Tapaa Boomin tutorit 2020!

Esittelyssä Boomin tutorit 2020!

 

Hei uudet smurffit – tämä juttu on teille! Haluamme esitellä teille Boomin tutorit vuosimallia -20 eli ne henkilöt, jotka johdattavat teidät pian seikkailuun. Tutoreiden avulla saatte kaiken irti smurffiviikoista ja ensimmäisestä syksystänne Tampereen yliopistossa ja Boomissa.

Täältä löydät myös uusille smurffeillemme omistetun SmurffiVB:n, joka tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa uudelle boomarille. Lehdestä löydät mm. Smurffiviikkojen aikataulun, Boomin monien toimijoiden esittelyt ja uuden opiskelijan muistilistan.

 

Ryhmä 1

 

Iris Sivonen

 

Moro!

Mä oon Iris, syksyllä kolmannen opintovuoteni aloittava 20-vuotias boomari. Tampereella olen asustellut lähes koko ikäni, ja multa löytyykin paljon erinomaisia vinkkejä liittyen kaupungin tarjoamiin mahdollisuuksiin (esimerkiksi parhaat kahvilat, mustamakkarapaikat, luontopolut…), saa kysyä! Opinnoissani pääaineekseni on valikoitunut markkinointi ja sivuaineiksi olen kaavaillut rahoitusta ja psykologiaa. Näiden lisäksi olen erityisen kiinnostunut yrittäjyydestä ja vastuullisuusasioista. Tulevaisuudessa toivon pääseväni tekemään jotakin luovaa ja yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä.

Opiskelun ja läheisten ihmisten lisäksi elämässäni ovat vahvasti läsnä harrastukseni, joista rakkain ja pitkäaikaisin on tanssi. Tanssilajeista multa löytyykin kokemusta baletista aina koroilla tanssimiseen asti, ja toisinaan ehdin myös kuluttumaan Klubi57:n tanssilattiaa. Vapaa-ajallani kuuntelen myös paljon musiikkia ja treenailen kuntosalilla.

Tuleva syksy starttaa poikkeuksellisissa olosuhteissa, mutta huoli pois, yhdessä klaarataan se kyllä. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan teihin kaikkiin!

Iris

 

Joona Mäkelä

Moikka smurffit!
Onnittelut opiskelupaikasta teille jokaiselle!
Mä oon Joona, 21-vuotias toisen vuoden boomari. Oon kulkeutunut Espoon ja Seinäjoen kautta Tampereelle, jossa olen ensimmäisen opiskeluvuoteni lisäksi viettänyt tämän kesän töiden parissa. Tampereen murre ei kuitenkaan vielä löydy valikoimasta, vaikka mää ja sää silloin tälläin huomaamatta lipsaahtaakin.
Opiskeluiden ulkopuolella aikani kuluu varsinkin kesällä ja syksyllä pääosin jalkapallo- ja golfkentillä. Koko ikäni olen kyseisiä lajeja harrastanut ja urheilu ylipäätään on ollut aina todella lähellä sydäntä. Jos sussa on yhtään urheilumiehen/naisen vikaa niin tuu nykäsemään ekoilla viikoilla hiasta niin saadaan varmasti loistavat keskustelut aikaan lajista kun lajista!
Opinnoissani olen tähän mennessä painottanut laskentatoimea sekä vakuutusta ja riskienhallintaa, joista toinen tulee suurella todennäköisyydellä olemaan myös pääaineeni. Itse tulin Tampereelle vuosi sitten opiskelemaan niin, että en tuntenut koko kaupungista oikeastaan ketään etukäteen, mutta Boomin ensimmöisten yhteisten tapahtumien jälkeen tunsin nopeasti olevani keskellä samanhenkistä porukkaa. Sain ensimmäisen opiskeluvuoden aikana uskomattoman monta hyvää ystävää ja muutenkin ensimmäinen vuosi oli todella ikimuistoinen. Boomissa on parasta se positiivinen ja hyvä fiilis, mikä huokuu jokaisessa tapahtumassa ja mihin on helppo liittyä. Siihen fiilikseen tekin pääsette tutustumaan ensimmäisen kerran smurffiviikoilla, jossa toivottavasti päästään teidän kaikkien kanssa tutustumaan!

 

Ella Nurminen

 

Heipparallaa uudet Smurffiset!

Tässä teille höpöttelee Ella, 21-vuotias toista vuottaan aloittava boomari. Kotoisin oon Suomen kuvankauniista Hämptonista, eli Hämeenlinnasta, josta vuosi sitten muutin Tampereen sykkeeseen.

Ensimmäinen vuosi täällä on vierähtänyt oikein rattoisasti erilaisten opiskelijatapahtumien, niiden etkojen, jatkojen sekä jatkojen jatkojen merkeissä. Enemmän niitä iltoja on tullut kuitenkin vietettyä kirjastossa tenttikirjojen ja etätöiden parissa. Tietysti kaiken oheistoiminnan lisäksi varsinaisen opiskelun puolella itseäni kiinnostaa erityisesti johtaminen ja markkinointi. Vastapainoa omille opiskeluille tuo oma työni, urheilu, viini-illat sekä ihanat ystävät, joihin sain tutustua jo omien smurffiviikkojeni aikana!

Muistan edelleen selvästi, kuinka jalat tärisivät jännityksestä ensimmäisten opiskeluviikkojen aikana, mutta täysin turhaan, sillä voin taata, että vähintään yhtä hauskaa meillä tulee olemaan myös tänä vuonna! Rohkeasti ja avoimesti vain mukaan, hihasta tai housunpuntista saa aina tulla nykäisemään, mikäli jokin asia askarruttaa tai jos muuten vain haluaa keskustella päivän säästä.

Otetaan kaikki ilo irti, nautitaan ja tutustutaan lisää syksyllä! Ja hei, minunkin puolestani hirmuisesti onnea uudesta opiskelupaikasta ja Tampereella nähdään!

Mummilta terveiset.

 

Ryhmä 2

 

Julia Peltonen

 

Moro, mun nimi on Julia Peltonen, oon 22-vuotias boomari. Opintoja mulla on takana kolme vuotta ja kandin paperit sain kesäkuussa. Pääaineena luen laskentatoimea ja opintojen ohella olen työskennellyt pari vuotta pankissa. Oon kotoisin täältä Tampereelta, joten multa voi kysyä paikkakuntaan liittyviä juttuja (joihin osaan toivottavasti vastata).

Boomissa oon häärännyt talostiimissä ja pyörinyt tapahtumissa. Koulun ja töiden lisäks viihdyn lenkkipolulla ja kokeilemassa uusia liikuntalajeja. Tykkään myös tanssia, joten tuu vetään hihasta joskus pikkutunneilla niin katotaan joku battle vaikka. Tervetuloa boomiin ja onnittelut, Tampere on (ainakin mun mielestä) Suomen paras kaupunki!

 

 

 

 

 

Max Toikka

 

Tjäna!

Onnittelut opiskelupaikan johdosta ja tervetuloa opiskelemaan suomen valovoimaisimpaan yliopistoon.

Olen 23-vuotias toista opiskeluvuottaan aloitteleva boomari Helsingistä. Vapaa-ajallani tykkään urheilla paljon, mutta suurin osa vapaa-ajastani menee kuitenkin boomin taphtumissa ja kavereiden kanssa hengailussa.

Opinnoissa minua eniten kiinnostaa laskentatoimi sekä vakuutus ja riskienhallinta. Näihin aionkin fokusoida jatkossa opintoni.

