Mikä Boomi?

Opiskeluaikaan kuuluu paljon muutakin kuin luentoja, tenttejä, harkkoja ja akateemista tieteentekoa. Kauppatieteiden opiskelijana olet etuoikeutetussa asemassa, sillä oma ainejärjestösi Boomi ry tunnetaan kautta Suomen aktiivisuudestaan. Boomi järjestää tapahtumia, auttaa löytämään ystäviä, avustaa opinnoissa ja työelämässä, sekä auttaa rentoutumaan lukemisen ohella. 

Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijat – Boomi ry on juuri sinun etu-, palvelu- ja yhteistyöjärjestösi. Yhdistykseemme kuuluu yli 900 jäsentä ja sen toiminnan mahdollistavat juuri nämä aktiiviset jäsenet. Boomin jäsenenä olet oikeutettu mm. käyttämään kampuksella sijaitsevan viihtyisän ainejärjestötilan Boomilaakson palveluja, pääset mukaan ja koet valtavan kasan unohtumattomia elämyksiä erilaissa tapahtumissamme pikkurahalla, varmistat että opiskelijan ääni kuuluu yliopistolla ja pääset sisälle vertaansa vailla olevaan yhteisöömme. Boomin jäseneksi voit liittyä, jos olet kauppatieteden opiskelija Tampereen yliopistossa.  Boomin jäseneksi voit liittyä täältä.

Kaikista Boomin tarjoamista mahdollisuuksista saat käsityksen täältä Boomin nettisivuilta, joihin kannattaa tutustua tarkoin! Ota yhteyttä -sivulta löytyy myös yhteystiedot opintoja ja opiskelua koskevia kysymyksiä varten! 

Oheisesta videosta pääset nopeasti ja helposti tutustumaan niin kauppatieteiden opiskeluun Tampereen yliopistossa kuin Boomiinkin!