Yritysyhteistyö Boomin kanssa

Boomi ry on yksi Suomen aktiivisimmista opiskelijajärjestöistä 900 jäsenensä voimin. Boomi tarjoaakin lukuisia yritysyhteistyömahdollisuuksia Tampereen aktiivisimpana opiskelijajärjestönä ja Suomen suurimpien opiskelijatapahtumien järjestäjä.

Yritysyhteistyöt ovat meille yhtä tärkeitä kuin teille ja ne suunnitellaan huolella yhteistyön onnistumisen takaamiseksi. Tavoitteita voi yrityksen näkökulmasta olla esimerkiksi tunnettuuden lisääminen opiskelijoiden keskuudessa, uusien työntekijöiden löytäminen tai tuotteiden ja palveluiden markkinointi.

Voit lukea tarkemmin eri yritysyhteistyömahdollisuuksista alla olevasta linkistä. Keskustellaksesi tarkemmin yritysyhteistyömahdollisuuksista otathan yhteyttä yrityssuhdevastaavaamme:

Akseli Lepistö
yrityssuhteet@boomi.fi

Yhteistyömahdollisuuksia

Hämeenkadun Appro

Suomen suurimmaksi opiskelijatapahtumaksi kruunattu, legendaarinen Hämeenkadun Appro tavoittaa opiskelijat laaja-alaisesti ympäri Suomen. Kannattaa olla ajoissa, sillä nämä paikat viedään käsistä! Tarkemman kuvauksen ja yhteystiedot löydät osoitteesta http://www.hameenkadunappro.fi

Haalaribileet

Haalaribileet ovat Tampereen legendaarisimmat opiskelijabileet, jo vuodesta 1993! Tarkemman kuvauksen ja yhteystiedot löydät osoitteesta http://www.haalaribileet.fi

Vuosijuhlat

Joka kevät maaliskuun alkupuolella boomarit, yritysyhteistyökumppanit ja muut Boomin sidosryhmät kokoontuvat yhteen juhlistamaan ainejärjestömme mahtavaa taivalta. Tälläistä säihkettä ja glamouria on tarjolla vain kerran vuodessa, kun juhlitaan Boomi ry:n perinteisiä vuosijuhlia! Vieraita vuosijuhlilla on vuosittain 150-200, pyöreitä täytettäessä jopa yli 300. Hanki yrityksellesi näyttävää mainostilaa – mutta kannattaa olla ajoissa, sillä nämä mainospaikat ovat erittäin suosittuja! Vuosijuhlille on tarjolla muutama erilainen valmis yhteistyöpaketti, tai vaihtoehtoisesti voidaan räätälöidä juuri teille sopiva yhteistyömuoto. Lisätietoja vuosijuhlista antavat vuosijuhlajärjestäjät osoitteesta vuosijuhlat(at)boomi.fi sekä yrityssuhdevastaava esimerkiksi sähköpostitse yrityssuhteet(at)boomi.fi.

Boomin Asiaviikko

Boomin Asiaviikko järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2014 ja se paljastuikin menestyskonseptiksi. Tapahtuma tullaan järjestämään jatkossakin – toivottavasti muodostuu perinteeksi asti! Asiaviikko on nimensä mukaisesti viikko täyttä asiaa, joka sisältää yleensä esimerkiksi erilaisia kiinnostavia puhujia, yritysesittelyjä, workshopeja ja esiintymiskoulutusta. Asiaviikolla yritykset pääsevät läheiseen kontaktiin opiskelijoiden kanssa, kartoittamaan sekä hyödyntämään heidän tietotaitoaan ja ennenkaikkea kiillottamaan omaa työnantajaimagoaan. Asiaviikoille tarvitaan erilaisia yrityksiä ja tilaisuuksia – ota yhteyttä Boomin yrityssuhdevastaavaan niin suunnitellaan yrityksellesi oma, ainutlaatuinen ilta Asiaviikolle!

Nettisivut

Boomin nettisivut ovat laajasti käytetty tiedotus-, markkinointi- ja informaatiolähde sekä opiskelijoille että Boomin yhteistyötahoille. Sivuja seuraavat Boomin jäsenten lisäksi muutkin opiskelijat. Sivujen sisältö on varsin laaja ja kattava aina Boomin oman toiminnan esittelystä yhteistyökumppaneiden esittelyyn asti. Boomin internetsivut ovat hyvä mahdollisuus tuoda yritys aivan opiskelijoiden ulottuville kotisivulinkin kautta.Internet-sivut tiivistettynä
· Mahdollisuutena esim. yrityksen logo etusivuille, josta ohjautuu linkki suoraa yrityksen omille sivuille.
· Tiedotusta yrityksen ja Boomi ry:n yhteisistä tapahtumista
· Sivuillamme on työpaikkapörssi, jonka kautta yritykset voivat ilmoittaa avoimista työpaikoistaan. Työpaikkapörssin kautta löydät tulevaisuuden ammattilaiset palvelukseesi.Lisätietoja nettisivujen mainospaikoista antaa yrityssuhdevastaava esimerkiksi sähköpostitse yrityssuhteet(at)boomi.fi.