Nauttikaa tulevista smurffiviikoista ja syksystä sekä hypätkää mukaan rohkeasti kaikkeen tuttuun ja tuntemattomaan sillä tuleva vuosi tuo tullessaan ainutlaatuisia muistoja.

Ps. tulkaa vaan rohkeasti nykäsemään hihasta jos ilmenee mitään kysyttävää missään asiassa.

 

 

 

 

Pinja Ilmivalta

 

Moikka!

Olen Pinja, syksyllä toisen vuoden opinnot aloittava boomari. Olen alun perin kotoisin Rovaniemeltä, josta Lahden kautta olen muuttanut Tampereelle opiskelemaan. Ensimmäinen vuosi Tampereella meni nopeasti ohi opintojen ja erilaisten tapahtumien merkeissä, ja mukaan kertyi uusia ystäviä sekä mahtavia kokemuksia. Opintojen lisäksi vapaa-aikani vietän ystävien kanssa sekä urheilun ja ulkoilun parissa.

Onnittelut kaikille uusille opiskelijoille opiskelupaikasta, nähdään syksyllä!

 

 

 

 

Ryhmä 3

 

Erik Ahola

 

Moikka moi!

Mun nimi on Erik, oon 21-vuotias kolmannen vuoden boomari. Pääaineena opiskelen markkinointia, josta oon tykännyt erittäin paljon.

Opiskeluakin enemmän tykkään aktiivisesta opiskelijaelämästä, jota Tampereella riittää. Oonkin koulun ohella ehtinyt olla paljon mukana ainejärjestömme Boomin toiminnassa. Vapaa-aikani kuluu läheisten ihmisten kanssa aikaa viettäen, sekä monipuolisesti urheillen.

Onnittelut vielä kerran opiskelupaikasta, lopuksi haluaisin vielä kannustaa kaikkia osallistumaan aktiivisesti kaikenlaisiin tapahtumiin opiskeluiden ohella, sillä sain niistä itse monet oman smurffivuoteni parhaat muistot!

Erik

 

 

 

Noora Ollila

 

Moikka smurffit!
Olen Noora Ollila, 21-vuotias ja kolmatta vuotta aloitteleva boomari. Alun perin olen kotoisin Helsingistä. Pääaineena luen laskentatoimea ja sivuaineena olen kerennyt lukemaan vero-oikeutta ja vakuutusta ja riskienhallintaa.
Opiskeluaika on mennyt todella nopeasti, ja kahden vuoden aikana olen oppinut, että Tampere on mahtava opiskelijakaupunki. Olen myös ollut mukana ainejärjestötoiminnassa. Vapaa-aikaani kulutan hengaamalla kavereiden kanssa, urheilemalla ja käymällä opiskelijatapahtumissa. Tykkään käydä kuntosalilla ja lenkkeillä lähimaastossa. Tampereella on monenlaisia opiskelijatapahtumia, joten niissäkin saa kulutettua hyvin aikaa opiskelujen ohella.
Toivon teidän lähtevän rohkeasti kaikkeen mukaan. Onnittelut vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä!

 

 

 

Jenna Itkonen

 

Moi smurffit! Suurenmoiset onnittelut opiskelupaikasta!

Mä oon Jenna, 21-vuotias, toista opiskeluvuottaan aloitteleva boomari. 

Tampereelle muutin vuosi sitten Varkaudesta, pikkukaupungista Pohjois-Savosta ja olenkin viihtynyt uudessa kotikaupungissani paremmin kuin olisin voinut kuvitella. Opiskelun ja opiskelijarientojen lisäks arjessani tärkeässä roolissa ovat ystävät ja urheilu, urheilulajeista erityisesti sisäpyöräily on lähellä sydäntäni.

Ensimmäinen vuoteni Boomissa hujahti nopeasti. Se oli tapahtumarikas, täynnä uusia kokemuksia ja ennen kaikkea ikimuistoinen.

Suosittelen opiskelutaipaleen aloittamista rohkein ja avoimin mielin. Nauttikaa jokaisesta hetkestä täysillä ja ottakaa ilo irti koko fuksivuodesta!

Syksyä ja smurffiviikkoja innolla odottaen,

Jenna

 

 

 

Ryhmä 4

 

Peetu Nurmi

 

Tervehdys uudet tieteenharjoittajat! Nimi on Peetu ja juuret Pohojammaalla. Olen siis 22-vuotias, avaruuden pääkaupungista eli Seinäjoelta kotoisin oleva pojankloppi. Pääaineena minulla on yritysjuridiikka ja vero-oikeus. Nyt pyörähtää käyntiin kolmas vuosi Tampereella ja Boomissa. Voin sanoa nauttineeni ajastani täällä, niin koulussa kuin sen ulkopuolellakin.

Peukku pystyssä ja hymyssä suin etiä päin niin hyvä tuloo! Nährään syssymmällä!

 

 

 

Riina Pesälä

 

Moikka! Oon Riina, 22-vuotias toista vuotta aloitteleva kauppisopiskelija Kempeleestä, mutta Tampereesta on tullut nopeasti kuluneen vuoden aikana uusi rakas kotikaupunki. Vietin välivuoden lukion jälkeen Australiassa, jossa sain kavereilta päähän piston hakea opiskelemaan kauppatieteitä Tampereelle, eikä tätä valintaa ole onneksi tarvinnut katua hetkeäkään.
Tykkään opiskella (lue löhöillä) kavereiden kanssa kirjastossa tai Bolassa ja vapaa ajalla rentoudun liikkumalla. Lajeista rakkaimpia ovat pallopelit ja polkujuoksu. Myös opiskelijaelämä on aika kivaa ja kuluneena vuonna on tullut oltua mukana Boomin toimissassa järkkäämässä tapahtumia Boomsportissa ja NESU-Boomissa. Toivottavasti teistäkin mahdollisimman moni innostuu tulemaan Boomin toimintaan mukaan ja osallistumaan erilaisiin tapahtumiin!
Odotan tosi paljon smurffiviikkoja, jotka itselleni olivat yksi viime vuoden kohokohdista. Opinnoista ei turhaan kannata stressata näin alkuun, vaan kannattaa ottaa kaikki ilo irti tästä elämän uudesta ajanjaksosta. Paljon onnea vielä saadusta opiskelupaikasta. Syksyllä nähdään!

 

 

 

Sanna Laine

 

Moikka!

Mä oon Sanna 23v. Tokan vuoden boomari, kolmanne vuode kauppatieteilijä ja neljänne vuode yliopistolaine. Syynä tähän se, että alunperin tulin Porist Tampereel opiskelee matematiikkaa, joka ei sit kuitenkaa ollu mun juttu. Ekana vuonna huomasin liian myöhään et haluun lukee kauppatieteitä, joten sillo ei vie ehtiny vaihtaa. Tokan vuoden luinkin sitten kauppiskursseja lähinnä laskentatoimea, joka on nykyinen pääaine, jotta pääsin vaihtamaan alaa siirtohaulla. Viime vuonna se sitten kävikin toteen ja pääsin ylpeänä Boomiin ja kantamaan sinisiä haalareita. Siksipä jos siirtohakulaisilla tulee mitään kysyttävää ni Im the one to ask. Toki muustakin saa aina kysyä! Eka vuosi Boomissa on kyllä ollut tosi mahtava ja moneen on päässyt mukaan. Happroilla töissä oli kivaa ja vujustaffissa riitti tekemistä. Kannattaa ottaa mahdollisimman paljon ekasta vuodesta irti, mutta ei surra jos ei kaikkeen mukaan pääse, koska myöhemminkin ehtii!

