Indirect Tax Advisor (Junior) – KPMG, DL: 3.12.

Me KPMG:llä uskomme, että yhteinen arvomaailma on avain työtyytyväisyyteen, kasvuun ja sitoutuneisuuteen. Kulttuurimme perustuu yrityksemme arvoihin. Toimimme rehellisesti, ajattelemme rohkeasti ja tähtäämme erinomaisuuteen. Arvostamme toisiamme ja työskentelemme yhdessä kohti parempaa.

Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa Indirect Tax Advisoria työskentelemään osaksi Indirect Tax -tiimiämme Helsingin toimipisteellemme.

Vero- ja lakipalveluidemme ryhmään kuuluu yli 300 asiantuntijaa ympäri Suomen. Palvelukokonaisuutemme kattavat laajasti yritysten ja julkishallinnon toimijoiden erilaiset juridiset palvelut. Toimeksiannoissa työskentelemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa muiden KPMG:n verotuksen, liikejuridiikan, tilintarkastuksen ja neuvontapalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Indirect Tax -tiimissämme työskentelee noin 20 asiantuntijaa valtakunnallisesti. Tiimimme tuottaa innovatiivisia, laadukkaita ja selkeitä ratkaisuja vaativiin vero-ongelmiin. Verotoimeksiantomme vaihtelevat kertaluontoisesta välittömästä neuvonnasta aina pitkäjänteiseen verostrategioiden suunnitteluun. Lue lisää täältä: Arvonlisäverotus sekä tulli- ja valmisteverotus – KPMG Finland

Indirect Tax Advisor(Junior) tehtävässä

  • Avustat arvonlisäverotuksen tehtävissä, joissa tuemme asiakasyrityksiämme monipuolisesti erilaisissa kotimaisen ja kansainvälisen arvonlisäverotuksen kysymyksissä sekä viranomaisprosesseissa
  • Työskentelet ALV-compliance tehtävissä, joka pitää sisällään kansainvälisten asiakkaiden kuukausittaisten arvonlisävero-, yhteenveto-, vakuutusmaksuvero- ja intrastat-ilmoitusten valmistelua sekä siihen liittyviä tehtäviä
  • Olet mukana edistämässä asiakasyhteistyötä toimeksiantokohtaisesti sekä luoden uusia avauksia ja yhteistyömahdollisuuksia yhdessä kokeneempien kollegoiden kanssa

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa kaupallista ja/tai oikeustieteellistä loppututkintoa, erityisesti arvonlisäverotusta koskevia opintoja
  • Aiempaa työkokemusta (1–2 vuotta) arvonlisä- ja muun välillisen verotuksen tehtävistä. Kokemusta olet voinut hankkia esimerkiksi työharjoitteluiden kautta verohallinnosta, in-house -tehtävistä tai tilintarkastusyhteisöstä
  • Tarkkuutta omassa työssäsi, itsenäistä työotetta ja itseohjautuvuutta sekä halua ja kykyä oppia uutta
  • Sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi

Autat tiimiämme onnistumaan, jos sinulla on lisäksi

  • Hyvät sosiaaliset taidot ja halu olla omalta osaltasi rakentamassa positiivista työyhteisöä sekä tiimihenkeä
  • Halu tuottaa omalla toiminnallasi ja osaamisellasi lisäarvoa asiakkaillemme sekä auttaa heitä menestymään monimutkaistuvassa toimintaympäristössä

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtäväkentän suuressa kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:llä. Pääset kokeneempien asiantuntijoidemme rinnalla palvelemaan kotimaisten ja ulkomaisten asiakasyritystemme moninaistuvia tarpeita. Kollegasi Indirect Tax-tiimissä ovat alan huippuosaajia, ja tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä maantieteellisten rajojen yli. Käytössäsi ovat modernit työvälineet sekä laaja koulutusvalikoima ja pääset kasvattamaan omaa liiketoiminnallista osaamistasi laaja-alaisesti. Työelämän tasapainon varmistamiseksi työskentely meillä on joustavaa. KPMG tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävä on kokoaikainen, vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Töölönlahdenkatu 3 A, Helsinki.

Tartu tilaisuuteen ja tule luomaan tulevaisuuden liiketoimintaa KPMG:lle!

Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 3.12.2023! Hakiessasi tehtävään pyydämme sinua liittämään CV:si ja vastaamaan lyhyesti neljään kysymykseen hakemuskirjeen kirjoittamisen sijaan. Voit lähettää CV:si meille suomen tai englannin kielellä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Indirect Tax Lassi Ahopelto numerosta +358 20 760 3631. Rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös Talent Acquisition Advisor Emmi Manneriin emmi.manner@kpmg.fi, +358 40 5163391.

Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. Mikäli tarvitset apua rekrytointiprosessissa vamman tai erityistarpeen vuoksi, olethan yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun rekrytoijaan. Voimme tarvittaessa mukauttaa työnhakuprosessiamme huomioiden tuen tarpeesi.

KPMG Finland

KPMG Finland on ylpeä tasavertaisten työmahdollisuuksien tarjoaja, jonka toiminta perustuu yhteiseen päämäärään ja arvoihin. Olemme sitoutuneet luomaan kunnioittavan, osallistavan ja avoimen työpaikan, jossa kaikki työntekijämme voivat kasvaa täyteen potentiaalinsa. Kannustamme sinua työskentelemään meillä sellaisena kuin olet, sillä uskomme, että monimuotoinen henkilöstö on menestyksemme avain ja, että eroavaisuutemme laajentavat näkemystämme ja johtavat innovaatioihin. Toivomme, että tulet luomaan uusia mahdollisuuksia kanssamme. 

Hae paikkaa täältä.