Haalariprojekti

Boomi ry hankkii vuosittain haalarit noin 200 uudelle opiskelijalle. Haalarihankinnan helpottamiseksi pyrimme aina saamaan mukaan yhteistyökumppaneita kustannusten madaltamiseksi. Yhteistyökumppaneille tarjoamme mainospaikkaa kyseisen vuoden haalareissa sekä mahdollisesti muuta näkyvyyttä esimerkiksi ainejärjestömme lehdessä VapaaBoomarissa. Monet pitkäaikaisemmat yhteistyösuhteemme ovat lähteneet käyntiin juuri haalariprojektista. Boomin haalareiden kautta yrityksenne voi saavuttaa näkyvyyttä niin Boomin kuin muidenkin tahojen järjestämissä opiskelijatapahtumissa. Boomi järjestää mm. Tampereen tunnetuimmat ja suosituimmat Haalaribileet 9 kertaa vuodessa sekä Suomen suurimman yksipäiväisen opiskelijatapahtuman Hämeenkadun Appron. Näissä ja monissa muissa opiskelijatapahtumissa haalarit ovat ainoa oikea vaate. Lisäksi Boomin tyylikkäät tummansiniset haalarit ovat tuttu näky myös valtakunnallisesti ympäri Suomen niemeä. Lisätietoja haalareista antaa yrityssuhdevastaava osoitteesta yrityssuhteet(at)boomi.fi.

Rekrytointi

Tampereen yliopiston vapaa sivuaineoikeus mahdollistaa Tampereelta valmistuvien ekonomien tutkintojen monipuolisuuden. Tampereella on mahdollista valmistua seuraavista opintosuunnista:
Taloustiede
Yrityksen laskentatoimi
Markkinointi
Vakuuttaminen ja riskienhallinta
Vero-oikeus
Yrityksen johtaminen
Yritysjuridiikka

Boomi tarjoaa yhteistyökumppaneilleen suoran rekrytointikanavan jäseniinsä. Rekrytointitapahtumat ja työpaikkojen välittäminen mahdollistaa yrityksille rekrytoinnin tehokkaan kohdentamisen. Valmistuneet ja valmistumassa olevat ekonomit löytää helposti myös yhteistyökumppanimme Tampereen yliopiston rekrytointipalvelujen kautta.Lisätietoja rekrytoinnista antaa yrityssuhdevastaava osoitteesta yrityssuhteet(at)boomi.fi.

Mentorointi

Mentorointi on hyvä ja luonnollinen kanava opiskelijoiden työelämän sekä ainejärjestöjen ja yritysten väliseen yhteistyöhön. Hyvin toteutettuna siitä hyötyvät kaikki osapuolet. Opiskelijat saavat arvokasta käytännön tietoa sekä näkemystä, ja mentorit sekä yritykset tuoreita ajatuksia ja kontakteja tulevaisuuden osaajiin. Mentorointi on hyvin ajankohtainen liikkeenjohdon kehittämismenetelmä, jota käytetään yrityksissä ympäri maailmaa. Myös meillä Suomessa yrityselämä hyödyntää mentorointia varsin tehokkaasti. Yrityksissä mentorointia voidaan käyttää esimerkiksi yritysmuistin ja hiljaisten taitojen siirrossa. Mentorointi on kokemusten, näkemysten ja osaamisen siirtämistä ja välittämistä henkilöltä toiselle. Siinä ihminen antaa aikaansa, tietämystään ja vaivannäköä lisätäkseen toisen ihmisen kasvua, tietämystä ja taitoja. Lyhyesti sanottuna mentorointi on osaavan ja kokeneen henkilön antamaa ohjausta ja tukea kehityshaluiselle nuoremmalle henkilölle. Mentorointi on kahdenkeskistä vuorovaikutusta, jolle mentori ja aktori asettavat tavoitteet. Boomin mentorointiprojektissa mentorit ovat työelämässä toimivia henkilöitä ja aktorit opiskelijoita. Aktoreiden haku alkaa yleensä vuoden alussa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Älä siis aikaile, vaan täytä hakemus heti! Hakemuksien perusteella muodostamme mahdollisimman hyviä pareja mentoreiden ja mentoroitavien intressien mukaan. Aikataulut, lisätietoa ja yhteystiedot niin opiskelijoille kuin mentoreillekin löytyy mentorointi-sivulta.

Projektista vastaa Boomin mentorointitoimihenkilö, jonka tavoittaa osoitteesta mentorointi(at)boomi.fi. Vieraile myös mentorointi-sivulla.

VapaaBoomari

Haluatko tavoittaa yli 700 kylteriä ja noin 14 000 muuta opiskelijaa Tampereen yliopistossa? Haluatko tavoittaa niin tulevia kuin nykyisiäkin kaupallisen alan ammattilaisia Tampereella, jopa ympäri Suomen? VapaaBoomari on Tampereen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Boomi ry:n jäsenlehti. Lehti ilmestyy viisi kertaa vuodessa niin perinteisenä printtinä kuin modernisti verkossakin. Sekä printti- että nettiversio on laajassa jakelussa niin boomareiden ja muiden yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa kuin eri medioissakin. Lehden teosta vastaa Boomin viestintävastaava, jonka tavoittaa osoitteesta viestinta(at)boomi.fi.

Yritysvierailut

Yritysekskursiot ovat Boomille keino pitää yllä hyviä yhteistyökumppanisuhteita. Ekskursiot ovat yhteistyökumppaneille mainioita tilaisuuksia esitellä toimintaansa ja tuotteitaan sekä asemaansa kiinnostavana työnantajana. Lisäksi ekskursiot ovat opiskelijoiden näkökulmasta mielenkiintoisia mahdollisuuksia tutustua eri tyyppisiin yrityksiin. Ekskursioiden antia voidaan molemmin puolin tehostaa esimerkiksi etukäteen sovituilla case-luonteisilla tehtävillä.Lisätietoja yritysekskursioista antaa yrityssuhdevastaava osoitteesta yrityssuhteet(at)boomi.fi.

MUKANA MENOSSA