Opiskeluiden ja opiskelijaelämän ulkopuoliseen elämään kuuluu tällä hetkellä suurimpana juttuna pieni Cavalier-pentuni, joka saapui meille toukokuun lopussa. Kesä onkin kulunut pennun kanssa temmeltäessä välillä töissäkin käyden. Jos haaveilet opiskeluiden oheen töitä suosittelen Ikeaa, koska täällä saa itse vaikuttaa siihen miten on töissä. Muuten oon superinnokas penkkiurheilija jalkapallo ja jääkiekko on aina ollut lähellä sydäntä, musiikki on kanssa tärkeä juttu ja oon innokas laulaja ja leffoja voisin katsella päivät pitkät varsinkin jos tarjolla on myös hyvää ruokaa.

Eipä kai tässä enää muuta kuin onnea uudesta opiskelupaikasta, kantakaa sinisydäntä ylpeydellä ja nauttikaa opiskelusta ja huveista. Nähdään smurffiviikoilla!

 

 

Ryhmä 5

 

Kaisa Raittila

 

Moikka, ja paljon onnea uudesta koulupaikasta!

Mun nimi on Kaisa, oon 20-vuotias, ja Tampereelle olen ponnistanut Jalasjärveltä. Tänä syksynä pyörähtää käyntiin mun kolmas opiskeluvuosi, pääaineenani luen yrityksen johtamista.

Boomissa oon päässyt tekemään kauheasti kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kaikki myöhäiset yöt, aikaiset aamu(yö)t, sekä kohtuulliset illat, joista on päässyt ajoissa kotiin ovat olleet mulle hirveän tärkeitä. Uskonkin, että kaikki teistäkin löytää Boomin toiminnasta juuri sen oman paikkanne, oli se sitten ompeluillassa, golfkentällä, tanssilattiaa kuluttaen tai sitä siivoten.

Mun lempiasioita on historia, ohjelmavapaat koti-illat, karkit, kuntosalilla toimertaminen vastamelukuulokkeet päässä, julkkisjuorut sekä joulukuu.

Mä olen todella kova jännittämään. Lupaan, että näitäkin tulevia smurffiviikkoja olen jännittänyt vähintään yhtä kauan ja yhtä paljon kuin sinä. Oon kuitenkin huomannut, että niin Boomissa kuin muussakin elämässä usein niistä kaikista jännittävimmistä asioista tuleekin kaikista parhaita ja antoisimpia.

Ensikohtaamisia jo malttamattomana odotellen,

Kaisa

 

 

Juho Auerma

 

Moikka ja onnittelut parhaasta mahdollisesta valinnasta!

Olen Juho Auerma, toisen vuoden laskentatoimen opiskelija ja yksi parhaista taidoistani on kyky saada ihmiset lainaamaan Jussi Vareksen legendaarista sitaattia: ”Mikä ***** teitä porilaisia oikein vaivaa?” Syitä tälle voi vain arvuutella. Vaikka täällä Nääsvillessä ei yleensä Jazz soikaan, on uusi kotikaupunki kohdellut minua ja muita tänne muuttaneita hyvin. Suurella todennäköisyydellä sinäkin tulet rakastumaan.

Ensimmäisenä vuonna suuri osa ajasta kului erilaisten tapahtumien ja kyseenalaisten opiskelumetodien äärellä, mutta muuten vapaa-ajallani pidän lukemisesta, lenkkeilystä ja näennäisen syvällisistä keskusteluista. Näihin keskusteluihin voit päästä osalliseksi esimerkiksi Bolan nahkasohvalla kolmelta aamuyöllä.

Ylioppilas- tai pääsykokeiden vuoksi vuodatetut kyyneleet, valvotut yöt ja kärsityt päänsäryt ovat nyt sinun osaltasi takana ja on aika nauttia kovan työn hedelmistä. Toisin sanoen on aika vuodattaa onnen kyyneleitä, valvoa kesäöitä uusien ystävien seurassa ja herätä aamulla toisenlaiseen päänsärkyyn. Tätä kaikkea on luvassa smurffiviikoilla, joten kannattaa lähteä mukaan avoimin mielin ja tehdä kaikki se, mitä et voinut kuvitella tekeväsi kotikaupungissasi tuttujen naamojen keskellä. Niin mekin teimme

 

 

Elina Lehtinen

 

Moikka ja onnittelut opiskelupaikasta!
Mun nimi on Elina ja ikää kohta 23 vuotta. Kotoisin järvisydämestä eli Päijät-Hämeestä. Alottelen toista vuotta ja pääainetavotteena taloustieteet. Ite oon päässyt kouluun pääsykokeella 2018 ja siitä jaksan myös puhua. Tampere on aina ollut mun ykkösvalinta opiskelukaupunkina, enkä oo katunu hetkeäkään että tulin tänne! Tekin tuutte varmasti sen huomaamaan.
Koulun ulkopuolella mielenkiinto löytyy sitten urheilusta, retkeilystä ja ruuasta. Jos et löydä mua Sticky Wingersistä tai Itsudemosta syömästä, oon aika varmasti kuollut. Tasapainoksi lenkkeilen paljon ja pelaan mielelläni pallopelejä.
Vinkkinä että vielä ei kannata mistää stressata, katotaa sit syssymmällä!
Tervetuloa vielä Tampereelle ja nähdään pian!

Ryhmä 6

 

Petra Käki

 

Moikka! Olen Petra, ja tulevana syksynä aloitan kolmannen vuoteni kauppatieteiden parissa johtamisen pääaineopiskelijana. Muutin Tampereelle opintojen alussa Porvoosta, mutta ei, en puhu ruotsia. Porvoossa meillä on pieni maatila, johon aina välillä karkaan ottamaan vähän happea hektisen opiskelija-arjen keskellä.

Arkeni onkin usein kiireistä, sillä jotenkin ihmeellisesti päädyn aina täyttämään kalenterini opintojen lisäksi erinäisillä opiskelijatapahtumilla sekä myös järjestötoiminnalla. Lempipuuhaani on kierrellä Tampereen huiman opiskelijatapahtumakattauksen lisäksi myös ympäri Suomea erilaisten tapahtumien perässä. Välillä tuntuukin, että enemmän tulee kulutettua Onnibussin kuin yliopiston penkkejä. Olen kuitenkin yksi monista elävistä esimerkeistä, että koulun ja kaiken oheistoiminnan yhteensovittaminen onnistuu helposti, eikä koulunkäynnin tarvitse siitä kärsiä.

Kannustankin teitä lähtemään rohkeasti mukaan toimintaan, mikäli vähäkään kiinnostaa. Etenkin NESU:n toimintaa suosittelen erityisen lämpimästi, ja tästä voimmekin jatkaa keskustelua smurffiviikoilla. Nähdään siis siellä!

 

 

 

Otto Paatero

 

Moro smurffit ja onnea opiskelupaikasta!

Meikäläinen on Otto Paatero, toista vuotta aloitteleva, laskentatoimesta kiinnostunut, 23-vuotias boomari, ja oon kotoisin sivistyksen/sivistymättömyyden (riippuu keneltä kysyy) kehdosta eli Järvenpäästä. Mut voi bongata milloin missäkin; välillä lipastolla pöhisemässä, bolasta kahvilla välttelemässä velvollisuuksia tai etenkin kaiken sortin opiskelijatapahtumissa, joista on tullut lemppariajanvietettä viimeisen vuoden aikana. Missä ikinä mut näättekin niin aina saa tulla nykäseen hihasta, jos mielii seuraa tai jokin kysymys painaa mieltä. Jos jotain en tiiä, niin otan selvää!

