KUTSU BOOMI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN SYYSKOKOUKSEEN 2022

Boomi ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään 15.11.2022 klo 16:15 Tampereen Yliopiston Väinö Linna -salissa. Kokoustilaan pääsee 16.00 alkaen, joten tulethan ajoissa paikalle, jotta kokous saadaan aloitettua aikataulun mukaan. Mikäli kokous kestää yli kahdeksaan, kokousta jatketaan Klubi 57:ssa. Kokousta voi seurata myös etänä Boomin jäsenryhmään jaettavan linkin kautta, mutta vain kokouspaikalla läsnäolijat voivat äänestää. Kokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 sekä Boomin strategia 2023-2025 ja Boomin jatkuvan toiminnan kuvaus, hallinto-ohjesääntö sekä talousohjesääntö. Lisäksi kokouksessa valitaan vuoden 2023 yhdistyksen hallitus sekä Boomin tukisäätiön hallitus 2023-2024.

Syyskokoukseen osallistuminen edellyttää, että olet maksanut yhdistyksen jäsenmaksun. Kokouksessa järjestetään lyhyitä taukoja ja kokouksen aikana on mahdollista käydä wc-tiloissa kesken kokouksen äänestysten ulkopuolella jonojen välttämiseksi. Kokouksessa on tarjolla pientä purtavaa noin kello 20, mutta muistathan syödä ennen kokousta. Kokoukseen voi saapua myös kesken kokouksen, mutta sisään pääsee vain käsiteltävien kohtien välistä. Kokouksesta poistuminen on myös mahdollista ainoastaan asiakohtien välissä. Kokouksessa käytetään sähköistä äänestystä.

Hallituksen syyskokoukselle esittämiä ja syyskokouksessa hyväksyttäviä dokumentteja (strategia, toimintasuunnitelma, jatkuvan toiminnan kuvaus, hallinto-ohjesääntö ja talousohjesääntö) voidaan muokata syyskokouksessa ja muutosehdotuksia voi tehdä alla olevan Formsin kautta ennen syyskokousta tai sen aikana, sillä periaatteella, että ehdotuksen esittäjä on henkilökohtaisesti esittelemässä muutosehdostusta yhdistyksen syyskokoukselle. Strategiatoimikunnan jäsenet esittelevät dokumentit syyskokoukselle.

Liitteenä kokouksen esityslista Syyskokouksen esityslista

Liitteenä käsiteltävät dokumentit Käsiteltävät dokumentit

Liitteenä käsiteltävien dokumenttien muutosehdotuslomake Muutosehdotuslomake

Liitteenä toimintasuunnitelma 2023 Toimintasuunnitelma 2023
Toimintasuunnitelman luonnoksesta on päivitetty saatujen kommenttien perusteella kaikki lukuja tiivistäen niitä ja poistaen tietoja, jotka löytyvät jatkuvan toiminnan kuvauksesta. Lukuun Yleinen on lisätty maininta toimintasuunnitelman kehittämisestä sekä Boomin Code of Conduct -dokumentin luomisesta ja lukuun Viestintä maininta vakiokolumnien kriittisestä tarkastelusta ensi vuonna.

Ennakkoon hallitushakemuksen lähettäneiden hakijoiden nimet, hakemukset ja kuvat löytyvät Boomin hallitushakijat 2023

Yhdistyksen syyskokouksesta ja hallitushausta löydät tietoja Boomin nettisivuilta Hae Boomin hallitukseen 2023

Lisätietoja syyskokouksesta yhdistyksen puheenjohtajalta Eveliina Aakulalta, pj@boomi.fi