Liikunta

Liikuntamahdollisuuksia ja hyvinvointia jokaiselle Boomarille!

Boomin liikuntajaoston tehtävänä on tarjota ainejärjestössämme monipuolisesti erilaisia liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden. Liikuntajaosto Boomsport järjestää erilaisia liikuntaa ja hyvinvointiin keskittyviä tapahtumia, jotka tuovat vastapainoa opintojen ja juhlien oheen.

Boomissa on mahdollista harrastaa monenlaista. Viikoittaisilla lajivuoroilla boomarit pääsevät pelaamaan lentopalloa, salibandya sekä futsalia Boomin sekä MAB:n tiedekunnan yhteisillä vuoroilla. Vuoroille osallistuminen edellyttää Sportunin liikuntamaksun maksamista tai vaihtoehtoisesti 6€ kertamaksua. Boomilta löytyy lajivuorojen lisäksi futsaljoukkue -joka pelaa yliopiston futsalsarjaa loppusyksystä alkukevääseen. Jäsenillä on mahdollisuus lainata sulkapallomailoja ja -palloja liikuntakeskus Atalpalta ilmaiseksi. Jotta lajirepertuaariin saataisiin vielä lisää vaihtelevuutta, Boomsport järjestää kuukausittain lajikokeiluja erilaisiin liikuntapaikkoihin, joissa pääsee kokeilemaan uusia harrastuksia ja lajeja.

Viikoittaisten pelivuorojen lisäksi Boomsport järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja tempauksia, joista vuotuiseen toimintaan ovat vakiintuneet harkkakyykkä, jalkapallo- ja pesäpallopelit, sulkapalloturnaus sekä syysvaellus. Lisäksi viime vuoden aikana jaostolaiset ovat järjestäneet Mestarien liiga- ja MM-jääkiekkokisakatsomoja jäsenistön toiveiden mukaan sekä erilaisia matalankynnyksen liikuntaporukkaryhmiä yhteisiä juoksu- ja kävelylenkkejä ja saunailtoja varten.

Liikuntasektorin tapahtumista tiedotetaan Boomin viikkotiedotteessa, Facebookin jäsenryhmässä sekä Boomsportin Instagram-tilillä @boomsportofficial. Myös ohjeet välineiden lainaukseen ja eri liikuntaryhmiin liittymisestä löytyvät jäsenryhmästä ja liikuntajaoston somekanavista. Toiveita ja ehdotuksia lajikokeiluihin, vakiovuorojen sisältöön sekä yleisesti liikunta- ja hyvinvointiasioihin sekä tapahtumiin otetaan mielellään vastaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää kysyttävää tai kehitysideoita Boomin liikuntamahdollisuuksiin liittyen!

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen: liikunta@boomi.fi

Instagramissa viestillä: @boomsportofficial

Maanantaisin 16-17.30 lentopallovuoro

Keskiviikkoisin 16-17 salibandyvuoro

Torstaisin 15-16 futsal vuorot

Mahdollisista vuorojen peruutuksista yms. Tiedotetaan lajivuorojen Whatsapp-ryhmissä, joihin pääset liittymään Facebookin jäsenryhmästä löytyvän postauksen kautta.

boomski

BoomSki on vuonna 2021 perustettu Boomin alainen laskettelukerho. BoomSki perustettiin palvelemaan laskettelusta ja after skista kiinnostunutta jäsenistöä, laskuvälineestä tai -tyylistä riippumatta. Kerhon vuoden kohokohta on talvisin järjestettävä alppimatka. Ensimmäinen alppimatka järjestettiin tammikuussa 2022 Itävallan Bad Gasteiniin. Muita pienempiä tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Kehitämme jatkuvasti myös yhteistyötä muiden ainejärjestöjen kerhojen kanssa.

BoomSki on yksi Boomin tuoreimmista toimijoista, joten toiminta kehittyy jatkuvasti. Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita, tapahtumakonsepteja sekä kehitysehdotuksia. Seuraathan meitä Instagramissa @boomskiclub, pysyäksesi mukana uusimmissa käänteissä!

boomin golfseura

Boomin Golfseura on syksyllä 2017 perustettu Boomin alainen harrastekerho. Järjestämme erilaisia matalan kynnyksen tapahtumia, kuten golf-harjoituksia, green card –kursseja sekä erilaisia rennon henkisiä kilpailuja, kuten scrambleja ja mestikset. Boomin Golfseuran tavoitteena on innostaa uusia boomareita lajin pariin sekä aktivoida jo green cardin suorittaneita sekä pidempään golfia harrastaneita jatkamaan lajia myös opiskeluaikana.

Boomin Golfseura on matalan kynnyksen golfyhteisö, ja toivotammekin kaikki boomarit tervetulleeksi mukaan toimintaamme!