Itellä ensimmäinen opiskeluvuosi täällä Tampereella oli paras vuosi aikoihin. Mielekkäät opinnot, mahtava kaupunki, iso opiskelijayhteisö, lukuista uudet kaverit sekä kaikin puolin tapahtumarikas vuosi on pitäny miehen liikkeessä ja mielen virkeenä. Ensimmäiset viikot tulee oleen teille ikimuistoiset, jotenka henkilökohtaiseen kokemukseen nojaten kehotan laittaan ittensä likoon ja heittäytyyn opiskeluelämään innolla sekä isolla asenteella – eka vuosi tulee meneen ohi ennen kuin edes tajuatte, nimimerkillä kokemusta on.

Smurffiviikoilla nähdään!

 

 

Jesse Tammenmaa

 

Morjesta kaikki uudet smurffit ja lämpimästi tervetuloa!
Olen Jesse Espoosta, toista vuotta opiskeleva boomari. Eksyin Tampereelle viime vuonna enkä ole katunut hetkeäkään. Olen päässyt nauttimaan monesta eri mahtavasta kokemuksesta ja tapahtumasta ensimmäisenä vuotenani osallistumalla eri vapaaehtois- ja ainejärjestötoimintoihin, ja suosittelen myös sitä teille vahvasti. Vapaa aikani pyörii opiskelujen ohella urheillessa tai hyvän kirjan parissa.
Teillä tulee olemaan mahtava aika edessänne. Ensimmäinen vuosi menee nopeasti ohitse, joten kannattaa ottaa siitä kaikki irti. Minä olen apuna kun kaiken melskeen keskellä paperit ei pysy käsissä. Nähdään pian!

Ryhmä 7

 

Elina Isometsä

 

Moikka uudet smurffit! Mä oon Elina, pian 22 vuotta täyttävä kolmannen vuoden boomari ja pääaineena mulla on kaikkien rakastama taloustiede.

Päädyin kovan pänttäyksen tuloksena kotikaupungistani Jyväskylästä tänne Tampereelle. Opiskelun aloittaminen muutti mun arjen täysin ja eka opiskeluvuosi olikin unohtumaton niin ympäröivien ihmisten kuin monien tapahtumien osalta.

Opiskelun ohella tykkään tasapainottaa mun arkea kaikenlaisella urheilulla ja tuun tulevana syksynä järkkäämään teille liikuntatapahtumia yhdessä Boomsport liikuntajaoston kanssa. Oon myös Boomin toiminnan ohella mukana oman pääaineeni hallituksessa Pareto ry:ssä. 

Innostus Boomin toimintaa kohtaan mulla lähti opiskelukavereihin tutustumalla ja tapahtumiin osallistumalla. Mut löytääkin todennäköisemmin kahvikupin kanssa bolalta kuin luentosalista, mutta on mulla huumorin lisäks opiskeluvinkkejäkin jakaa!

Muutaman vuoden kokemuksella voin sanoa että ensimmäiset opiskeluvuodet on todella ikimuistoista aikaa ja toivon että säkin otat tulevasta syksystä kaiken ilon irti!

 

 

 

Jesper Nyman

 

Moikka ja isot onnittelut opiskelupaikasta! Mä oon Jesper ja oon 22-vuotias syksyllä toista vuotta aloitteleva boomari. Alun perin oon kotoisin Hämeenlinnasta, eli aivan läheltä, joten Tampere oli valmiiksi jo tuttu paikka sijainnin takia.

Opintosuuntana kiinnostaisi eniten laskentatoimi, ja syksyllä ollaankin paljon sen parissa. Opiskelujen ohella tulee urheiltua ja kulutettua aikaa kavereiden kanssa sekä toimittua myös Boomin Royal Staffissa, joka järjestää nyt syksyllä tapahtuvat Särkän Märkän ja Hämeenkadun Appron. Kokemuksesta kerronkin, että kannattaa osallistua kaikkeen Boomin toimintaan sekä tapahtumiin tulevan vuoden aikana, sillä parempia tuskin löytää! Nimimerkillä omilla smurffiviikoilla en skipannut yhtään päivää.

Jos jokin mietityttää tai on epäselvää, mua voi myös tulla nykäseen hihasta asiasta kuin asiasta! Onnittelut vielä ja tervetuloa Tampereelle, toivottavasti saadaan hyvä syksy aikaseksi!

 

 

 

 

 

Petra Valkeinen

 

Moi!

Mä olen Petra, toisen vuoden boomari ja ikää löytyy 21 vuotta. Ennen Tampereelle muuttoa asuin kahdeksan vuotta Lapualla, mutta juureni löytyvät keskisuomalaisesta pikkukunnasta. Tampereelle kotiuduin hyvin nopeasti, vaikka peltomaiseman vaihtuminen kaupunki-ilmapiiriin busseineen ja ratikkatyömaineen tuntui aluksi pelottavalta ajatukselta. Kuluneen vuoden aikana olen tutustunut uskomattoman hyviin tyyppeihin, päässyt osallistumaan toinen toistaan hauskempiin tapahtumiin ja ollut osana Boomin mediatiimiä. Uskallan jopa väittää, että mut löytää useimmista bileistä. Autan aina mielelläni, joten multa saa aina tulla kyselemään, jos jokin mietityttää ja muutenkin tykkään käydä keskusteluja lähes mistä tahansa aiheesta.

Odotan syksyä jo innolla, sillä omat smurffiviikkoni olivat ikimuistoiset ja olemme täällä varmistamassa, että sitä ne ovat myös teille. Avoin mieli, uteliaisuus ja halu kokea kaikkea hauskaa ja unohtumatonta ovat mielestäni parhaat työkalut alkavaan syksyyn! Kohta nähdään!

 

 

Ryhmä 8

 

Veera Bogdanoff

 

Moi smurffi ja paljon onnea opiskelupaikasta!

Mun nimi on Veera. Oon 20-vuotias kolmatta vuotta aloitteleva boomari, pääaineena laskentatoimi. Päädyin alun perin Tampereelle Espoosta.

Lähdin omasta fuksisyksytäni alkaen aktiivisesti Boomin toimintaan, ja olen nähnyt tapahtumia niin osallistujan kuin järjestäjänkin näkökulmasta. Lisäksi olen toiminut aktiivisesti NESU-Boomissa ja päätynyt siten eri puolille Suomea sitsaamaan – ei hätää, tämä ja muut upeat opiskelijaelämän mahdollisuudet selventyvät kyllä. Muutoin lempijuttujani vapaa-ajalla ovat eri liikuntamuodot, hyvät kirjat ja kuvataide.

Lopuksi: On täysin normaalia olla aluksi ihan hukassa. Oma paikka löytyy parhaiten, kun lähtee fuksisyksyyn avoimin mielin. Opiskeluaika on ainutlaatuinen kokemus, josta kannattaa nauttia.

Nähdään syksyllä!

 

 

Alisa Hynninen

 

Moikka ja onnea uudet smurffit!

Mä oon Alisa Hynninen, 20-vuotias toista vuotta aloitteleva boomari. Ite tuun alun perin Salosta, Varsinais-Suomesta, joten osaan samaistua jos Tampere on sullekkin nyt ihan uusi paikka. Pääaineista itseä eniten kiinnostaa vakuutustiede, ja sivuaineina oon lukenut yritysjuridiikkaa, johtamista ja taloustiedettä.

