen johtaminen, erilaiset edustustehtävät sekä VapaaBoomarin nuijapalstan kirjoittaminen. Kyseiseen pestiin tämän 23-vuotiaan ajoi suuri halu tehdä töitä Boomin kehittämisen eteen. Vapaa-ajalla Reettaa ei voi bongata luisteluradoilta, sillä kyseinen harrastus ei todellakaan ole lähellä hänen sydäntänsä. Siitä kertoo se, että Reetta odottaa eniten keväistä vappua, kesän lämpöä sekä lempivuodenaikaansa syksyä. Talvi kuluisi parhaiten Reetan haaveilemassa omassa autossa, josta voisi luukuttaa hänen lempimusiikkigenreään, poppia.