Opiskelijaksi

Kiinnostavatko kauppatieteiden opinnot? Hae opiskelemaan Tampereelle!

Kauppatieteiden koulutusohjelma on monipuolinen kokonaisuus, joka kasvattaa aktiivisia ongelmanratkaisijoita. Valmistuneet kauppatieteiden kandidaatit ja maisterit työskentelevät erilaisissa ammateissa, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Tampereen yliopiston kauppatieteiden tutkinto-ohjelmassa on kuusi opintosuuntaa: yrityksen laskentatoimi, markkinointi, taloustiede, vakuutus ja riskienhallinta, yritysjuridiikka ja vero-oikeus sekä yrityksen johtaminen. Yksi Tampereen yliopiston ehdottomista eduista on myös sen opiskelijoille tarjoama vapaa sivuaineoikeus. Tämä tarkoittaa siis sitä, että saat vapaasti ottaa ja opiskella kursseja niin yliopiston kuin ammattikorkeankin puolelta.

Kun aloitat opintosi Tampereella, sen lisäksi että olet kauppatieteiden ylioppilas eli kylteri, tulet myös tamperelaiseksi kylteriksi eli boomariksi. Saat myös viettää unohtumattoman vuoden boomarifuksina eli smurffina. Tervetuloa!

Yliopisto-opintojesi ohella tärkeä osa seuraavia vuosia tulee olemaan oma ainejärjestösi Boomi ry. Me Boomissa teemme yhdessä kaikkemme sen eteen, että saisimme viettää mahdollisimman antoisan opiskeluajan. Liittyessäsi yhteen Suomen aktiivisimmista opiskelijajärjestöistä, alkaa yksi elämäsi upeimmista ajanjaksoista.

Lue Mikä Boomi? -sivulta mistä ihmeestä tässä kaikessa oikein on kysymys. Smurffin muistilista kertoo mitä kaikkea sinun tulee ja mitä sinä voit tehdä opintojesi eteen ennen kuin opiskelut alkavat. Mikäli jokin jäi vielä epäselväksi, otathan rohkeasti yhteyttä.

Takaisin ylös