Tykkään ajatella itseäni tietynlaisena matalan asteen Boomi-aktiivina, koska on tullut oltua monissa Boomin vapaaehtoishommissa mukana. Pystyn siis antaa teille parhaat vinkit siltä osin! Tällä hetkellä oon myös Boomin media- ja tapahtumatiimissä, ja annan niistäkin mielelläni tietoa teille! Mut myös löytää yleensä milloin mistäkin tapahtumasta ja bileissä mä viihdynkin usein pilkkuun asti. Yritän tietty olla teitä askelta edellä antamassa infoa kaikesta mahdollisesta, mutta muistakaa aina kysyä mitä mieleen tulee!

Toivon että teille tulee yhtä mahtavat smurffiviikot, mitä itellänikin oli! 🙂

 

 

Akseli Lepistö  

 

Moro kaikille smurffeille ja onneksi olkoon opiskelupaikan johdosta!
Mä oon Akseli, 22-vuotias vantaalaissyntyinen tamperelaistunut helsinkiläinen joka alottelee tokaa vuottaan boomarina. Vapaa-ajalla soitan bassoa ja puuhailen musajuttuja, ja niistä puhuminen kiinnostaa aina.
Oon tosiaan yks ryhmä 8:n tuutoreista ja innoissani odotan että pääsen tutustuttamaan teitä smurffeja opiskeluelämään. Itselle smurffiviikot ja fuksivuosi ylipäätään on täynnä upeita muistoja ja samaa toivon todellakin myös teidän kohdalle. Muistakaa heittäytyä ja käydä rohkeesti eri tapahtumissa, se on sen arvosta!
Nähdään syksyllä!

Ryhmä 9

 

Elmo Rantala

 

Moikka smurffit!

Mun nimi on Elmo ja oon 22-vuotias boomari, kotoisin Helsingistä. Aloitan syksyllä opiskelemaan toista vuotta, ja pääaineeksi valitsen todennäköisesti taloustiteteen tai laskentatoimen. Oon tykänny yliopisto-opiskelusta, sillä opintojen rakentaminen ja aikatauluttaminen on niin vapaata. Oon myös tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut paljon uusia kavereita. Vapaa-ajalla tykkään käydä salilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa, sekä tietysti käydä myös opiskelija karkeloissa.
Onnittelut vielä kaikille opiskelupaikasta ja nähdään smurffiviikoilla!

 

 

 

Miiramari Ahonen

 

Moikka!
Oon 21-vuotias kolmannen vuoden boomari. Pääaineeksi valitsin markkinoinnin ja oonkin siitä tykännyt kovasti. Oon kotoisin Nurmijärveltä, Etelä-Suomesta, mutta muutin opiskelujen perässä Tampereelle pari vuotta sitten. Vapaa-ajallani tykkään muun muassa pelata sulkapalloa ja hengailla kavereiden kanssa tai ottaa vaan rennosti Netflixiä katsellen.
Mulla on omasta fuksivuodesta tosi lämpimät muistot ja se onkin ollut tähän mennessä ehkä elämäni huikein vuosi kaiken ollessa uutta ja ihmeellistä tuoreelle smurffille. Monissa tapahtumissa on tullut pyörittyä ja kokemusta on kertynyt myös Boomin jaostotoiminnasta Rottakoplassa kaikenlaisia tapahtumia järkätessä. Kannustankin kaikkia smurffeja rohkeasti mukaan jaostotoimintaan!
Lopuksi vielä isot onnittelut kaikille uusille opiskelijoille, muistakaa nauttia täysillä smurffiviikoista!

 

Susanne Raukola
Heipsis!

Oon Susanne, kolmannen vuoden boomari Kankaanpäästä, laskis pääaineena. Boomissa lähin heti ekana vuonna aktiivisesti toimintaan mukaan Vujustaffiin ja jaostoista Boomsportiin ja Rottakoplaan. Tänä vuonna toimin liikuntatoimarina. Voin vain suositella järkkääjän rooliin osallistumista, sillä sen myötä oppii arvostamaan kovaa työtä kulisseissa. Ja sainhan mä myös parhaimmat ystäväni vujustaffista (pieni sidenote)!

Vapaa-ajan raja on hieman hämärtynyt vuosien saatossa, mutta arkeen kuuluu lähinnä opintoja, töitä, ainejärjestötoimintaa, kavereita ja urheilua, Bolan sohvilla hengailua unohtamatta. Oon melkein aina (välillä liiankin usein) kaikessa mukana. Saa siis nykästä hihasta, jos ilmenee kysymyksiä, tai tarviit seuraa johonkin!

Tervetuloa ja nauti fuksivuodesta!

Susanne

 

 

Ryhmä 10

Daniel Pessah

 

Moi kaikille tuleville smurffeille! Onnittelut tosiaan kaikille uudesta opiskelupaikasta. Oon varma, että tuutte ihastumaan boomin upeaan opiskelija yhteisöön, ja löytämään uuden henkisen ja fyysisen kotinne täältä tampereen kupeesta.
Asiasta kolmanteen itse olen Daniel Pessah kolmatta opintovuottani aloittava 22- vuotias laskentatoimen pääaineopiskelija ja ikismurffi. Harrastuksena mulla on salilla käyminen ja tykkään myös välillä lenkkeillä, vaikken mikään himourheilija olekkaan.
Olen erityisesti nauttinut kauppatieteiden opinnoissa erityisesti siitä, että ne ovat hyvin monialaisia ja olen päässyt opiskelemaan pääaineeni lisäksi myös lukuisia mielenkiintoisia sivuaineita.
Toivon, että mahdollisimman moni teistä lähtee täysin rinnoin smurffiviikkojen tapahtumiin ja temmellykseen mukaan sillä voin omasta kokemuksesta todeta sen olevan ikimuistoista.
Ei muuta kun tapaamisiin!

 

 

Emmi Hautakangas

 

Moi, ja onneks olkoon opiskelupaikasta! Mun nimi on Emmi, ja oon 20-vuotias toista vuotta yliopistossa aloitteleva boomari. Alunperin oon kotosin Haapajärveltä, Pohjois-pohjanmaalta, mutta oon kyllä hyvin kotiutunut tänne Tampereelle ja toivottavasti pystyn saamaan teille saman fiiliksen!

Tykkään käydä salilla, mut sen lisäksi vietän paljon aikaa myös opiskelijatapahtumissa (lue: bileissä), oon esimerkiksi mukana NESU-Boomissa ja rottakoplassa (ei ehkä sano vielä mitään, mutta smurffiviikoilla viimeistään selviää). Oon omasta mielestä ihan hauska ja helposti lähestyttävä tyyppi, joten toivon että tuutte kysymään multa jos joku mietityttää. Ja toki vaikka ei ois edes kysyttävää nii voi tulla jutskailemaan!

 

 

 

 

 

Henry Vierimaa 

 

Hei uusi smurffi ja onnittelut uudesta opiskelupaikasta! Nimeni on Henkka ja olen kotoisin Helsingistä. Kauppatieteiden opiskeluissa käynnistyy tulevana syksynä jo toinen vuosi. Odotan innolla, että saan tutustua uusiin opiskelijoihin. Smurffiviikoilla toimin tutorina ryhmälle kymmenen.

Ensimmäinen opiskeluvuosi hurahti nopeasti uusien ystävien ja Boomin tarjoaman monipuolisen toiminnan parissa. Kauppatieteet tarjoavat useita mielenkiintoisia opintosuuntia, itseäni kiinnostaa tällä hetkellä eniten taloustiede.

