Sijoitus- ja taloushallinnon asiantuntija – Tesi, DL: 13.9.

Oletko kiinnostunut taloushallinnosta ja pääomasijoittamisen maailmasta? Haluatko osallistua Tesin sijoitusten hallinnointiin ja näiden prosessien kehittämiseen? Sinulla on nyt mahdollisuus kehittyä sijoitus- ja taloushallinnon asiantuntijaksi noin vuoden määräaikaisessa opintovapaan sijaisuudessa osana Tesin Talouden ja omaisuudenhoidon tiimiä. Ideaali aloitusajankohta tehtävässä on lokakuun 2023 aikana, mutta aloitus on sovittavissa tilanteesi mukaan loka-marraskuulle.

Sijoitus- ja taloushalllinnon asiantuntijan roolissa pääset osallistumaan monipuolisiin sijoitus- ja taloushallinnon työtehtäviin. Aloittaessasi tehtävässä sinulle määritellään omat vastuualueesi osaamisesi, kiinnostuksesi ja tiimin työnjaon mukaisesti. Työnkuvasi tulee keskittymään joko suoriin sijoituksiin yhtiöihin tai rahastoihin tehtäviin sijoituksiin ja niihin liittyviin BackOffice-tehtäviin. Hoidat päivittäiset operaatiot, sisältäen mm. sijoitusten maksuliikenteen sekä instrumenttien ja tapahtumien kirjaamiset. Koostat myös kuukausittaiset tiliöintiaineistot ja saat osallistua tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatimiseen. Huolehdit raportoinnista ja toimit yhteistyössä eri sijoitustiimien kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua koko yhtiötä käsittäviin kehityshankkeisiin.

Tehtävässä onnistuaksesi tunnet taloushallinnon perusperiaatteet ja olet kiinnostunut syventämään talouden osaamistasi pääomasijoittamisen kentällä. Voit hyvin olla työurasi alkuvaiheessa, sillä taloustiimi tarjoaa sinulle tarvittavan tuen ja valmennuksen kehittyäksesi tehtävissäsi. Sovit osaksi tiimiä, mikäli suhtaudut avoimesti uuden oppimiseen ja erilaisiin työtehtäviin sekä toimit luontevasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Olet työssäsi sinnikäs, tarkka ja keskityt asioihin pitkäjänteisesti. Tehtävässä työskentelet hybridimallilla Helsingin Ruoholahdessa. Työ on lähtökohtaisesti täysipäiväistä, mutta työajan jousto esim. viimeisteltävien opintojen takia on sovittavissa.

Tesin arvot työnantajana

Teemme Tesissä päivittäin sijoitustoimintaa, jolla on suuri vaikutus kohdeyrityksiemme kymmenille tuhansille työntekijöille ja sitä kautta koko yhteiskunnalle. Luomme yhdessä kasvua ja työpaikkoja sekä ratkomme kestävän kehityksen haasteita. Pääomasijoitusten rinnalla jaamme tietoa ja osaamista yritysten kasvun vauhdittamiseksi ja suomalaisen pääomamarkkinan kehittämiseksi. Pääomasijoittaminen vaatii vahvaa asiantuntijaosaamista. Kannustamme henkilöstöä jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Tavoitteenamme on yhä monimuotoisempi osaamisten ja näkökulmien yhdistäminen. Lue lisää täältä.

Sinulta odotetaan:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opintojen loppuvaihetta
  • Aiempaa työkokemusta taloushallinnosta esimerkiksi harjoittelusta – kokemus sijoitus- tai rahoitusalalta katsotaan eduksi
  • Hyvää MS Office -osaamista erityisesti Excelin parista sekä mieluiten kokemusta BI-sovelluksista (Tableau, Power BI)
  • Oma-aloitteisuutta, systemaattisuutta ja aitoa halua kehittyä tehtävässä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielillä

Tesi tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi taloushallinnon ja sijoitusten hallinnan parissa osana asiantuntevaa ja oppimistasi tukevaa taloustiimiä
  • Kannustavan, matalahierarkisen ja avoimen työkulttuurin, jossa uskotaan yhdenvertaisuuteen sekä monimuotoisuuden voimaan
  • Markkinaehtoisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, urheilu- ja lounasedun.Tesi panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoon.
  • Työskentelyn moderneissa tiloissa Helsingin Ruoholahdessa hybridimallilla

Olisiko tämä urasi seuraava vaihe? Lähetä ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä mahdolliset muut liitteet, kuten opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 13.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Tesille, josta voit lukea lisää osoitteessa: tesi.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Kati Hautakoski (+358 50 552 0419, kati.hautakoski[at]atalent.fi) seuraavina aikoina: to 31.8. klo 15-16, ke 6.9. klo 12-13 sekä ke 13.9. klo 10-11.

Rekrytointiprosessin aikataulu:

Ke 13.9.: Hakuaika loppuu

Viikko 37-38: aTalentin henkilökohtaiset videohaastattelut

Viikko 38-40: Tesin henkilökohtaiset haastattelut

Lokakuu: Rekrytointipäätös ja työsopimuksen allekirjoitus

Loka-marraskuu: Työn aloitus sovitusti

Hae paikkaa täältä.