Häirintä

Boomin häirintätukihenkilöt

Häirintätukihenkilöiden tavoite on olla matalan kynnyksen tukihenkilönä. Häirintätukihenkilöille voi laittaa viestiä, jos koet stressiä tai huolta opinnoissasi tai opiskelijaelämässä. Voit olla myös yhteydessä, mikäli koet kiusaamista, syrjintää tai häirintää tapahtumissa, luottamustehtävissä tai opiskeluissasi, mistä tahansa suunnasta. Kaikki häirintätukihenkilöiden kanssa käyty keskustelu on luottamuksellista.

Jokainen yhteydenotto hoidetaan meihin yhteydessä olleen ehdoilla. Ilmoittamisesta ei halutessasi seuraa jatkotoimenpiteitä, mutta toivomme toki, että pystymme auttamaan asianosaista/osaisia.  Häirintätukihenkilöihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, ilmoituslomakkeella, facebookissa, puhelimitse tai suoraan kasvotusten yliopistolla. Häirintätukihenkilöt ovat usein mukana bolailloissa. Ilmoituslomakkeen kautta on myös mahdollista laittaa viestiä myös anonyymisti. Mikäli haluat osoittaa viestisi ainoastaan toiselle häirintätukihenkilöistä tuo se selkeästi esille aihekentässä.

Häirintätukihenkilöt ovat puolueettomia ja tilanteet, joissa on mukana useampi henkilö, hoidetaan jokaista osapuolta kuunnellen.

 

Peetu Nurmi

Moikka! Olen Peetu, neljännen vuoden Boomari. Pääaineena minulla on yritysjuridiikka, jonka ohella luen vero-oikeutta, laskentatoimea ja rahoitusta. Juureni löytyvät Etelä-Pohjanmaalta, Seinäjoelta. Boomin yhteisö on tehnyt itseeni erittäin positiivisen vaikutuksen ja luonut vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen. Haluan pyrkiä häirintätukihenkilönä edesauttamaan sitä, että jokainen Boomin jäsen voisi tuntea samoin. Yhteyttä minuun voi ottaa, minkä tahansa viestintävälineen avulla tai nyppäämällä hihasta ihan kasvotustenkin. Älä siis epäröi lähestyä, mikäli yhtään tunnet sellaista tarvetta.

Inka Raitala

Moikka boomarit! Olen Inka ja nyt pyörähti käyntiin neljäs vuoteni kauppatieteiden opinnoissa. Pääaineekseni on valikoitunut yrityksen johtaminen. Olen alun perin kotoisin Orivedeltä, missä aloitin lentopalloharrastukseni, joka on edelleen suuri osa elämääni. Häirintätukihenkilönä haluan olla varmistamassa, että Boomi on paikka, jossa jokainen kokee olonsa tervetulleeksi ja turvalliseksi! Laita rohkeasti viestiä mistä vaan mut löydät: tekstarilla, whatsapilla, facebookissa, sähköpostilla tai mikä vaan sinulle tuntuu luonnollisimmalta. Olen täällä juuri Sinua varten.

 

Voitte ottaa meihin yhteyttä eri somessa, sähköpostitse, kasvotusten tai anonyymisti häirintäilmoituslomakkeella hairinta@boomi.fi

 

 

TREYn häirintäyhdyshenkilöt

Mikäli koet, että haluat täysin ulkopuolisen häirintätukihenkilön, suosittelemme olemaan yhteydessä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin. TREYn häirintäyhdyshenkilöinä toimii TREYn palkattuja asiantuntijoita, joilla on syvällisempi perehdytys häirintäyhdyshenkilöiden tehtäviin. TREYn häirintäyhdyshenkilöille voit laittaa viestiä osoitteisiin hairinta@trey.fi tai vaihtoehtoisesti suoraan toiselle häirintäyhdyshenkilölle osoitteeseen hairintamies@trey.fi tai hairintanainen@trey.fi.

Lisätietoja TREYn häirintäyhdyshenkilöistä löydät tämän TREYn sivuilta:
https://trey.fi/edunvalvonta/sosiaalipolitiikka/apua-hairintaan-syrjintaan-ja-kiusaamiseen 

Takaisin ylös