Vaikka opiskelut ja tapahtumat vievätkin suuren osan ajastani, vapaa-aikaa jää myös muuhun toimintaan. Itse viihdyn parhaiten urheilun parissa ja kavereiden kanssa hengaillen.

Nähdään smurffiviikoilla!

 

 

Ryhmä 11

 

Jonna Saarinen

 

Heippa,

Huikean paljon onnea uudesta opiskelupaikasta ja tervetuloa Tampereelle! Toivotan teidät erittäin lämpimästi tervetulleeksi Tampereen yliopistoon ja meidän ainejärjestöömme Boomiin. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan teihin!

Mie olen tosiaan Jonna, 23-vuotias ja kolmannen vuoden johtamisen pääaineopiskelija. Muutin Tampereelle Helsingistä aloittaessani opinnot vuonna 2018, mutta alun perin oon kotoisin Rovaniemeltä. Oon erittäin sosiaalinen, lämminhenkinen ja juuri sellainen stereotyyppinen höpöttelevä lappilainen, joka on aina auttamassa kaikkia tilaisuuden tullen! Opintojen ohella oon ensimmäisestä vuodesta alkaen tehnyt töitä, joten arkipäivät kuluvat opintojen ja töiden parissa paljolti. Vapaa-ajalla pelailen tennistä, harrastan tanssia, hengaan perheen ja ystävien kanssa, osallistun opiskelijatapahtumiin sekä pidän lautapeli-iltoja ystävieni kanssa.

Ennen omien opintojen alkua en tiennyt mitään eri yliopistojen ainejärjestöistä tai niiden toiminnasta. Tiesin lähinnä vaan haalareista! Koulun alkaessa oli mahtava huomata, kuinka yhteisöllinen ainejärjestö boomi on ja kuinka lämpimästi kaikki otetaan vastaan. Opintojen edetessä kyseinen tunne on vain vahvistunut, ja olenkin saanut boomin sisältä tärkeitä ystäviä, kavereita ja erittäin paljon hyvän päivän tuttuja, joiden kanssa rupatella, kun törmäillään.

Nauttikaahan vielä kesästä ja orientaatioviikkojen alkaessa hyppäätte vaan rohkeasti mukaan! Tiedän, että se jännittää, mutta uskokaa pois, se tulee olemaan yks mahtavimmista ja ainutlaatuisimmista tapahtumista teidän elämässänne. Me tuutorit ollaan täällä teitä varten, joten mikä tahansa teitä askarruttaakin kysykää rohkeasti ja voitte olla varmoja, että me autamme tilanteessa kuin tilanteessa. Tervetuloa!

 

 

Jenni Koivula

 

Moikka uudet smurffit!

Mä oon Jenni, 20-vuotias ja alotan syksyllä toisen vuoden boomarina. Kotosin oon Kotkasta ja vietin välivuoden Australiassa ennen Tampereelle muuttoa. Mä en ollu ollenkaan varma mitä haluaisin opiskella mut oon viihtynyt tosi hyvin. Ei siis kannata vielä liikaa stressata opinnoista, kyllä se oma juttu löytyy ihan varmasti! 

Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä ja käydä salilla mitä nyt opiskelijariennoilta ehtii. Mun oma smurffivuosi jäi ihan kesken koronan takia, joten voitte olla varmoja että mut löytää lähes jokaisesta tapahtumasta (luultavasti esim. pöydältä tanssimasta…)

Ootan tosi innolla teidän kaikkien tapaamista ja mulle saa aina tulla juttelemaan jos joku mietityttää!

 

 

 

 

Anttu Syrjä

 

Moro moro!

Mie oon Anttu 21-vuotias toisen vuoden boomari. Kotosi oon niinkin suuresta kaupungista ku Ylivieska, joten tottuminen suurempaan kaupunkiin kesti hetken, mutta siitäkin selvittiin. Alunperinki päätyminen opiskelemaan Tampereelle oli puhasta sattumaa, mutta takana on nyt mielenkiintone ensimmäinen vuosi, enkä kyllä kadu valintaa.

Opiskelujen ulkopuolella vapaa-aika kuluu yleensä salilla tai muiden urheilulajien yhteydessä, sekä kesäisin rullalautaillessa ja talvisin lumilautaillessa. Opiskelijabileissäkin saatan välillä pyörähtää, kuhan vaan jaksaa kotoa lähteä.

Nauttikaa vielä loppukesästä, opiskelun aloittamista on turha ressata liikaa. Itekki lähdin melko lailla soitellen sotaan, enkä ottanut mistään asioista selvää ennen opiskelujen alkua, mutta ensimmäisien viikkojen aikana kaikki kyllä selkeni. Fuksivuosi menee ohi todella nopeasti, joten nauttikaa joka hetkestä!

 

 

 

Ryhmä 12

 

Patrick Salmi

 

Morjesta pöytään ja tervetuloa Boomiin!

Olen Patrick, 21-vuotias pääkaupunkiseudun kasvatti. Kaksi vuotta sitten
otin riskin ja poistuin mukavuusalueeltani, kehäkolmosen sisäpuolelta.
Tätä päätöstä en ole katunut hetkeäkään, sillä Boomi toivotti minut
lämpimästi tervetulleeksi ja tutustutti Suomen parhaaseen
opiskelijakaupunkiin! Se on meidän tavoitteenamme myös tänä syksynä.

Aloitan nyt kolmannen opiskeluvuoden pääaineenani taloustiede, ja siinä
sivussa käyn rahoituksen ja vakuutuksen kursseja. Opiskelun ohella käyn
mm. aktiivisesti opiskelijatapahtumissa ja olen mukana
taloustieteilijöiden ainejärjestön Pareton hallituksessa bilevastaavana.

Vaikka olenkin meidän tutor-ryhmän akateemisesti vanhin, ei väsymisen
merkkejä ole vielä havaittavissa. Kannustankin kaikkia lähtemään
rohkeasti mukaan ja ottamaan opiskeluajasta kaiken irti!

Pitäkää hatuistanne kiinni – kohta mennään!

 

Ella Pekola

 

Moiksu kaikki ja onnittelut opiskelupaikasta!

Mun nimi on Ella ja oon 21-vuotias tokaa vuotta alotteleva boomari. Kotosin oon täältä Tampereelta. Ennen opiskeluja vietin puolisen vuotta au pairina Intiassa. Vaikka Tampere oli entuudestaan mulle jo vähän liiankin tuttu, eka vuosi yliopistossa toi mun elämään paljon uusia kokemuksia ja ihania ystäviä ympäri Suomen.

Tällä hetkellä eniten kauppiksen opintosuunnista kiinnostaa laskentatoimi, joka varmaan valikoituukin sitten mulle pääaineeks tulevana syksynä. Oon ollu melko aktiivisesti mukana meijän ainejärjestön Boomin toiminnassa, mutta opiskeluhommien ulkopuolella mut löytää luultavimmin urheilemasta.

Oon usein kovin perillä asioista (myös niistä, joista mun ei kuuluis olla), joten osaan varmasti myös auttaa sua arkaruttavien asioiden kanssa. Tulevaan kannattaa suunnatta avoimin ja luottavaisin mielin – tästä tulee sun elämän ikimuistoisin syksy!

 

Ville Pesonen

 

Heipähei! Onnittelut kaikille uusille smurffeille opiskelupaikasta, ja tervetuloa boomareiden iloiseen joukkoon!

Meikäläinen on Ville, toista vuottaan syksyllä aloitteleva opiskelija ja ryhmän 12 tuutori. Koko elämäni olen Tampereen lähistöllä asustanut, ja erittäin puolueellinen mielipiteeni onkin, että aloitatte syksyn Suomen parhaassa opiskelukaupungissa. Vapaa-aika opiskelun ohessa kuluu meikäläisellä pitkälti pleikkaria hakaten, bolan ilmaisesta kahvitarjoilusta nauttien ja säännöllisen epäsäännöllisesti salilla ravaten.

Teillä varmasti löytyy loputtomasti kysymyksiä tulevasta syksystä, ja niihin yritämme parhaamme mukaan vastata kun tapaamme. Näin alustavasti sanoisin, että tärkeintä on unohtaa stressi ja nauttia ekasta vuodesta täysillä, luvassa on paljon ikimuistoisia hetkiä!

Ryhmä 13

 

Mikael Kuusisto

 

Moro!

Onnittelut opiskelupaikasta tuleva smurffi!

Mä oon Mikael, kolmannen vuoden boomari. Pääaineeksi mulle valikoitui vakuutus ja riskienhallinta. Oon kotosin Ylöjärveltä, nyt asustellut muutaman vuoden Tampereen puolella. Tampere siis melko tuttu paikka.

Mun opiskeluvuodet on sujunut pitkälti kaikenlaisissa tapahtumissa, opiskellessa ja Bolalla möllöttäessä. Ei voi siis muuta ku suositella Boomia. Opiskelun ohessa mun aika kuluu kavereiden kanssa hengaillessa sekä (penkki)urheilua harrastaessa.

Suosittelen teitä uusia opiskelijoita ottamaan ilon irti smurffiviikoista sekä tutustumaan avoimin mielin uusiin kavereihin! Nähdään smurffiviikoilla!

 

 

Serafia Laihorinne

 

Moro!

Mä olen Serafia, 20-vuotias ja toisen vuoden boomari. Oon asunut koko
elämäni Tampereen lähistöllä, joten mun kaupunkitietämyksen ainakin
pitäisi olla kunnossa!
Tuutoroinnin lisäksi olen osa Projektitiimiä, joka on vastuussa
Hämeenkadun Appron ja Särkän Märkän järjestämisestä tänä vuonna.
Vapaa-ajastani isoimman osan vievät kilpatason tanssiharrastus, perhe ja
ystävät sekä kesäisin golf.

Odotan innolla tulevaa syksyä ja kaikkea, mitä se tuo tullessaan.
Onnittelut vielä opiskelupaiksta ja nähdään smurffiviikoilla!

 

 

 

Akseli Leinonen

 

Morjens smurffit ja tervetuloa opiskelemaan kauppatieteitä Tampereelle! On hienoa nähdä jokainen teistä ja toivottaa teidät kaikki henkilökohtaisesti tervetulleiksi elokuussa! Tuutte varmasti viihtymään!

Oon Akseli Leinonen, toista vuotta Tampereen kauppiksessa aloitteleva boomari. Kävin peruskouluni ja lukion mäntsälässä, mistä muutin opiskelupaikan saatuani Tampereelle. Kauppatieteet ei ollu mulle se ykkösvaihtoehto, mutta oon todellakin nauttinut ensimmäisestä opiskeluvuodestani ja toivon, että te muut, jotka ette mahdollisesti hakeneet ensimmäisenä hakuvaihtoehtona kauppikseen, annatte opinnoille mahdollisuuden ja otatte opiskelusta kaiken ilon irti!

Meidän ikioma Boomi on ainejärjestönä aivan loistava! Se on aktiivinen, lämminhenkinen ja sopivan kokoinen ainejärjestö, jonka toimintaan osallistuminen on mukaansatempaava kokemus. Ehdottomasti suosittelen ottamaan selvää ja kyselemään meiltä tuutoreilta mahdollisuuksista osallistua Boomin toimintaan. Muistakaa myös ottaa kaikki ilo irti ainejärjestötilastamme; Bolasta. Tehkää itsenne siellä näkyviksi!

Onnittelut vielä, syksyllä nähdään!

 

 

Ryhmä 14

 

Veera Partanen

 

Hellurei uudet smurffit!

Tervetuloa osaksi Boomin sinisydämistä yhteisöä! Täällä teille kirjoittelee Veera, pian 25-vuotias neljännettä vuotta aloitteleva ja omasta mielestä aika pahasta ikäkriisistä kärsivä boomari. Pääaineena olen lueskellut laskentatoimea, ja syksyllä starttaakin siitä maisterivaiheen opinnot.

Ennen kauppatieteiden opiskelua hain vauhtia opiskelijaelämään ammattikorkeakoulun puolelta parin vuoden ajan eli oikeastaan alkamassa meikäläisellä on jo kuudes vuosi opiskelijaelämää. Voin ehdottomasti sanoa, että vaihtaminen Boomiin ja kauppatieteiden pariin on ollut yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Tieni Tampereelle olen löytänyt alun perin Hämeenlinnasta, jossa vietin lapsuuteni ja nuoruuteni harrastaen SM-tasolla taitoluistelua. Nykyään minut edelleenkin voi opiskelijabileiden ja opintojen lomassa löytää silloin tällöin reenailemasta joko jäähallilta tai kuntosalilta, kuitenkin nykyään aika paljon vähemmän tosissaan.

Boomi tarjoaa jokaiselle varmasti omanlaista puuhastelua ja seuraa varsinaisten opintojen oheen. Itse olen ollut mukana vuosijuhlastaffissa ja tänä vuonna hääräilen taloustiimissä. Kannustan kaikkia lähtemään mukaan Boomin toimintaan mukaan – ette tule varmasti katumaan! Ja tulkaa aina rohkeasti vetämään hihasta, kun nähdään esimerkiksi joko Linnassa tai Klubi57 tanssilattialla aamuneljältä (jälkimmäinen huomattavasti todennäköisempi), mikäli jokin asia askarruttaa.

Teillä on edessänne upeaa aikaa uusien tuttavuuksien ja unohtumattomien kokemusten parissa. Nähdään pian!

 

Juho Marttinen

 

Hei vaan hei! Olen Juho Marttinen, 22-vuotias toista vuotta aloitteleva boomari. Tampereen yliopiston käytäviä kuljeskelen kuitenkin tulevana syksynä jo kolmatta vuotta. Pääaineenani opiskelen monimutkaisista käppyröistä tunnettua taloustiedettä.

Omana smurffisyksynäni sisäpiireissä liikkui legendaa, että olisin kemisti, mutta oikeasti olen vain kotoisin Kemistä. Eli jostain kaukaa pohjoisesta. Vapaa-aikani vietän suurimmaksi osaksi jollain tapaa urheilun merkeissä ja löydätkin minut myös liikuntajaostostamme, Boomsportista!

Tuleville smurffeille suosittelen suhtautumista kaikkeen uuteen ja jännään avoimin, positiivisin sekä ripauksen railakkain mielin. Myös smurffiviikkojen tapahtumiin kannattaa osallistua aktiivisesti. Omana suosikkina mainittakoon päätapahtuma smurffisillis, joka saavuttaa vuodesta toiseen lähes maagisia mittasuhteita. Sitä odotellessa siis.

Otetaan ilo irti ja nautimme!

 

 

 

 

 

Reetta Kiiveri

 

Hei! Mie oon Reetta Kiiveri, lempinimiä on laaja kirjo ja otan uusia mielelläni vastaan. Puhetavasta tuutte huomaamaan etten ole Tampereen kasvatti, vaan miun juuret löytyy Etelä-Karjalan kansallisihmeestä eli Imatralta. (Kannattaa joskus käydä vinkvink). Kauppisopinnot toi miut Tampereelle, joka on about paras paikka opiskelijalle olla. Oon varma, että tuutte viihtymään!
Oon parikymppinen iältäni,ja tykkään tehä vähän sitä sun tätä. Miut löytää tällä hetkellä NESU-Boomin hommista ja Kollektiivin riveistä. Rakas paikka sydämessäni on sitsaamiselle, jonka saloihin teidät tullaan opastamaan jo smurffiviikoilla NESU-Boomin toimesta. Siitä sitten tuonnempana lisää :).

Huiman isot onnittelut tän etapin saavuttamisesta jokaiselle, en malta oottaa tavata just siuta!

 

 

Maisteritutorit

 

 

Anni Zilliacus

 

Moikka! Onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa Boomiin ja Tampereelle opiskelemaan!

Olen Anni, 25-vuotias kohta kuudennen vuoden boomari. Aloitin opiskelut vuonna 2015 ja tein kandin markkinoinnista. Nyt maisterivaiheessa opiskelen puolestaan pääaineena yrityksen johtamista. Olen kotoisin Tampereen vierestä Ylöjärveltä, mutta olen asunut jo vähän yli vuoden Helsingissä. Niinkuin tässä kuudennen vuoden kohdalla jo ehkä kuuluukin, opinnot on loppusuoralla; gradu on melkein valmis ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, valmistun talvella kauppatieteen maisteriksi!

Ainakin omalta osaltani sanonta, että opiskeluaika on elämän parasta aikaa on pitänyt paikkansa, ja olen päässyt tekemään vaikka mitä. Parhaita kokemuksia ovat ehdottomasti olleet omat smurffiviikot ja muut Boomin tapahtumat, vaihto-opiskelu Itävallassa sekä muihin boomareihin tutustuminen. Olen ollut myös kaksi kertaa aiemmin tutorina, kerran uusille smurffeille ja kerran vaihto-opiskelijoille. Nämä ovat olleet niin huikeita kokemuksia, että olen enemmän kuin innoissani päästessäni vielä kerran tutoroimaan, tällä kertaa teitä maisteriopiskelijoita!

Syksyä innolla odottaen,
Anni

 

 

 

Iiris Rajakaltio

 

Moikka!

 

Olen Iiris, 25-vuotias 5. vuoden boomari. Syntyperältäni olen oululainen, mutta sittemmin olen vankasti Espoon idylliin juurtunut muija. Aloittaessani opintoni Tampereella, löysin uuden valloittavan kotikaupungin ja hetkeäkään en ole katunut.

Pääaineeksi valikoitui laskentatoimi, jonka lisäksi saksan kieltä ja oluen litkintää on harjoiteltu niin Tampereella kuin vaihto-opintojen lomassa Salzburgissa. Haalareista löytyykin läjäpäin todisteita siitä, että myös opiskelijatapahtumissa on tullut ravattua ja oloista on myös kärsitty. Kisakuntoa pääsee taas hiomaan Smurffiviikoilla, joille suosittelen ehdottomasti osallistumaan!

Opiskelun ja opiskelijatapahtumien ohella minuun saattaa törmätä kuntosalilla. Talvisin lumilautailu on intohimoni, ja uusimpana tulokkaana harrastusten joukossa on golf, eli minustakin on kuoriutunut true kylteri.

Menojalka vipattaen kohti Smurffiviikkoja,

Iiris Rajakaltio

 

 

Selina Kangas-Hynnilä

 

Hei vain ja lämpimät onnittelut vielä uudesta opiskelupaikasta!

Oon Selina, viidennen vuoden boomari ja yrityksen johtamisen pääaineopiskelija. Siihen sivuun on kertynyt noppia sekalaisesti vähän sieltä sun täältä, viestinnästä aina psykologiaan ja yritysjuridiikkaan. Tampereelle eksyin opintojen perässä Jyväskylästä ja mikäs täällä on ollessa! Syksyllä olisi tarkoitus kirjoitella gradu ja suorittaa vielä muutama kurssi siinä ohella. Kevään poikkeusoloaikoina innostuin kutomaan kuusi paria villasukkia, mutta normaalioloissa tuhlaan vapaa-aikaani yleensä Kaupin metsissä tai katsomalla neljättä kertaa Greyn Anatomiaa alusta.

Viimeiset neljä vuotta Tampereen yliopistossa on tarjonnut niin monia unohtumattomia kokemuksia ja ihania ystäviä, että toivottavasti säkin lähdet tutustumaan meininkiin täällä avoimin mielin.

Syksyä jo innolla odottaen, silloin nähdään!

 

Sofi Sulanen

 

Heippa!

Olen Sofi ja mulla alkaa syksyllä Boomissa 6. vuosi. Koska opiskeluvuosia on jo useampi takana, tänä vuonna oonkin heilumassa maisteritutorina. Pääaineena mulla on laskentatoimi ja syksyn agendalla olisi kirjoitella siitä gradua, johon tutorointi tuo kivaa vastapainoa. Oon ollut kandivaihdossa Itävallassa sekä viime syksynä maisterivaihdossa Hong Kongissa, mitkä molemmat oli tosi ainutlaatuisia kokemuksia. Autankin mielelläni vaihtoon liittyvissä jutuissa, jos niistä on kysyttävää.

Tervetuloa smurffit, nähdään syksyllä!

 

 

 

 

Teija Järvinen

 

Moikka!

Nimeni on Teija, pääaineena on vakuutus ja riskienhallinta, opinnoissa Tampereen yliopistossa aloittelen sitä kuuluisaa ännännettä vuotta, mutta boomarina onneksi vasta toista. Olin siis vuosi sitten teidän maisterismurffien kanssa samassa tilanteessa ja tuota aikaa muistelen ilolla.

Tuo aika veikin minut ihan mukanaan ja tutoroinnin lisäksi puheenjohdan vaksun ainejärjestö Tariffia sekä puhun muuten vaan Boomin Rottakoplassa, Maisteritiimissä ja Bertta-kerhossa. Aamulla ensimmäisenä juon kahvia ja illalla mieluiten skumppaa. Sillä välin olen aina valmiina seikkailuun.

Niin kuin jo varmasti olette huomanneet, vuodet vierii aivan liian nopeasti. Siksi kannustankin teitä hyppäämään vielä kerran fuksivuoden vietäväksi ja lähtemään avoimin mielin mukaan Boomin toimintaan. Onnea vielä opiskelupaikasta ja sydämellisesti tervetuloa Boomiin!

 

Terhi Nikkilä

 

Moi!
Mä oon Terhi ja oon yks tän vuoden maisteritutoreista. Tulin ite Boomiin viime vuonna suoraan maisteriin lukemaan yrityksen johtamista ja se on ollu valehtelematta yks mun elämän parhaimmista päätöksistä. Tutoroinnin lisäks häärään rottiksessa, maisteritiimissä ja Boomin mentorointitoimihenkilönä (elävä esimerkki siitä että vanhakin jaksaa). Järjestöhommien lisäks suurkulutan kahvia ja boomarikaverien aikaa. Mua saa tulla nykimään hihasta asiassa ku asiassa ja oon aina avoin esim. lenkille tai skumpalle.

Tervetuloa Tampereen parhaaseen ainejärjestöön, syksyllä nähdään!

Takaisin ylös